Dün wc isini halletim bakalim cuma çıkar sebebi 2 gün tartılmama kararı aldım motivasyon düşmesin...Canım kekik civanperçemi ve papatyayı karıştır iç derim demle
Ödem var herhalde kuzum yemen normalde ya da lavaboya mı çıkamadın
Bende sinir oldum finale kadar izlemem zaten 2-3 haftadır izlemiyordum
O da iş görür canım
Kendiliğinden gelişti biraz kuzum dün 15:30 öğlen yemeği iyince bende biraz toparlamak adına yapayım dedimde bana işlemedihemşom günaydın, sen ne ara IF başladın, diyetisyen listen yok muydu senin
Dün ki menümAusencia
Sabah; 09:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 10:45 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi (anca ayıldım)
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 2 çtl mevsim salata
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım paket eti gong + yarım paket eti form + 1 parça beyaz peynir
begum75 sen görersin son 3 gün
Anladım canım duruma göre şekilleniyor da yemeklerimiz ne yapalımDün acayip yoğundum güzelim birde canım hiçbirşey istemedi
Tartılma canım normal ilerle sen belki de stres yapıyorsun stres şişirirDün wc isini halletim bakalim cuma çıkar sebebi 2 gün tartılmama kararı aldım motivasyon düşmesin...
sanırım bu sefer sen kazanacaksın mortim
öğlen menün güzel ama akşamki ler çok sağlıksızsabahta bişey yok,böyle kilo verebileceğinimi sanıyosun
benim menüm
sabah(07:45)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
siyah ve yeşil zeytin
haşlanmış patates (yarım)
2 dilim salam (hafta sonu misafirler için çeşit olsun diye almıştım,yoksa kendimiz için eve soktuğum şey değildir)
öğlen (11:50)
yeşil bezelye
yoğurt
ara öğün (17:00)
1 nektarin
1 kayısı
bikaç erik
akşam (19:20)
1 kepçe mercimek çorbası
2 fırın köfte ve 2 halka dilim patates
yoğurtlu semiz salatası
Belki ileryen dönemler için araştırıp öyle yapmak lazım ben hafta sonun toparlamak adına deneyeyim dedim ama benim meta buna izin vermedi galiba :)))))günaydın efserr ya if farklı bir olay yani 3 ten sonra yeedim hadi if olsun gibi birşey degil bu
sürekli uygulanabilir bişiy yani 3 gün yaptım hadi if olsun diyemeyiz ben yaklaşık 6 ay araştırıp öyle başladım
Aynen bakalımTartılma canım normal ilerle sen belki de stres yapıyorsun stres şişirir
Sende kazanbilirsin emin olmaSağlıksız değil gibi ya ne yapayım hoşuma gidiyor eti form ve peynir Sabahta tartı iyiydi artıları silmeye azıcık kalmış normale dönmüşüm
Ne zamandır yapıyorsun if?Bugün tartıda yine sabit çıktımben anlamadım bu if işinden
Yok benimki yatılı değil yemekli
KV kp görümcemgiller
Peynir mi
Bugün tartıda yine sabit çıktımben anlamadım bu if işinden
kaptanım dün çok izleyemedim genelde uyukladım ama yusuf müdür vurulunca hissettim ki bi dürtü uyandırdı beniama sinir oldum yusuf müdür ölmemeliydi,adamın 20 yıllık hıncı var,kazandığını görmeliydi,soğudum diziden
Günaydın kızlar...güzel bi güne uyandım...niye?çünki geç yememe rağmen artı çıkmadım düne göre. Hadi bakalım 3günlük maraton başlasın...hava baya soğuk ama ben yürüyeşe gidiyorummm..
Kaptanım tartı iyi durumda 72 lerde inşallah ucunda da olsa ,71 i görürüm
Dün ki menümAusencia
Sabah; 09:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 10:45 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi (anca ayıldım)
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 2 çtl mevsim salata
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım paket eti gong + yarım paket eti form + 1 parça beyaz peynir
begum75 sen görersin son 3 gün
Gunaydin kizlar dun cok yogundum.
