artık akşamları yoğurt kürünü ekleyecemmm pul biberli limonlu bide bunu deniyem 10 günnnnnnnadacım bence menülerini ve spor şeklini değiştirmelisin kuzum, sen yeterince az yiyorsun çok spor yapıyorsun, buna rağmen veremiyorsan bir sorun var demektir.
üzülüyorum delyy sevincim kalmıyorrrrrrrSıkıntııı yapma güzelimmgider gider üzülmee vallah bende gece rüyamdaa açımm aççç çokk acıktımm diyordumm enfeai çeşit kahvaltılık vardı
izle izle .diziye küsülmez evlaaatbende meleğe değil de yusufa üzüldüm ... zaten daha giderken oğlu dikkat et kendine dedi manalı manalı ..eşime dedim bak öldürecekler adamı . vurulunca da eşim yelek vardır onda yelek dedi:)
çiğ çiğ yiyeydin
anaaaaaaaaaaam dely kalorili miydi arkadaşınn
En sonunda üzerine kızgın tereyağı dökerek denediniz mi?Bende kurubiber dolmasınaa bayılırımm
Adaaa rahat bırak düşüncelerini bu menüye imkansız kilo vermemen..Gunaydiiin dedim mi hatirlamiyorum gunaydin herkese..
Bugun pek isyanlardayim bu ne yaaa sabit sabit cildiracammm ....ya artik sıkıldim oynamiyacam bu kadar aclik yasiyorum sabah sabit bu ne yaaa.. artik ruyamda yemekler görüyorum....if de yaptim olmuyor karatayda yaptim gibi olmuyor iyice bunaldim bi 69 lardan kurtulamadim yaaaaaaen az regli olacakmış gibi sinirliyimmmmmm
Yahuuu nasıl iştahlı anlatiyorsun izleyesimm geldibanada öyle geldi nil kazanabilir ama olsun yabancıya gitmiyo ödül(züürt tesellisi )
aa öyle 2 sonlu filmde istemem bensadece mutlu son olmalı aksi takdirde üzülüyorum meleğe değilde müdüre üzüldüm ama sen polissin insan içine yelek giymezmi,bide sarpın eline tutturdu silahı müdüre ateş ettirdin davut,o davutu ben parçalıyacam
haftaya hem merak ediyorum hemde bakasım yok,şuan kararsızım
ada metanı şaşırt,akşam 4 de yemeyi bırakma,spordan sonra hafif bişeyler yeüzülüyorum delyy sevincim kalmıyorrrrrrr(
Al al güzel oluyor arada bende yapıyorumgidip biber alacam bugün anlaşıldı
senin patlaman için halaya da gerek yok ki delimmm ... bir fitile bakar ..
daktırım demişken , kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ..kırmızı halı sereyim mi anneeeeeem muhabbetine kavuşmak içinkelebekolacam
canım ben aylardır sabrediyorummmm bugün çektim isyan bayrağımı artıkkkkkkkEn sonunda üzerine kızgın tereyağı dökerek denediniz mi?
Mükemmel ötesi oluyor.
Adaaa rahat bırak düşüncelerini bu menüye imkansız kilo vermemen..
Azcık sabır ve serbestlik valla.
Yahuuu nasıl iştahlı anlatiyorsun izleyesimm geldi
En sonunda üzerine kızgın tereyağı dökerek denediniz mi?
Mükemmel ötesi oluyor.
Adaaa rahat bırak düşüncelerini bu menüye imkansız kilo vermemen..
Azcık sabır ve serbestlik valla.
