Kötü oldu aynen devam o zamankaldığın yerden bozulmamış gibi devam ...
ıf ın mantığına evet bozuldu :) ama sen zaten bu saatten sonra yemezsin .
oh şükür
güzel menü tatlım benim
Maşallah Evetttt erken başlamış...Allah bağışlasın Yusuf Aliyi de .. yok 2009 ekim doğumlu .. bizde yaş doldurulmadan söylenmez :)
Yusuf 2. sınıfta ama bir yıl erken başladı .
Tamam olsun Yediğin en son saatden sonra bişey yeme açlık süresini uxat. Kahvaltiyi daha geç yap meselaKızlar unutarak bir tane yalancı ebe gümeci sarması (eltim getirdi )agzıma attım bozuldumu şimdi benim if((((
Çok sıkılıyorum canım, müzik flim eşliğinde denedim 15 dakika zor yapıyorum. Çatlıyorum :) şu işi yapardım bunu yapardım diyorum :))) eliptik bisikletin özelliği ayakta yapılması, fiyatı da çok olmuyor 200 den başlıyor. Biz a101 den almıştık
Ben kaçar iyi akşamlar, yarın eksi görelim inşallah tartıda . Benim umudum yokkoca göbekli şiş bir hatunum halaBilemedim kıymetini kıymetini 68 oy oy oy
Leslie seviyorum ben . Onda eğleniyorum :) bisikleti de yapmayı isterdim gerçekten sıkılmasam keşkeYapmaya gözüm yok diyon yanii
Benim dediğim mini ayakta nasıl olur bilemedim aynı bisikletten bahsediyoruz demii.
Fotosu var mı canım dur ben çekiyim yanı başımda :)Yapmaya gözüm yok diyon yanii
Benim dediğim mini ayakta nasıl olur bilemedim aynı bisikletten bahsediyoruz demii.
Yokk tatlım su serbest. leptin de serbest.Nefs buna suda dahil mi yoksa sadece yemek yeme mi ?
Amann bende leslie sevmiyorum...Leslie seviyorum ben . Onda eğleniyorum :) bisikleti de yapmayı isterdim gerçekten sıkılmasam keşke
Kesinlikle iki öğün beslen çok kolay olacak görürsünBu arada 3 öğün beslenmeyi deniycem yarın, eğer zorlanmazsam ramazana kadar hatta iki öğün deniycem inşallah
Az yemissin mortim doymamıştırsın sen
Valla çek diyecektim bu kadar olurFotosu var mı canım dur ben çekiyim yanı başımda :)
Bende bir heves aldırmıştım, yapan yapıyor ama belki seversinYokk tatlım su serbest. leptin de serbest.
Yemek yok..
Amann bende leslie sevmiyorum...
Hee yok ya bende şimdi bisiklet heveslendim olsa belki sıkılırm
Kesinlikle iki öğün beslen çok kolay olacak görürsün
Kizzz bundan değil benim dediğim
Yok canım bu sadece baldır çalıştırır gibi duruyor.
Oyy uzun zamandır senden aldığım ilk güzel yorum tatlımkaldığın yerden bozulmamış gibi devam ...
ıf ın mantığına evet bozuldu :) ama sen zaten bu saatten sonra yemezsin .
oh şükür
güzel menü tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?