Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

irmae canım benim tüm yeme düzenim değişti ...sevdiğim yiyecekler top 10 u neredeyse 40 yıl yemesem aklıma düşmezlerle değişti .
Sağlıklı bir değişim olduğu için de hiç dert etmiyorum.
Geçen gün eve giren bir cıııızzzzz ı normalde yarım kilo gözü kapalı yerim ... artık normalim 1 dlm :) yiyemedim . Yani midem almadı değil canım istemedi .. gereksiz gördüm .

Sarayca sporunu not ettim canım ...

exmadon yapacağım a not yok :)

Hadi bakalım benden de iyi geceler ...

Hülya gececisin sende :)

Bende yatayım artık .

begum75 yusuf müdürde öldü zaten ... klasik son olmayacak dedim de bu ne yahu ... dizinin tüm iyileri teker teker ölüyor

oyyyy oyyy temzilik sonrası ağır misafir çook yorulacaksın canım Allah kolaylık versin... aynısı benim başmdan geçti daha yeni yeni kendime geldim...

Yok benimki yatılı değil yemekli

kim geliyor ececim ...

bende klasik sil süpür toz , çamaşır yemek ... topla yaptım ..
şöyle oda oda başlamam lazım artık .. sonra halılar yıkamaya .. büyük temizlik ...ramazana kadar

kolay gelsin ece
kim geliyore

KV kp görümcemgiller

ben çıkıp yusufu alayım ..yine market

Peynir mi

kaptanım dün çok izleyemedim genelde uyukladım ama yusuf müdür vurulunca hissettim ki bi dürtü uyandırdı beni ama sinir oldum yusuf müdür ölmemeliydi,adamın 20 yıllık hıncı var,kazandığını görmeliydi,soğudum diziden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…