Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayakta yapılabiliyor mu onda..
Ayyy bakk tekrar costum niye yapmiyon kız ne güzel her taraf çalışıyormus işte.
saydin78 oku sende
Ay pek bi özendim bende tatlım hava güzel ya yarın bi bakayım benim yürüyüş yaptığım parkta egzersiz aletleri var mı? Hava güzelken orada takılayım sonra kışa doğru olmadı form tutmak için eve alırım belki belli mi olur :)

bu da bir nevi detoks olmuş saraycam :)

güzeeeeel .

spor da yap ama ... yazarım diyorsun akşama spor yok , ya da ben görmüyorum

canım ben yaparken gerilirim de .. onlar yerken hiiiiiç .

kendine hep telkin ver .. bugüne kadar yedim zaten diye . tatlarını biliyorum diye .. istersen kendine uygun bir iki tarif hazırla , en azından sadece çay ile eşlik etmezsin

Oyy uzun zamandır senden aldığım ilk güzel yorum tatlım çocuklar gibi şenim

sezarın hakkı sezara ...

Ausencia salatanın nesini beğenmedin kız. Halbuki o gün onca hamburger göz kırpmışken, dürümler öpücük atarken kumpirler el sallarken ben dedim ausuma söz verdim dedim direndim salata yedim

yahu salata değil öğünleri yanlış yazmışımdır ... cuma patatesi nerde yediysen ... cumartesi de yine patates ve akşam fast food tavuklarıı .. he işte bunları beğenmedim . canımmmm salatayı niye beğenmeyeyim ...

baaak annen ordan ben burdan

Hee onları diyorsun kız 4 tane vardı içinde pintiler. Müfettişi yolladım evine ben free evdeki eşyalar free takılıyoruz

Ben de onu düşündüm acaba kinoa kısırı mı yapsam yanlarına ben de birsz yiyebilirim o zaman dedim. Ama genelde çok geç içiyorlar çayı falan öyle olunca zaten kinoa bile yesem şişirecek beni hiç yeme bişi kızım tur şu boğazı diyorum bakalım nasıl olacak. Diyet zamanı zaten misafirlik olayları bana hiç yaramıyor. Gittiğimiz yerlerde de yok almayayım teşekkürler diyorum, adım "bizim yaptığımızı beğenmiyor "a çıkıyor. Bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz şimdiden menüler dökülmeye başladı. Tadına bakarım anne diyorum, balla bilemeyeceğim artık yememek falan diyor. Ama aynı annem "kızım çok kilo aldın sen porsiyonlarını düşür" de diyor. Valla aklımla oynuyorlar.

ya evet zor oluyor .. kimse yenmediği için kırılmamalı bence .. sonuçta herkes yiyor sofrada sırf sana yapılmış ikramlar değil .

çok geç yiyorlarsa bence kendi evindesin nasıl olsa ...yeme gitsin :)
Benim aklımdan geçende sütlü tatlı idi ince bir dilim ....senin için .

İncelmiş suratın dedi. Zaten cuma geldi cumartesi sabahı 1 kilo eksik çıktım tartıdan

söyle en az 3 hafta daha kalsın

Bu günkü menüm 1172 kalori

Kahvaltı 353 kal

2 küçük yumurta haşlanmış (101g)

1 dilim peynir (31g)

3 ceviz (10g)

çavdarlı ekmek 1 dilim (26g)

Öğle 186 kal

İki çavdar ekmek arası 1 dilim peynir yeşilllik

Akşam yemeği 633 kal

Dünkünün aynısı vardı

Brokoli (94g)
Tavuk gögsü (96g)
spagetti (88g)
yoğurt (100g)
yeşil salata 1 kase

Yok işin içine tatlı girdi mi benim ayarlar bozuluyor gözüm dönüyor. En temizi tatlıyı hiç ağzıma sokmamak. Birsz daha ilerleyen aşamalarda belki bir çatal kafi gelebilir. Mesela şimdi yemeklerde porsiyonum küçüldü fazlasını yiyemiyorum ama tatlıda tutamam biliyorum malımı. Dediğin gibi yememeyi seçeyim ben. O zaman kaç gündür sadece yürüyüş yapıyorum gideyim biraz kol bacak bişi çalışayım yarın zaten yapamayacağım.

Sabah 1 dim cavdar peynir yumurta donates salatalik
Ikindi 1 yeşil elma
Akşam 2 tabak tavuklu domates çorbası 1 dilim tam buğday 2 bardak ayran
1 kare bitter

Ay ne saçma menü oldu.cok halsizim bugün reglden .

İyi akşamlar

Menüm

Sabah
Yumurta , dom. Sal .:)
Peynir .

Öğlen ( günde)
2 servis kş. Yeşil salatA
1 servis kş . Yeşil mer salata

Akşam
2 kş kavurmalı patlıcan
Yogurt
3 erik

Spor yok heryerim agrıyor fırsat olmadı temizlik yaptım .
Su 1,5 ancak oldu ..

Bu nasil menu yaaa hani karbon haniiii heccc olmamis (

Bugun menu
Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
1yk lor peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik ve 8 kuru üzüm

Aksam 15.45
1 tabak patlican yemegi
1 kase cacik
5 adet cubuk kraker

2.5 lt su ve yesil cay icildi... Ausencia 45 dakika yürüyüş yapildi...

saydin78 ve @Sherrysherrylady

İyi akşamlarrrr...geçmiş coşmuş yine okursam an kaçar...o yüzden burdan devam edeyim)))eve döndüm...bugün güzeldi.bi tek akşam saat 20.30 da bitti...menümü yazayım...

11.00 yeşil fasulye
1yumurta
2dilim ekmek
Yeşil çay 3kuru kaysı

18.00 yeşil erik
Çilek
Muz

20.30 salata(renkli biberler,maydanoz,tavuk,salatalık,zeyt.yağı)
Yaprak sarma
Tavuk
1yem.kaşığı dereotlu pilav

3litre su
3yeşil çay

Merhaba kızlar
Koydeydik yoğun temizlik
Yolculuk regl mahvoldum
Teli elime alacak vaktim.olmadi
Cokabartmadan atlattım
Bugün

Meyve yulaf yoğurt 3 hurma ceviz

Kahve yeşil çay

Tavuklu mantar yoğurt

Kahve

Et haşlama az suyuyla beraber
Salata yoğurt
Su tmm
65 dk spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…