Diğer alternatifleri değerlendireydin mortimYok hec cikolata yokk(( olsada yemem kiii
Yok bir dilim ekmeğin yanında yeşillik salatası yedim. Saçma bir ikili olduğu için anlayamaman doğalakşam kalorili evette ... ben öğleni anlamadım :) bir dlm ekmek mi sadece ?
Suan koltugumda sızmış durumdayimDiğer alternatifleri değerlendireydin mortim
Sporuna yaptın tabi at havanı hemsomSuan koltugumda sızmış durumdayim
Bende normalde tonbalik hayatta yemezdim ama diyette tonbalik vazgecilmezim oldu.. rokali salata mumkun degil yemezdim simdi rokayi kahvaltida köküne kadar yiyorumYok bir dilim ekmeğin yanında yeşillik salatası yedim. Saçma bir ikili olduğu için anlayamaman doğalbu ara şöyle bir sorunum var kaptanım yemek yerken keyif almıyorum. Sadece aç kalmamamı sağlayacak ve sağlıklı olacak şeyler yemeye çalışıyorum. Sanırım eşim de bu saçmalığımı gördü, en sevdiğim şeyle geldi akşam. Sizde de böyle bir dönem oldu mu? Diyet psikolojisinden mi böyle oldum acaba? Eskiden kuru meyve ya da ananas yaban mersini vs eklemediğüm yulaf lapasını yiyemezdim ben, at mıyım bu ne böyle derdim. Şimdi meyvesiz, tarçınsız dahi yiyorum. Ya da marulu hiç sevmem, evime bile almam onun yerine tere, roka, kuzu kulağı, mor lahanayla vs yaparım salatayı daha çok. Şimdi marul dolu salataları falan yiyorum reddetmeden, ama işte sadece açlık çekmeyeyim yoksunluğa geçmesin vücut diye. Salatayla ekmek yedim, masadakiler anlamsı baktılar bana.
Anaaaa hakkaten kaptaniçem Ada çıbık yemiş yabu kalori hesabını sevemedim be ex .. ama sende işe yarıyorsa tabii ki de devam et .
spor yok mu spor ?yoksa niye yok ?
kötü çocuk seni
tatlı benimde zaafımdır ..o yüzden geri aldım sözümü ve sustum ..hele ki sütlü tatlı . değmesin ağzına boş ver bi çatal falan ... şimdi sen güzelde yapmışsındır
aahh kelebeğim ya .. ne yesem derdi sana yaramıyor hiç .
çorbaya ve ayrana vermişsin kendini .. şişmişsindir şu an eminim .
sporda yok artık sende
bende daha girmedim birazdan gireceğim baba
suyun azlığı haricinde güzel aebenim .
çok yoruldun harbiden iyi bir tatili hakkettin mezuniyet kutlaması niyetine
aaaaa saydın şeri ... huuu çıbık gördüm çıbık ...
oysasaydin78 nın menüsünde hiiiç çıbık mıbık yoktu
Pilav hariç cızsız atlatılmış.
tabii geç yeme etkisini sende biliyoruz o ayrı ama menü olarak miktarlar hariç sorunsuz (sarma ne kadar yya da tavuk ? )
işleri bitirmişin gözün aydın köyde . bu menü iyi ... umarım köyde de artılar gelmemiştir canım .
yine hunharca iş yapmış bir banu şekil a :)
olur olur ... nee güzel eksilerle günaydın dedik biz seninle
Valla yarin daha cook yapacam bugun tatil modundaydim uzandim koltuga size laf yetiştirdimSporuna yaptın tabi at havanı hemsom
Kiz adi üstünde cibik disimin kovuguna bilee yetmedi yaniiiiAnaaaa hakkaten kaptaniçem Ada çıbık yemiş yagitti 45 dakika sporu vah vah
Baaak ortin ortada yook ama Ada hemşon buralarda.....nerde seni durtecek ortiiii
Ben bilmeeeeeem yedin mi yedin. Olay bitmiştir mortiKiz adi üstünde cibik disimin kovuguna bilee yetmedi yaniiii
Bende normalde tonbalik hayatta yemezdim ama diyette tonbalik vazgecilmezim oldu.. rokali salata mumkun degil yemezdim simdi rokayi kahvaltida köküne kadar yiyorum))) diyetle birlikte cook degisti yediklerim...
irmae zamanla seveceksin, alışkanlıkları değişiyor insanın. Ben 4_5 sene önce gazlı içecek ve Nescafe çok tüketirken şu an ağzıma surmuyorum
Cuma bakak gorek o cubuk beni mi guldurecek yoksa rakiplerimi mi ????Ben bilmeeeeeem yedin mi yedin. Olay bitmiştir morti
Iyi seyirler kuzumCuma bakak gorek o cubuk beni mi guldurecek yoksa rakiplerimi mi ????
yarın belli olur tartilirimbu kalori hesabını sevemedim be ex .. ama sende işe yarıyorsa tabii ki de devam et .
spor yok mu spor ?yoksa niye yok ?
kötü çocuk seni
tatlı benimde zaafımdır ..o yüzden geri aldım sözümü ve sustum ..hele ki sütlü tatlı . değmesin ağzına boş ver bi çatal falan ... şimdi sen güzelde yapmışsındır
aahh kelebeğim ya .. ne yesem derdi sana yaramıyor hiç .
çorbaya ve ayrana vermişsin kendini .. şişmişsindir şu an eminim .
sporda yok artık sende
bende daha girmedim birazdan gireceğim baba
suyun azlığı haricinde güzel aebenim .
çok yoruldun harbiden iyi bir tatili hakkettin mezuniyet kutlaması niyetine
aaaaa saydın şeri ... huuu çıbık gördüm çıbık ...
oysasaydin78 nın menüsünde hiiiç çıbık mıbık yoktu
Pilav hariç cızsız atlatılmış.
tabii geç yeme etkisini sende biliyoruz o ayrı ama menü olarak miktarlar hariç sorunsuz (sarma ne kadar yya da tavuk ? )
işleri bitirmişin gözün aydın köyde . bu menü iyi ... umarım köyde de artılar gelmemiştir canım .
yine hunharca iş yapmış bir banu şekil a :)
olur olur ... nee güzel eksilerle günaydın dedik biz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?