Nare83 canım yada bilen varsa tüm canlar :) birşey soruca, wasa paketten çoklu adet çıkıyor ya nasıl nerede muhafaza ediyorsunuz?
Bugün tartıda yine sabit çıktımben anlamadım bu if işinden
60 lara çok çok az kalmışKaptanım tartı iyi durumda 72 lerde inşallah ucunda da olsa ,71 i görürüm
hemşom günaydınBugün tartıda yine sabit çıktımben anlamadım bu if işinden
tamam canım Ramazanda buluşalım,Olalim saraycam gitsin kilolar..:)
Paketi düzgün açmadığım için yırtıldî canım bende buzdolabı poşetlerine koydum. Tamam canım sağolcnm paketin içinde duruyor benmki
zaten kuru ne kadar kuruyabilir ki
Paketi düzgün açmadığım için yırtıldî canım bende buzdolabı poşetlerine koydum. Tamam canım sağol
Canım kekik civanperçemi ve papatyayı karıştır iç derim demleKızlar benim hala gelmiyor Dr gideceğim merak edenlere hamile değilim
Ödem var herhalde kuzum yemen normalde ya da lavaboya mı çıkamadınBugün tartıda yine sabit çıktımben anlamadım bu if işinden
Bende sinir oldum finale kadar izlemem zaten 2-3 haftadır izlemiyordumkaptanım dün çok izleyemedim genelde uyukladım ama yusuf müdür vurulunca hissettim ki bi dürtü uyandırdı beniama sinir oldum yusuf müdür ölmemeliydi,adamın 20 yıllık hıncı var,kazandığını görmeliydi,soğudum diziden
Paketi düzgün açmadığım için yırtıldî canım bende buzdolabı poşetlerine koydum. Tamam canım sağol
tmm canım sağolbuzdolabı poşetinde bişiy olmazz
Canım kekik civanperçemi ve papatyayı karıştır iç derim demle
Ödem var herhalde kuzum yemen normalde ya da lavaboya mı çıkamadın
Bende sinir oldum finale kadar izlemem zaten 2-3 haftadır izlemiyordum
O da iş görür canım
Gunaydin kizlar dun cok yogundum.
Menum 15.05.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
Yok
Akşam
1 iskender sadece etleri
Salata
4 lt su 1 türk kahvesi sade 120dakika yürüyüş
Dün acayip yoğundum güzelim birde canım hiçbirşey istemediÇok iyi ama az gibi geldi menü canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?