Ay pek bi özendim bende tatlımAyakta yapılabiliyor mu onda..
Ayyy bakk tekrar costum niye yapmiyon kız ne güzel her taraf çalışıyormus işte.
saydin78 oku sende
Yarın ilk misafirlerim geliyor, günlerdir kuaföre gidicem bir engel çıkıyordu allahtan bugün gittim saçlarımı boyattım.o kuafördeki daimi ses ve kimyasal koku daha yeni geçen migreni tekrar tetikledi. Yarına nevresim, havlu ütülenmeyecek, yemeği, ikramı hazırlanmayacak gibi iki seksen yatıyorum iyi evde.Sanırım biraz da yapacağım o pastalar börekler beni geriyor. Onlar yiyecek ben çay diyete başladığımdan beri ilk misafir ağırlamam olacak gerginim kızlar.
Oyy uzun zamandır senden aldığım ilk güzel yorum tatlımçocuklar gibi şenim
Ausencia salatanın nesini beğenmedin kız. Halbuki o gün onca hamburger göz kırpmışken, dürümler öpücük atarken kumpirler el sallarken ben dedim ausuma söz verdim dedim direndim salata yedim
Fit band aldım artık adım kalp kalori ne varsa anlık takipteyim kafaya koyduk bikere
Hee onları diyorsun kız 4 tane vardı içinde pintiler. Müfettişi yolladım evine ben free evdeki eşyalar free takılıyoruz
sezarın hakkı sezara ...
yahu salata değil öğünleri yanlış yazmışımdır ... cuma patatesi nerde yediysen ... cumartesi de yine patates ve akşam fast food tavuklarıı .. he işte bunları beğenmedim . canımmmm salatayı niye beğenmeyeyim ...
baaak annen ordan ben burdan
Ben de onu düşündüm acaba kinoa kısırı mı yapsam yanlarına ben de birsz yiyebilirim o zaman dedim. Ama genelde çok geç içiyorlar çayı falan öyle olunca zaten kinoa bile yesem şişirecek beni hiç yeme bişi kızım tur şu boğazı diyorum bakalım nasıl olacak. Diyet zamanı zaten misafirlik olayları bana hiç yaramıyor. Gittiğimiz yerlerde de yok almayayım teşekkürler diyorum, adım "bizim yaptığımızı beğenmiyor "a çıkıyor. Bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz şimdiden menüler dökülmeye başladı. Tadına bakarım anne diyorum, balla bilemeyeceğim artık yememek falan diyor. Ama aynı annem "kızım çok kilo aldın sen porsiyonlarını düşür" de diyor. Valla aklımla oynuyorlar.bu da bir nevi detoks olmuş saraycam :)
güzeeeeel .
spor da yap ama ... yazarım diyorsun akşama spor yok , ya da ben görmüyorum
canım ben yaparken gerilirim de .. onlar yerken hiiiiiç .
kendine hep telkin ver .. bugüne kadar yedim zaten diye . tatlarını biliyorum diye .. istersen kendine uygun bir iki tarif hazırla , en azından sadece çay ile eşlik etmezsin
İncelmiş suratın dedi. Zaten cuma geldi cumartesi sabahı 1 kilo eksik çıktım tartıdanannen zayıflamışsın dedi mi
Ben de onu düşündüm acaba kinoa kısırı mı yapsam yanlarına ben de birsz yiyebilirim o zaman dedim. Ama genelde çok geç içiyorlar çayı falan öyle olunca zaten kinoa bile yesem şişirecek beni hiç yeme bişi kızım tur şu boğazı diyorum bakalım nasıl olacak. Diyet zamanı zaten misafirlik olayları bana hiç yaramıyor. Gittiğimiz yerlerde de yok almayayım teşekkürler diyorum, adım "bizim yaptığımızı beğenmiyor "a çıkıyor. Bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz şimdiden menüler dökülmeye başladı. Tadına bakarım anne diyorum, balla bilemeyeceğim artık yememek falan diyor. Ama aynı annem "kızım çok kilo aldın sen porsiyonlarını düşür" de diyor. Valla aklımla oynuyorlar.
İncelmiş suratın dedi. Zaten cuma geldi cumartesi sabahı 1 kilo eksik çıktım tartıdan
Yok işin içine tatlı girdi mi benim ayarlar bozuluyor gözüm dönüyor. En temizi tatlıyı hiç ağzıma sokmamak. Birsz daha ilerleyen aşamalarda belki bir çatal kafi gelebilir. Mesela şimdi yemeklerde porsiyonum küçüldü fazlasını yiyemiyorum ama tatlıda tutamam biliyorum malımı.ya evet zor oluyor .. kimse yenmediği için kırılmamalı bence .. sonuçta herkes yiyor sofrada sırf sana yapılmış ikramlar değil .
çok geç yiyorlarsa bence kendi evindesin nasıl olsa ...yeme gitsin :)
Benim aklımdan geçende sütlü tatlı idi ince bir dilim ....senin için .
söyle en az 3 hafta daha kalsın
Bu nasil menu yaaa hani karbon haniiii heccc olmamisAusencia du kuzum rahatlatayım seni
Menüm
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir 3 zeytin
2 ceviz 1 avuç yaban mersini
Yeşil çay
Akşam üzeri tazelik testi için 1 gün kurusu
Akşam
2 wasa
4 y.k. kıymalı yumurtasız menemen :)
6 çeri domates
1 kase cacık
Gece
Kayısılı bitki çayı
Su: Şu an 1,750 ml.-2,5 ml. ye tamamlarım
Spor: 45 dk. yürüyüş
Ausencia ada81 @Sherrysherrylady
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?