Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar telden girenler benim gibi yada arada telden girecek olanlar hangi tarayıcı kullaniyorsunuz bilmiyorum size önerim UC BROWSER indirin.
Hiç reklam yok hemde gayet hızlı.
Canım ya çok teşekkür ederim...ben hep tel.den giriyorum...javayı kapalı tutardım ama şimdi burda uçuyorum resmen

İyiki de geçmişe dönmüşüm...

Tarcınlı süt yap kendine tatlı isteğin olursa biraz yudumlarsın

Haklısın kaptanım spor yapacam deyip yapamadım. Saat 10 çocuklar yeni uyudu 1 saattir yatakta cebellestik galip geldim biraz dinlenip, bi kahve içeyım, evi toplayıp başlayayım spora. Bu gün telafi günüydü. Sabah ki artı Regl den mi yoksa dünkü menü mü anlayamadım. Yarın güzel bir eksi ile güne başlamak gerek

Kuş kadar yemişsin kız kesin acıktın şu an. Misss gibi çikolata vardır evde şimdi yada cips, yada sucuklu çift kaşarlı bi tost ısmarla benden kendine mortimm. Aaa olmaz ki böyle azıcık yemek

bu kalori hesabını sevemedim be ex .. ama sende işe yarıyorsa tabii ki de devam et .
spor yok mu spor ?yoksa niye yok ?

Ausencia cıksss bahçesi var onun yazık çiçeklere

kötü çocuk seni

tatlı benimde zaafımdır ..o yüzden geri aldım sözümü ve sustum ..hele ki sütlü tatlı . değmesin ağzına boş ver bi çatal falan ... şimdi sen güzelde yapmışsındır

Sabah 1 dim cavdar peynir yumurta donates salatalik
Ikindi 1 yeşil elma
Akşam 2 tabak tavuklu domates çorbası 1 dilim tam buğday 2 bardak ayran
1 kare bitter

Ay ne saçma menü oldu.cok halsizim bugün reglden .

aahh kelebeğim ya .. ne yesem derdi sana yaramıyor hiç .
çorbaya ve ayrana vermişsin kendini .. şişmişsindir şu an eminim .
sporda yok artık sende

Herkes içerde galiba evlat.

bende daha girmedim birazdan gireceğim baba

suyun azlığı haricinde güzel aebenim .
çok yoruldun harbiden iyi bir tatili hakkettin mezuniyet kutlaması niyetine

aaaaa saydın şeri ... huuu çıbık gördüm çıbık ...

oysa @saydin78 nın menüsünde hiiiç çıbık mıbık yoktu

Pilav hariç cızsız atlatılmış.
tabii geç yeme etkisini sende biliyoruz o ayrı ama menü olarak miktarlar hariç sorunsuz (sarma ne kadar yya da tavuk ? )

işleri bitirmişin gözün aydın köyde . bu menü iyi ... umarım köyde de artılar gelmemiştir canım .

yine hunharca iş yapmış bir banu şekil a :)

olur olur ... nee güzel eksilerle günaydın dedik biz seninle

Temizlik omuz ve kollarımı iyi yormuş bugün spor yaparken farkettim.
Sabah:
İki yemek kaşığı sirke, susuz içtüm bu sefer
Kahvaltı:
Yarım kase yulaf lapası (bu sabah nedense acıkmadan uyandım o yüzden bitiremedim bi türlü)
Ara:
Sade türk kahvesi
Öğlen:
Bir dilim ekmek
Salata
Akşam:
Acılı ekşili çin çorbası
5 parça somonlu sushi

Akşam biraz saçmaca oldu ama eşim ısrar etti bir de gün içinde yemeklerimi falan yarım bırakınca yedim.

Suyum bugün de anca 2 lt oldu. Yeşil çay yine yok. spor: 1 saat yürüyüş, 15 dk ağırlıkla kol çalışması, 20 dakika yoga. Ausencia

akşam kalorili evette ... ben öğleni anlamadım :) bir dlm ekmek mi sadece ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…