Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kaçar iyi akşamlar, yarın eksi görelim inşallah tartıda . Benim umudum yokkoca göbekli şiş bir hatunum hala Bilemedim kıymetini kıymetini 68 oy oy oy

Allah bağışlasın Yusuf Aliyi de .. yok 2009 ekim doğumlu .. bizde yaş doldurulmadan söylenmez :)
Yusuf 2. sınıfta ama bir yıl erken başladı .
Maşallah Evetttt erken başlamış...
Ayy bizimki napcakk bakalım pekk bi Nazlı tuzlu..

Kızlar unutarak bir tane yalancı ebe gümeci sarması (eltim getirdi )agzıma attım bozuldumu şimdi benim if ((((
Tamam olsun Yediğin en son saatden sonra bişey yeme açlık süresini uxat. Kahvaltiyi daha geç yap mesela

Yapmaya gözüm yok diyon yanii
Benim dediğim mini ayakta nasıl olur bilemedim aynı bisikletten bahsediyoruz demii.

Yapmaya gözüm yok diyon yanii
Benim dediğim mini ayakta nasıl olur bilemedim aynı bisikletten bahsediyoruz demii.
Leslie seviyorum ben . Onda eğleniyorum :) bisikleti de yapmayı isterdim gerçekten sıkılmasam keşke

Bu arada 3 öğün beslenmeyi deniycem yarın, eğer zorlanmazsam ramazana kadar hatta iki öğün deniycem inşallah

Menüm

Sabah
Kasar Peynir
Bol yeşil salata
Domates salatalik biber
2 dl TB ekmeği

Öğlen
Kaşar peyniri
Yoğurt
Bol salata

Ara
Az şekerli türk kahvesi
2_3 kuru meyve

Akşam
Ton balıklı salata
Yoğurt

Su 2 lt

Spor yapınca yazarım
Ausencia
Nego

Nefs buna suda dahil mi yoksa sadece yemek yeme mi ?
Yokk tatlım su serbest. leptin de serbest.
Yemek yok..

Leslie seviyorum ben . Onda eğleniyorum :) bisikleti de yapmayı isterdim gerçekten sıkılmasam keşke
Amann bende leslie sevmiyorum...
Hee yok ya bende şimdi bisiklet heveslendim olsa belki sıkılırm

Bu arada 3 öğün beslenmeyi deniycem yarın, eğer zorlanmazsam ramazana kadar hatta iki öğün deniycem inşallah
Kesinlikle iki öğün beslen çok kolay olacak görürsün

Az yemissin mortim doymamıştırsın sen ben etiketlemeyi unuttum seni listemi ekledim

Yokk tatlım su serbest. leptin de serbest.
Yemek yok..

Amann bende leslie sevmiyorum...
Hee yok ya bende şimdi bisiklet heveslendim olsa belki sıkılırm

Kesinlikle iki öğün beslen çok kolay olacak görürsün
Bende bir heves aldırmıştım, yapan yapıyor ama belki seversin

Yarın ilk misafirlerim geliyor, günlerdir kuaföre gidicem bir engel çıkıyordu allahtan bugün gittim saçlarımı boyattım.o kuafördeki daimi ses ve kimyasal koku daha yeni geçen migreni tekrar tetikledi. Yarına nevresim, havlu ütülenmeyecek, yemeği, ikramı hazırlanmayacak gibi iki seksen yatıyorum iyi evde. Sanırım biraz da yapacağım o pastalar börekler beni geriyor. Onlar yiyecek ben çay diyete başladığımdan beri ilk misafir ağırlamam olacak gerginim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…