Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa bende hatırlıyorum o filmi çok etkileyiciydi....
Yahuuu bu içerde çok mu güzel herkeslerin dilinde

ben genelde dizi izlemem , tv izlediğim de pek söylenmez :) takip ettiğim 2 yabancı dizi var .
ama bu diziyi sevdim .
klasik ilerlemiyor , tek sezon . öyle sevdiğin karakter iyi de olsa ölüyor falan hayat gibi

ayın kaçı bugün dedi eşim direkt sabah kaçıysa kaçı , takvim mi tutuyorsun sanki
Anammm anammm enişteee beye kolaylık versinnn abowww daktırımda sende pek fenasınızz
Gerçii hoş bende tnt gibi gezerim malum günler kimde patlarsamm artık ahhaha

ben genelde dizi izlemem , tv izlediğim de pek söylenmez :) takip ettiğim 2 yabancı dizi var .
ama bu diziyi sevdim .
klasik ilerlemiyor , tek sezon . öyle sevdiğin karakter iyi de olsa ölüyor falan hayat gibi

Ben de sadece kara sevdayı izliyorum.
Oyuncular çok iyi aslında ama neyse boşta kalırsam netten izlerim.

Kıymalıydı hemi de Bilmem yediğin mi var
Bende kurubiber dolmasınaa bayılırımm

gidip biber alacam bugün anlaşıldı

Anammm anammm enişteee beye kolaylık versinnn abowww daktırımda sende pek fenasınızz
Gerçii hoş bende tnt gibi gezerim malum günler kimde patlarsamm artık ahhaha

senin patlaman için halaya da gerek yok ki delimmm ... bir fitile bakar ..

daktırım demişken , kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ..kırmızı halı sereyim mi anneeeeeem muhabbetine kavuşmak için kelebekolacam

Gunaydiiin dedim mi hatirlamiyorum gunaydin herkese..

Bugun pek isyanlardayim bu ne yaaa sabit sabit cildiracammm ....ya artik sıkıldim oynamiyacam bu kadar aclik yasiyorum sabah sabit bu ne yaaa.. artik ruyamda yemekler görüyorum....if de yaptim olmuyor karatayda yaptim gibi olmuyor iyice bunaldim bi 69 lardan kurtulamadim yaaaaaa en az regli olacakmış gibi sinirliyimmmmmm

adacım bence menülerini ve spor şeklini değiştirmelisin kuzum, sen yeterince az yiyorsun çok spor yapıyorsun, buna rağmen veremiyorsan bir sorun var demektir.

banada öyle geldi nil kazanabilir ama olsun yabancıya gitmiyo ödül (züürt tesellisi)

aa öyle 2 sonlu filmde istemem bensadece mutlu son olmalı aksi takdirde üzülüyorummeleğe değilde müdüre üzüldüm ama sen polissin insan içine yelek giymezmi,bide sarpın eline tutturdu silahı müdüre ateş ettirdin davut,o davutu ben parçalıyacam
haftaya hem merak ediyorum hemde bakasım yok,şuan kararsızım

Hahhahhaa doğruu dedimm vallahh kuzumm dün sevdiğim bir arkadaşımı yalanı yüzünden yedimmm komple arkadaşlığımı bitirdimm

bence senin vücut ramazanı bekliyor ..
eee ramazan mantığını şimdiden denesen ,yapamaz mısın ? orda iftardan sonra ne bulsam yerdim diyordun ... demek senin bünye kıtlık sevmiyor diyeceğim de yook anam en ufak bir kaçamağın nelere malolduğnu da gördük sende ?

sopa istiyor o meta o sopa

Sıkıntııı yapma güzelimmgider gider üzülmee vallah bende gece rüyamdaa açımm aççç çokk acıktımm diyordumm enfeai çeşit kahvaltılık vardı

izle izle .diziye küsülmez evlaaat bende meleğe değil de yusufa üzüldüm ... zaten daha giderken oğlu dikkat et kendine dedi manalı manalı ..eşime dedim bak öldürecekler adamı . vurulunca da eşim yelek vardır onda yelek dedi:)

Hahhahhaa doğruu dedimm vallahh kuzumm dün sevdiğim bir arkadaşımı yalanı yüzünden yedimmm komple arkadaşlığımı bitirdimm
çiğ çiğ yiyeydin

anaaaaaaaaaaam dely kalorili miydi arkadaşınn

Hahahhaa vallahh göbişlüü möbüşlüüüü ondann yiyemedim bir şey zati hahahha tıkandımm

valla kaptan ne istiyor bilmiyorum ama yıldımmmm artıkkkk cuma 69,900 idim cumartesi sabah 69,600 idim ... sevincimi hemen masumla paylaştım .... şuan hala 69,600 de bekliyorum (((( gerçekten bıktımmmm bu ne yaaaa kendime vurmak istemiyorum çünkü neyapsın ADA elinden geleni yapıyoru daha ne yapsın yaniii bu kadar oluyor ...seytan diyor git doldur mideni ne fark ediyor yesende yemesende aynıııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…