Korkulacak bişey yok kaptanaaa aaaaa kadına şiddet ...yetişinnnn masummm kafama kafama vuruyor
menü tercihi şimdi çok doğru olmuş
tatlım yazıyorum işte... hem elimde belge olsun kim spor yaptığı hafta yarıyor yaramıyor ..ama listelerde açıklamam istersen puanını
bende saklı dursun ..sen yapınca yaz .
menü cevizli sucuk hariç güzel
bak şimdi içimi bir korku saldı ... bu açlıkla akşam yemeğinden .
arada bir iki lokma ara yapsaydın akşama kadar
boş ver tatlım bırak ağlasınlar ..onlar ağladıkça tartı seni güldürecek ..bu işin başka yolu yokBu günkü menüm
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 türk kahfesi
Öğlen
Gezmelerdeydim bahanem hazırdı çok mutluyum fazla ısrar görmedim
2 etli biber dolması 1 sarma
2 bardak ayran
Bol salata
Bu gün kendiliğinden bir if gelişti öğlen 15:30 yedim akşamda haftasonunu toplamak için bir if yapayım dedim akşama çocuklara makarna yaparsam gider yatarım bugün çok ısrar edilen revani çok sevmem
Ama börek ve sütlü tatlı arkamdan biraz ağlamış olabilir onlar üzültükce ben seviniyor olaçağım işte bu güzelllll.....
Korkulacak bişey yok kaptanherşey kontrol altında
Hafifim en azında yiyince pisikoljik baskı midemede oturuyor ağırlık yapıyor :)))))boş ver tatlım bırak ağlasınlar ..onlar ağladıkça tartı seni güldürecek ..bu işin başka yolu yok
Geçmiş olsun canım, bu sayede kilo verirsin :)
Bende var hiç sevmiyorum, beş dakika yapmak bile beni sıkıyor, flim müzik eşliğinde denedim yok ruhum sıkılıyor. Bunun başında duracağıma şu işi yaparım diyorum
Kiymasi boll Patatesi az amakızarmış patates bugün kıymalı olmuş ..yarına hepten patatesten kurtuluruz herhalde
bende de o his oluştu okuyunca
Hafifim en azında yiyince pisikoljik baskı midemede oturuyor ağırlık yapıyor :)))))
No panik tatlım
Kiymasi boll Patatesi az ama
Kızım seviyor onun için yaptım..
akşam programı değişmiş tatlım .15 mayıs
Kahvaltı : T.b ekmeğine yağsız tost, domates, salatalık, biber, şekersiz çay
Öğlen : 1 haşlanmış but , yağsız salata, 3 kaşık yoğurt
Ara: 3 kaşık yoğurt, 1 paket form bisküvi
Akşam : Yulaf ezmesi ( gün kurusu kayısı, kuru erik, tarçın , süt )
Su: 2 litre
Spor : Yok
6 bardak metabolizma hızlandırıcı çay
TOPLAM : 1000 kalori
Eliptik bisikleti diyorsun değil mi ? Arka bacak, kalça, sırt, kollar, karın bütün vücut çalışıyor canım, ayakta yapıncaAyyy buldum sonunda yazdığıni ..
İşe yarar mı yarıyor mu sen onu de hele: : :
Yapınca nerelerin agiriyoo nereler hareket ediyor.
@ada81nin dediği gibi sadece baldirsa kalsın
Yemiş olmak için yedim canım, yemek istemedi canım bir şey. Aslında sebze yemeğim de vardı tüh onu yeseydim. Dikkat ederim bundan sonraakşam programı değişmiş tatlım .
hem bir paket form bisküvi ... akşama da yulaf ezme ..
ikisi de cız değil ama bence çeşitlilik önemli ..
sebze yemeği .. yoğurt salata tercih ederdim ..form bisküvili bir aradan sonra .
tabii ki de tatlım ... hafif yemek ... hafif mide ... en güzeli
akşam menünü görene kadar beklemedeyim
Yusufta çok sever .. tanıştırmış mıydım sizi7.5 (doğum günü gelene kadar 8 demeyecekmişiz) yaşındaki oğlum .
Yaaa bilmezmiyim Yusuf'u.
Adını çok gördüm Rabbim bagislasin.
Benim de var Yusufum (Yusuf Ali) halasinin kuzusu doğar doğmaz kucağıma aldım hala benim kucagimda desem yeridir.
Aynı yaştalar galiba 2010 Kasım bizimki okula seneye başlayacak aydan dolayı.
Ayakta yapılabiliyor mu onda..Eliptik bisikleti diyorsun değil mi ? Arka bacak, kalça, sırt, kollar, karın bütün vücut çalışıyor
Kızlar unutarak bir tane yalancı ebe gümeci sarması (eltim getirdi )agzıma attım bozuldumu şimdi benim if((((
Ausencia du kuzum rahatlatayım seni
Menüm
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir 3 zeytin
2 ceviz 1 avuç yaban mersini
Yeşil çay
Akşam üzeri tazelik testi için 1 gün kurusu
Akşam
2 wasa
4 y.k. kıymalı yumurtasız menemen :)
6 çeri domates
1 kase cacık
Gece
Kayısılı bitki çayı
Su: Şu an 1,750 ml.-2,5 ml. ye tamamlarım
Spor: 45 dk. yürüyüş
Ausencia ada81 @Sherrysherrylady
Çok sıkılıyorum canım, müzik flim eşliğinde denedim 15 dakika zor yapıyorum. Çatlıyorum :) şu işi yapardım bunu yapardım diyorum :))) eliptik bisikletin özelliği ayakta yapılması, fiyatı da çok olmuyor 200 den başlıyor. Biz a101 den almıştıkAyakta yapılabiliyor mu onda..
Ayyy bakk tekrar costum niye yapmiyon kız ne güzel her taraf çalışıyormus işte.
saydin78 oku sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?