Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adacım bence menülerini ve spor şeklini değiştirmelisin kuzum, sen yeterince az yiyorsun çok spor yapıyorsun, buna rağmen veremiyorsan bir sorun var demektir.
artık akşamları yoğurt kürünü ekleyecemmm pul biberli limonlu bide bunu deniyem 10 günnnnnnn ((

Günaydın güzeller haftasonuna kadar bu tempoya nasıl dayanacağım bilmiyorum Almanya dan 6 İstanbul 2.perşembe artı iki daha yatılı misafir olcak.düğünümüz güzeldi amcamın oğlu evlenen.onlarında dünürler Aydın'dan ev standart ev dolayısıyla misafirler bana kaldı bende onları dün akşam amcamlara bıraktım bugün geri gelecekler her öğünde makine doluyo yetişemiyom bulaşığa çaya.amcamlarda Ankara nın bir ucunda biz bir ucu.arabalara sığmıyoruz.biz beş kişiyiz iki annemler var.bebelerin okulu var bide yılsonu kostüm kıyafet yoğunluğu var kafayı sıyırmak üzereyim Diyetime elimden geldiğince dikkat ediyorum ama reglye az kaldı artı geç yatmaktan ve aşırı yorgunluktan cumaya ne olur bilmem.umarım bu hafta size karşı mahçup olmam.üç makine katlayamadığım çamaşır var.ev harabe.akşama tekrar gelirler yemek yapılacak.arada bakmaya çalışırım hepinizi öpüyorum

küsülmez demi babam,tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali demi

pazartesiye kadar vakti var,ben bi düşüneyim daha önemli işim olmazsa izlerim

Bende kurubiber dolmasınaa bayılırımm
En sonunda üzerine kızgın tereyağı dökerek denediniz mi?
Mükemmel ötesi oluyor.

Adaaa rahat bırak düşüncelerini bu menüye imkansız kilo vermemen..
Azcık sabır ve serbestlik valla.

Yahuuu nasıl iştahlı anlatiyorsun izleyesimm geldi

Al al güzel oluyor arada bende yapıyorum

canım ben aylardır sabrediyorummmm bugün çektim isyan bayrağımı artıkkkkkkk

hadi yaa bende pek dizi izlemem bi içerde bide arada denk geldiğinde vatanım sensin,ama içerde baya sardı beni
tek sezonluk bir dizi son 3-4 bölüm,ama vaktin bolsa internetten birinci bölümden başlayarak izlemeni tavsiye edebileceğim bir dizi

ada metanı şaşırt,akşam 4 de yemeyi bırakma,spordan sonra hafif bişeyler ye
yada sporunu yemekten önce yap sonra yemeğini ye illada 4 de bırakcan diye bişey yok,5-6 da ye en son,biraz değişiklik yap

zaten boğazımda şişmişşş ((( spordan sonra pul biberli yoğurt kürü yapacam bakalımmmm...

Okurken bike yoruldum.
Allah kolaylik versin.

canım ben aylardır sabrediyorummmm bugün çektim isyan bayrağımı artıkkkkkkk

Arada şaşırt falan deniliyor yaa öyle mi yapsan...
Senin vücut kıtlık bilincine girmiş.
Aslında iyi araştırıp şaşırtsan mı

zaten boğazımda şişmişşş ((( spordan sonra pul biberli yoğurt kürü yapacam bakalımmmm...
geçmiş olsun
sanırım kıtlık modunda metabolizman,kendini korumaya aldı,biraz şaşırtmalısın,istersen şöyle yapabilirsin

1.seçenek) kahvaltıdan sonra dinç olduğun vakitte sporunu yap,sonra saatini ayarlarsın 4-5-6 neyse yemeğini ye günü kapat,hatta spordan yarım saat önce 1 çay bardağı süt/bikaç badem/ fındık/ceviz yada yarım muz gibi şeylerden ufak bişey ye spordan sonrada 1 saat içinde yemeğini ye oldu bitti

2.seçenek) yemekten sonra spor yapıyorsan,bu sefer spordan sonra 1 çay bardağı süt/bikaç badem/ fındık/ceviz yada yarım muz gibi şeylerden ufak bişey ye,yada eşin yemek yerken salatadan tırtıkla,az bi çorba iç gibi...

bir süre bunları dene istersen

Tek sezonluk olduğunu bilmiyordum.
Izlerimm ben netten..

Geçmiş olsun canım yaa.

Günaydın, sabah wc ye çıkmadan tartıldım hah dedim ben kilo veremiyorum korumadayım sadece moralim alt üst olmuştu ki wc sonrası üstelik kahvaltı etmişken istediğim sayıyı gördüm cuma günü 75 olurmuyum ki 76 olmuşum

günaaaaaydın güzeeeellleeeer ay ben bir ayamıyorum yaaaaa bi türlü uyanamıyorummm dün menümü yazamadım ve sporumu

Ausencia

25 dk koşu
30 dk crunch dersi
30 tane squat
20 dk eliptik

menüm:

sabah: fındık kuru üzümlü müsli
öğle: balık köftesi - salata 1 dlm mısır ekmeği
akşam: fındık ve kuru üzüm
spor sonrası: biraz çiğ yemiş bi kaçtane çilek

Ada canım benim bence doğru yöntemi aramak için en uygun zamandayız .
zaten listede değilsin şu an .
yemek mi istiyor ? az yemek mi ? çok yemek mi ?
ara öğünlü yemek mi ?
bence klasik ve benim hep beğendiğim o ada menülerini senin meta sevmiyor bu kesin .
sadece yoğurt kürü eklemekle de olmaz . onu da ekle tamam ama ... başka bir yol ... değişik yemek saatleri .
şu an bunu denemenin tam zamanı .
çünkü cız coz yok ... sabite takılısın . demek bir şeyler yanlış .

ahu canım bende seni öpüyorum ve kolay gelsin diliyorummm .... ihtiyacın olacak

yeni evli çifte de aus ablalarından mutluluklarrrr

küsülmez demi babam,tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali demi

pazartesiye kadar vakti var,ben bi düşüneyim daha önemli işim olmazsa izlerim

aynen aynen tavşan olmayalım boş yere

ben günaydın demedim galiba.bu ara bana kayıtlı gebeler bir bir doguruyor,topuk kanı lohusa takibi derken

eyyyy wc sen ne önemli bir şeysin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…