Yahuuu nasıl iştahlı anlatiyorsun izleyesimm geldi
ada metanı şaşırt,akşam 4 de yemeyi bırakma,spordan sonra hafif bişeyler ye
yada sporunu yemekten önce yap sonra yemeğini ye illada 4 de bırakcan diye bişey yok,5-6 da ye en son,biraz değişiklik yap
Günaydın güzeller haftasonuna kadar bu tempoya nasıl dayanacağım bilmiyorum Almanya dan 6 İstanbul 2.perşembe artı iki daha yatılı misafir olcak.düğünümüz güzeldi amcamın oğlu evlenen.onlarında dünürler Aydın'dan ev standart ev dolayısıyla misafirler bana kaldı bende onları dün akşam amcamlara bıraktım bugün geri gelecekler her öğünde makine doluyo yetişemiyom bulaşığa çaya.amcamlarda Ankara nın bir ucunda biz bir ucu.arabalara sığmıyoruz.biz beş kişiyiz iki annemler var.bebelerin okulu var bide yılsonu kostüm kıyafet yoğunluğu var kafayı sıyırmak üzereyim Diyetime elimden geldiğince dikkat ediyorum ama reglye az kaldı artı geç yatmaktan ve aşırı yorgunluktan cumaya ne olur bilmem.umarım bu hafta size karşı mahçup olmam.üç makine katlayamadığım çamaşır var.ev harabe.akşama tekrar gelirler yemek yapılacak.arada bakmaya çalışırım hepinizi öpüyorum
canım ben aylardır sabrediyorummmm bugün çektim isyan bayrağımı artıkkkkkkk
geçmiş olsunzaten boğazımda şişmişşş((( spordan sonra pul biberli yoğurt kürü yapacam bakalımmmm...
Tek sezonluk olduğunu bilmiyordum.hadi yaabende pek dizi izlemem bi içerde bide arada denk geldiğinde vatanım sensin,ama içerde baya sardı beni
tek sezonluk bir dizi son 3-4 bölüm,ama vaktin bolsa internetten birinci bölümden başlayarak izlemeni tavsiye edebileceğim bir dizi
Geçmiş olsun canım yaa.zaten boğazımda şişmişşş((( spordan sonra pul biberli yoğurt kürü yapacam bakalımmmm...
vaktin olursa gerçekten tavsiye ederimTek sezonluk olduğunu bilmiyordum.
Izlerimm ben netten..
Geçmiş olsun canım yaa.
ben günaydın demedim galiba.bu ara bana kayıtlı gebeler bir bir doguruyor,topuk kanı lohusa takibi derken
valla kaptan ne istiyor bilmiyorum ama yıldımmmm artıkkkk cuma 69,900 idim cumartesi sabah 69,600 idim ... sevincimi hemen masumla paylaştım .... şuan hala 69,600 de bekliyorum(((( gerçekten bıktımmmm bu ne yaaaa kendime vurmak istemiyorum çünkü neyapsın ADA elinden geleni yapıyoru daha ne yapsın yaniii bu kadar oluyor ...seytan diyor git doldur mideni ne fark ediyor yesende yemesende aynıııııııııııııııııııııı
Günaydın güzeller haftasonuna kadar bu tempoya nasıl dayanacağım bilmiyorum Almanya dan 6 İstanbul 2.perşembe artı iki daha yatılı misafir olcak.düğünümüz güzeldi amcamın oğlu evlenen.onlarında dünürler Aydın'dan ev standart ev dolayısıyla misafirler bana kaldı bende onları dün akşam amcamlara bıraktım bugün geri gelecekler her öğünde makine doluyo yetişemiyom bulaşığa çaya.amcamlarda Ankara nın bir ucunda biz bir ucu.arabalara sığmıyoruz.biz beş kişiyiz iki annemler var.bebelerin okulu var bide yılsonu kostüm kıyafet yoğunluğu var kafayı sıyırmak üzereyim Diyetime elimden geldiğince dikkat ediyorum ama reglye az kaldı artı geç yatmaktan ve aşırı yorgunluktan cumaya ne olur bilmem.umarım bu hafta size karşı mahçup olmam.üç makine katlayamadığım çamaşır var.ev harabe.akşama tekrar gelirler yemek yapılacak.arada bakmaya çalışırım hepinizi öpüyorum
küsülmez demi babam,tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali demi
pazartesiye kadar vakti var,ben bi düşüneyimdaha önemli işim olmazsa izlerim
ben günaydın demedim galiba.bu ara bana kayıtlı gebeler bir bir doguruyor,topuk kanı lohusa takibi derken
Günaydın, sabah wc ye çıkmadan tartıldım hah dedim ben kilo veremiyorum korumadayım sadecemoralim alt üst olmuştu ki wc sonrası üstelik kahvaltı etmişken istediğim sayıyı gördüm cuma günü 75 olurmuyum ki 76 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?