Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam kalorili evette ... ben öğleni anlamadım :) bir dlm ekmek mi sadece ?
Yok bir dilim ekmeğin yanında yeşillik salatası yedim. Saçma bir ikili olduğu için anlayamaman doğal bu ara şöyle bir sorunum var kaptanım yemek yerken keyif almıyorum. Sadece aç kalmamamı sağlayacak ve sağlıklı olacak şeyler yemeye çalışıyorum. Sanırım eşim de bu saçmalığımı gördü, en sevdiğim şeyle geldi akşam. Sizde de böyle bir dönem oldu mu? Diyet psikolojisinden mi böyle oldum acaba? Eskiden kuru meyve ya da ananas yaban mersini vs eklemediğüm yulaf lapasını yiyemezdim ben, at mıyım bu ne böyle derdim. Şimdi meyvesiz, tarçınsız dahi yiyorum. Ya da marulu hiç sevmem, evime bile almam onun yerine tere, roka, kuzu kulağı, mor lahanayla vs yaparım salatayı daha çok. Şimdi marul dolu salataları falan yiyorum reddetmeden, ama işte sadece açlık çekmeyeyim yoksunluğa geçmesin vücut diye. Salatayla ekmek yedim, masadakiler anlamsı baktılar bana.

Bende normalde tonbalik hayatta yemezdim ama diyette tonbalik vazgecilmezim oldu.. rokali salata mumkun degil yemezdim simdi rokayi kahvaltida köküne kadar yiyorum ))) diyetle birlikte cook degisti yediklerim...

Anaaaa hakkaten kaptaniçem Ada çıbık yemiş ya gitti 45 dakika sporu vah vah

Bende normalde tonbalik hayatta yemezdim ama diyette tonbalik vazgecilmezim oldu.. rokali salata mumkun degil yemezdim simdi rokayi kahvaltida köküne kadar yiyorum ))) diyetle birlikte cook degisti yediklerim...

irmae zamanla seveceksin, alışkanlıkları değişiyor insanın. Ben 4_5 sene önce gazlı içecek ve Nescafe çok tüketirken şu an ağzıma surmuyorum

Ben de normalde yemediğim şeyleri yemeğe başladım. Ben normal kahve bile içmezken sade türk kahvesi içiyorum. Ama bazen de yediğim şeylerden keyif almıyorum sadece birşeyler yemem gerektiği için yiyorum. Acaba bünye çaktırmadan diyet depresyonuna falan mı girdi diye bi tedirgin oldum, nasıl çıkayım toparlayayım kendimi diye size danışayım dedim. Ama bir yandan da bu akşm denedik gördük ki eşimle birlikte; sevdiğim şeyleri de abartma eğilimim yok galiba ilk defa midem küçülmeye başladı. Galiba güzel bişi bu.

yarın belli olur tartilirim

Bugün tartının pili bitmsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…