Menum 15.05.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
Yok
Akşam
1 iskender sadece etleri
Salata
4 lt su 1 türk kahvesi sade 120dakika yürüyüş
Gunaydin guzellikler
Dunku menum
09:00 yumurta.1 dl kizarmis diyet ekmek
13:00 ogleni gecistirdim..2 bardak kefir.2 etimek
19:00 brokoli salatasi.1 kase kabak yemegi.3 catal pilav
sanırım bu sefer sen kazanacaksın mortim
öğlen menün güzel ama akşamki ler çok sağlıksızsabahta bişey yok,böyle kilo verebileceğinimi sanıyosun
benim menüm
sabah(07:45)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
siyah ve yeşil zeytin
haşlanmış patates (yarım)
2 dilim salam (hafta sonu misafirler için çeşit olsun diye almıştım,yoksa kendimiz için eve soktuğum şey değildir)
öğlen (11:50)
yeşil bezelye
yoğurt
ara öğün (17:00)
1 nektarin
1 kayısı
bikaç erik
akşam (19:20)
1 kepçe mercimek çorbası
2 fırın köfte ve 2 halka dilim patates
yoğurtlu semiz salatası
Niye sevmediniz ya ben çok seviyorum eti form zararlı da değil öyle aman amanooooo harbiden büyük büsbüyük misafir kafilesi :)
peynirde vardı evet
ay efserim dur daha ne IF i ... senin ki ifimsiydi
yani ... sinir bozucu .. celalin kelepçesini takmalıydı .
neyse sarp a kısmet artık .
keşke şey yapsalardı :) bir film vardı alamancının karısı hülya avşar ın .. çocukken izledim hiç aklımdan çıkmaz nasıl etkilendiysem ... sonu kötü bitiyor ... sonra son 5 dk yı tekrar çekmişler .. o da mutlu bitiyor ... gönlünüz hangi sonu isterse onu seçin yazıyordu
akşam ne nehirim ? hiiiç sevmedim hiç :)
güzel canım , öğle yok ama sabah ve akşam gayet besleyici .
işten sebep mi yorgundun sen ?
günaydın canım , akşam pilav hariç güzel ..oraya da bir dlm etimek iyi giderdi :))
galiba nehir kazanacak bu hafta
Hayirli sabahlar kizlar herkesler iyidir ins ben kosturmaya devam gelemiyorum AMA mucadeleye devam ediyorum bu Sabah 80 kiloydumheralde ramazanda rahat rahat veririm menulerimi ne yiyecegim belli nede olsa corba salata
Ne zamandır yapıyorsun if?
2. baskı günaydınnnn ..
Benimde halamın eli kulağında .. bomba gibiyim ... sabah kimin gözünün üzerinde kaşı varsa bir fasıl sardım
Niye sevmediniz ya ben çok seviyorum eti form zararlı da değil öyle aman aman
2. baskı günaydınnnn ..
Benimde halamın eli kulağında .. bomba gibiyim ... sabah kimin gözünün üzerinde kaşı varsa bir fasıl sardım
Bir balık hatunu olarak ben iyice Sulu göz olurum..
Hiccc saydirmadim hiç
ooooo harbiden büyük büsbüyük misafir kafilesi :)
peynirde vardı evet
ay efserim dur daha ne IF i ... senin ki ifimsiydi
yani ... sinir bozucu .. celalin kelepçesini takmalıydı .
neyse sarp a kısmet artık .
keşke şey yapsalardı :) bir film vardı alamancının karısı hülya avşar ın .. çocukken izledim hiç aklımdan çıkmaz nasıl etkilendiysem ... sonu kötü bitiyor ... sonra son 5 dk yı tekrar çekmişler .. o da mutlu bitiyor ... gönlünüz hangi sonu isterse onu seçin yazıyordu
akşam ne nehirim ? hiiiç sevmedim hiç :)
güzel canım , öğle yok ama sabah ve akşam gayet besleyici .
işten sebep mi yorgundun sen ?
günaydın canım , akşam pilav hariç güzel ..oraya da bir dlm etimek iyi giderdi :))
galiba nehir kazanacak bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?