Canım ya çok teşekkür ederim...ben hep tel.den giriyorum...javayı kapalı tutardım ama şimdi burda uçuyorum resmenArkadaşlar telden girenler benim gibi yada arada telden girecek olanlar hangi tarayıcı kullaniyorsunuz bilmiyorum size önerim UC BROWSER indirin.
Hiç reklam yok hemde gayet hızlı.
Noldu canım?
Tarcınlı süt yap kendine tatlı isteğin olursa biraz yudumlarsınYarın ilk misafirlerim geliyor, günlerdir kuaföre gidicem bir engel çıkıyordu allahtan bugün gittim saçlarımı boyattım.o kuafördeki daimi ses ve kimyasal koku daha yeni geçen migreni tekrar tetikledi. Yarına nevresim, havlu ütülenmeyecek, yemeği, ikramı hazırlanmayacak gibi iki seksen yatıyorum iyi evde.Sanırım biraz da yapacağım o pastalar börekler beni geriyor. Onlar yiyecek ben çay diyete başladığımdan beri ilk misafir ağırlamam olacak gerginim kızlar.
Bu nasil menu yaaa hani karbon haniiii heccc olmamis(
Haklısın kaptanım spor yapacam deyip yapamadım. Saat 10 çocuklar yeni uyudu 1 saattir yatakta cebellestik galip geldimbu da bir nevi detoks olmuş saraycam :)
güzeeeeel .
spor da yap ama ... yazarım diyorsun akşama spor yok , ya da ben görmüyorum
canım ben yaparken gerilirim de .. onlar yerken hiiiiiç .
kendine hep telkin ver .. bugüne kadar yedim zaten diye . tatlarını biliyorum diye .. istersen kendine uygun bir iki tarif hazırla , en azından sadece çay ile eşlik etmezsin
Kuş kadar yemişsin kız kesin acıktın şu an. Misss gibi çikolata vardır evde şimdi yada cips, yada sucuklu çift kaşarlı bi tost ısmarla benden kendine mortimm. Aaa olmaz ki böyle azıcık yemekBugun menu
Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
1yk lor peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik ve 8 kuru üzüm
Aksam 15.45
1 tabak patlican yemegi
1 kase cacik
5 adet cubuk kraker
2.5 lt su ve yesil cay icildi...Ausencia 45 dakika yürüyüş yapildi...
saydin78 ve @Sherrysherrylady
Teşekkür ederim canım iyi gidiyor hiç bu kadar sadık kalmamıştım diyetime . Tam 2 ay oldu ve toplam 7 kg gitti şükür kaldı 6 kg.Sagol saraycam nasil gidiyor diyet..
Yok hec cikolata yokkKuş kadar yemişsin kız kesin acıktın şu an. Misss gibi çikolata vardır evde şimdi yada cips, yada sucuklu çift kaşarlı bi tost ısmarla benden kendine mortimm. Aaa olmaz ki böyle azıcık yemek
Bu günkü menüm 1172 kalori
Kahvaltı 353 kal
2 küçük yumurta haşlanmış (101g)
1 dilim peynir (31g)
3 ceviz (10g)
çavdarlı ekmek 1 dilim (26g)
Öğle 186 kal
İki çavdar ekmek arası 1 dilim peynir yeşilllik
Akşam yemeği 633 kal
Dünkünün aynısı vardı
Brokoli (94g)
Tavuk gögsü (96g)
spagetti (88g)
yoğurt (100g)
yeşil salata 1 kase
Yok işin içine tatlı girdi mi benim ayarlar bozuluyor gözüm dönüyor. En temizi tatlıyı hiç ağzıma sokmamak. Birsz daha ilerleyen aşamalarda belki bir çatal kafi gelebilir. Mesela şimdi yemeklerde porsiyonum küçüldü fazlasını yiyemiyorum ama tatlıda tutamam biliyorum malımı.Dediğin gibi yememeyi seçeyim ben. O zaman kaç gündür sadece yürüyüş yapıyorum gideyim biraz kol bacak bişi çalışayım yarın zaten yapamayacağım.
Sabah 1 dim cavdar peynir yumurta donates salatalik
Ikindi 1 yeşil elma
Akşam 2 tabak tavuklu domates çorbası 1 dilim tam buğday 2 bardak ayran
1 kare bitter
Ay ne saçma menü oldu.cok halsizim bugün reglden .
Herkes içerde galiba evlat.
İyi akşamlar
Menüm
Sabah
Yumurta , dom. Sal .:)
Peynir .
Öğlen ( günde)
2 servis kş. Yeşil salatA
1 servis kş . Yeşil mer salata
Akşam
2 kş kavurmalı patlıcan
Yogurt
3 erik
Spor yok heryerim agrıyor fırsat olmadı temizlik yaptım .
Su 1,5 ancak oldu ..
Bugun menu
Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
1yk lor peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik ve 8 kuru üzüm
Aksam 15.45
1 tabak patlican yemegi
1 kase cacik
5 adet cubuk kraker
2.5 lt su ve yesil cay icildi...Ausencia 45 dakika yürüyüş yapildi...
saydin78 ve @Sherrysherrylady
İyi akşamlarrrr...geçmiş coşmuş yine okursam an kaçar...o yüzden burdan devam edeyim)))eve döndüm...bugün güzeldi.bi tek akşam saat 20.30 da bitti...menümü yazayım...
11.00 yeşil fasulye
1yumurta
2dilim ekmek
Yeşil çay 3kuru kaysı
18.00 yeşil erik
Çilek
Muz
20.30 salata(renkli biberler,maydanoz,tavuk,salatalık,zeyt.yağı)
Yaprak sarma
Tavuk
1yem.kaşığı dereotlu pilav
3litre su
3yeşil çay
Merhaba kızlar
Koydeydik yoğun temizlik
Yolculuk regl mahvoldum
Teli elime alacak vaktim.olmadi
Cokabartmadan atlattım
Bugün
Meyve yulaf yoğurt 3 hurma ceviz
Kahve yeşil çay
Tavuklu mantar yoğurt
Kahve
Et haşlama az suyuyla beraber
Salata yoğurt
Su tmm
65 dk spor
yine hunharca iş yapmış bir banu şekil a :)
Haklısın kaptanım spor yapacam deyip yapamadım. Saat 10 çocuklar yeni uyudu 1 saattir yatakta cebellestik galip geldimbiraz dinlenip, bi kahve içeyım, evi toplayıp başlayayım spora. Bu gün telafi günüydü. Sabah ki artı Regl den mi yoksa dünkü menü mü anlayamadım. Yarın güzel bir eksi ile güne başlamak gerek
Temizlik omuz ve kollarımı iyi yormuş bugün spor yaparken farkettim.
Sabah:
İki yemek kaşığı sirke, susuz içtüm bu sefer
Kahvaltı:
Yarım kase yulaf lapası (bu sabah nedense acıkmadan uyandım o yüzden bitiremedim bi türlü)
Ara:
Sade türk kahvesi
Öğlen:
Bir dilim ekmek
Salata
Akşam:
Acılı ekşili çin çorbası
5 parça somonlu sushi
Akşam biraz saçmaca oldu ama eşim ısrar etti bir de gün içinde yemeklerimi falan yarım bırakınca yedim.
Suyum bugün de anca 2 lt oldu. Yeşil çay yine yok.spor: 1 saat yürüyüş, 15 dk ağırlıkla kol çalışması, 20 dakika yoga. Ausencia
Su icerde dizisini hiccc izlemedim guzel mi ki herkes izliyor...
Bizim off günümüzbenim tek izlediğim türk dizisi ..
birazdan geçeceğim izlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?