- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Dışarı çıkacaktık yoksa dolma biber yapmıştımgong sevmem ... ayrıca öyle akşam yemeği mi olur nehirim ? hanimiş bunun salatası yoğurdu , sebzesi demezler mi
Aaaa bende hatırlıyorum o filmi çok etkileyiciydi....
Yahuuu bu içerde çok mu güzel herkeslerin dilinde
anaaaaaaaaaaaaam biber dolması ne çooooooooooooooooooook severim bilir misin ?Dışarı çıkacaktık yoksa dolma biber yapmıştımYoğurt bozulmuş dolapta zaten salatalık malzemem de yok Ben gongu çok severim
Kıymalıydı hemi deanaaaaaaaaaaaaam biber dolması ne çooooooooooooooooooook severim bilir misin ?
bilmezsin tabi
Anammm anammm enişteee beye kolaylık versinnn abowww daktırımda sende pek fenasınızz
ayın kaçı bugün dedi eşim direkt sabahkaçıysa kaçı , takvim mi tutuyorsun sanki
ben genelde dizi izlemem , tv izlediğim de pek söylenmez :) takip ettiğim 2 yabancı dizi var .
ama bu diziyi sevdim .
klasik ilerlemiyor , tek sezon . öyle sevdiğin karakter iyi de olsa ölüyor falan hayat gibi
Bende kurubiber dolmasınaa bayılırımmanaaaaaaaaaaaaam biber dolması ne çooooooooooooooooooook severim bilir misin ?
bilmezsin tabi
Kıymalıydı hemi deBilmem yediğin mi var
Bende kurubiber dolmasınaa bayılırımm
Anammm anammm enişteee beye kolaylık versinnn abowww daktırımda sende pek fenasınızz
Gerçii hoş bende tnt gibi gezerim malum günler kimde patlarsamm artık ahhaha
adacım bence menülerini ve spor şeklini değiştirmelisin kuzum, sen yeterince az yiyorsun çok spor yapıyorsun, buna rağmen veremiyorsan bir sorun var demektir.Gunaydiiin dedim mi hatirlamiyorum gunaydin herkese..
Bugun pek isyanlardayim bu ne yaaa sabit sabit cildiracammm ....ya artik sıkıldim oynamiyacam bu kadar aclik yasiyorum sabah sabit bu ne yaaa.. artik ruyamda yemekler görüyorum....if de yaptim olmuyor karatayda yaptim gibi olmuyor iyice bunaldim bi 69 lardan kurtulamadim yaaaaaaen az regli olacakmış gibi sinirliyimmmmmm
ooooo harbiden büyük büsbüyük misafir kafilesi :)
peynirde vardı evet
ay efserim dur daha ne IF i ... senin ki ifimsiydi
yani ... sinir bozucu .. celalin kelepçesini takmalıydı .
neyse sarp a kısmet artık .
keşke şey yapsalardı :) bir film vardı alamancının karısı hülya avşar ın .. çocukken izledim hiç aklımdan çıkmaz nasıl etkilendiysem ... sonu kötü bitiyor ... sonra son 5 dk yı tekrar çekmişler .. o da mutlu bitiyor ... gönlünüz hangi sonu isterse onu seçin yazıyordu
akşam ne nehirim ? hiiiç sevmedim hiç :)
güzel canım , öğle yok ama sabah ve akşam gayet besleyici .
işten sebep mi yorgundun sen ?
günaydın canım , akşam pilav hariç güzel ..oraya da bir dlm etimek iyi giderdi :))
galiba nehir kazanacak bu hafta
Hahhahhaa doğruu dedimm vallahh kuzumm dün sevdiğim bir arkadaşımı yalanı yüzünden yedimmm komple arkadaşlığımı bitirdimmgidip biber alacam bugün anlaşıldı
senin patlaman için halaya da gerek yok ki delimmm ... bir fitile bakar ..
daktırım demişken , kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ..kırmızı halı sereyim mi anneeeeeem muhabbetine kavuşmak içinkelebekolacam
diyetisyeninden şaşma, elinde böyle bir imkanında varken, tıkandıkça sana yol gösterir,Kendiliğinden gelişti biraz kuzum dün 15:30 öğlen yemeği iyince bende biraz toparlamak adına yapayım dedimde bana işlemedi
Bugün tam listemi yapacagım .....
Gunaydiiin dedim mi hatirlamiyorum gunaydin herkese..
Bugun pek isyanlardayim bu ne yaaa sabit sabit cildiracammm ....ya artik sıkıldim oynamiyacam bu kadar aclik yasiyorum sabah sabit bu ne yaaa.. artik ruyamda yemekler görüyorum....if de yaptim olmuyor karatayda yaptim gibi olmuyor iyice bunaldim bi 69 lardan kurtulamadim yaaaaaaen az regli olacakmış gibi sinirliyimmmmmm
Sıkıntııı yapma güzelimmgider gider üzülmee vallah bende gece rüyamdaa açımm aççç çokk acıktımm diyordumm enfeai çeşit kahvaltılık vardıGunaydiiin dedim mi hatirlamiyorum gunaydin herkese..
banada öyle geldi nil kazanabilir ama olsun yabancıya gitmiyo ödül(züürt tesellisi )
aa öyle 2 sonlu filmde istemem bensadece mutlu son olmalı aksi takdirde üzülüyorum meleğe değilde müdüre üzüldüm ama sen polissin insan içine yelek giymezmi,bide sarpın eline tutturdu silahı müdüre ateş ettirdin davut,o davutu ben parçalıyacam
haftaya hem merak ediyorum hemde bakasım yok,şuan kararsızım
çiğ çiğ yiyeydinHahhahhaa doğruu dedimm vallahh kuzumm dün sevdiğim bir arkadaşımı yalanı yüzünden yedimmm komple arkadaşlığımı bitirdimm
Hahahhaa vallahh göbişlüü möbüşlüüüü ondann yiyemedim bir şey zati hahahha tıkandımmizle izle .diziye küsülmez evlaaatbende meleğe değil de yusufa üzüldüm ... zaten daha giderken oğlu dikkat et kendine dedi manalı manalı ..eşime dedim bak öldürecekler adamı . vurulunca da eşim yelek vardır onda yelek dedi:)
çiğ çiğ yiyeydin
anaaaaaaaaaaam dely kalorili miydi arkadaşınn
valla kaptan ne istiyor bilmiyorum ama yıldımmmm artıkkkk cuma 69,900 idim cumartesi sabah 69,600 idim ... sevincimi hemen masumla paylaştım .... şuan hala 69,600 de bekliyorumbence senin vücut ramazanı bekliyor ..
eee ramazan mantığını şimdiden denesen ,yapamaz mısın ? orda iftardan sonra ne bulsam yerdim diyordun ... demek senin bünye kıtlık sevmiyor diyeceğim de yook anam en ufak bir kaçamağın nelere malolduğnu da gördük sende ?
sopa istiyor o meta o sopa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?