günaaaaaydın güzeeeellleeeer ay ben bir ayamıyorum yaaaaa bi türlü uyanamıyorummm dün menümü yazamadım ve sporumu
Ausencia
25 dk koşu
30 dk crunch dersi
30 tane squat
20 dk eliptik
menüm:
sabah: fındık kuru üzümlü müsli
öğle: balık köftesi - salata 1 dlm mısır ekmeği
akşam: fındık ve kuru üzüm
spor sonrası: biraz çiğ yemiş bi kaçtane çilek
mimum bi sen bi daktırım .. bi küsecem tam küsücem sizi.
ayılın huuuuuuuuuuuuu
Ben yapıyorum canım mesela akşam yedim sabah eksi çıktım, dene sendeartık akşamları yoğurt kürünü ekleyecemmm pul biberli limonlu bide bunu deniyem 10 günnnnnnn((
Allah kolaylık versinGünaydın güzeller haftasonuna kadar bu tempoya nasıl dayanacağım bilmiyorum Almanya dan 6 İstanbul 2.perşembe artı iki daha yatılı misafir olcak.düğünümüz güzeldi amcamın oğlu evlenen.onlarında dünürler Aydın'dan ev standart ev dolayısıyla misafirler bana kaldı bende onları dün akşam amcamlara bıraktım bugün geri gelecekler her öğünde makine doluyo yetişemiyom bulaşığa çaya.amcamlarda Ankara nın bir ucunda biz bir ucu.arabalara sığmıyoruz.biz beş kişiyiz iki annemler var.bebelerin okulu var bide yılsonu kostüm kıyafet yoğunluğu var kafayı sıyırmak üzereyim Diyetime elimden geldiğince dikkat ediyorum ama reglye az kaldı artı geç yatmaktan ve aşırı yorgunluktan cumaya ne olur bilmem.umarım bu hafta size karşı mahçup olmam.üç makine katlayamadığım çamaşır var.ev harabe.akşama tekrar gelirler yemek yapılacak.arada bakmaya çalışırım hepinizi öpüyorum
Birde spor yapsam tadından yenmez :)Ada canım benim bence doğru yöntemi aramak için en uygun zamandayız .
zaten listede değilsin şu an .
yemek mi istiyor ? az yemek mi ? çok yemek mi ?
ara öğünlü yemek mi ?
bence klasik ve benim hep beğendiğim o ada menülerini senin meta sevmiyor bu kesin .
sadece yoğurt kürü eklemekle de olmaz . onu da ekle tamam ama ... başka bir yol ... değişik yemek saatleri .
şu an bunu denemenin tam zamanı .
çünkü cız coz yok ... sabite takılısın . demek bir şeyler yanlış .
ahu canım bende seni öpüyorum ve kolay gelsin diliyorummm .... ihtiyacın olacak
yeni evli çifte de aus ablalarından mutluluklarrrr
aynen aynen tavşan olmayalım boş yere
eyyyy wc sen ne önemli bir şeysin .
ahu canım bende seni öpüyorum ve kolay gelsin diliyorummm .... ihtiyacın olacak
yeni evli çifte de aus ablalarından mutluluklarrrrayolmayalım boş yere
Nedir nedir :) ben yoğurtla yiyorumChia yı sütle yiyemeeyenler için dev hizmetiiiiim var dün akşam buldum bu sabah hüpletttimmm
ödemim var, sabah kahvaltımı değişik birşey yapayım, ay ben bu chia pudingini yiyemiyorum diyenler için süper bi tarifim olacak sıcak yaz günlerde içinizi ferahlatacaaaak mükeeeeemmmeeel hizmet ayağınıza geldi haaaanımmm
Ay bende kıskandım :) bize de on yıl olacakbana yeni evli çift demeeee gelenlerin içinde ikisi de yeni çift hep mucuk mucukcanım canım minnoş minnoş hareketler
Bizde de ben evde hara hura adam dışarda hara hura çalışıyo onları görünce dedim bizden geçiyo mu ne yavaş yavaş.gerçi biz 16.leveli bitirdik çoluk çocuk meşguliyet farklılaştı.onların birinin çocuğu 6 aylık birinin yok e normal tabi de kıskanmıyo değilim hani
Ay çok kötü olmuş Hem eşine hem civ civeBenimki de dün sabah 9 da işe gitti düğün den bi gün aksadı işleri sadece gündüz bi yerde çalışıyo gecede avmler kapanınca bi dükkanda kuyumcu yapıyo yine sabah beşte geldi kolunu da kestirmiş gece gece bana kabus yaşattı dikişlik ama gitmedi balla sardık çocuklar da görmedi babalarını görseler baya üzülürler off nazarlara başladık önce civcivlere Sonra eşimin iş temposuna.civcivlerinde biri o teleşımın yoğun olduğu ilk gün telin arasına sıkışmış benim yam yam tavuklar kafasını keke keke kan tadı almışlar sonrada yemeye başlamışlar kafa derisi komple gitmiş et kalmış az daha gitmesem beyine geçeceklermiş öldü sandım elime alınca canlandı pansuman yaptım ayrı bakıyorum şimdi ona.hayırlısıyla bi atlatsaydım şu yoğunluğa.kendi dingin (!) hayatımı özledim
Benimki de dün sabah 9 da işe gitti düğün den bi gün aksadı işleri sadece gündüz bi yerde çalışıyo gecede avmler kapanınca bi dükkanda kuyumcu yapıyo yine sabah beşte geldi kolunu da kestirmiş gece gece bana kabus yaşattı dikişlik ama gitmedi balla sardık çocuklar da görmedi babalarını görseler baya üzülürler off nazarlara başladık önce civcivlere Sonra eşimin iş temposuna.civcivlerinde biri o teleşımın yoğun olduğu ilk gün telin arasına sıkışmış benim yam yam tavuklar kafasını keke keke kan tadı almışlar sonrada yemeye başlamışlar kafa derisi komple gitmiş et kalmış az daha gitmesem beyine geçeceklermiş öldü sandım elime alınca canlandı pansuman yaptım ayrı bakıyorum şimdi ona.hayırlısıyla bi atlatsaydım şu yoğunluğa.kendi dingin (!) hayatımı özledim
Nedir nedir :) ben yoğurtla yiyorum
mimum bi sen bi daktırım .. bi küsecem tam küsücem sizi.
ayılın huuuuuuuuuuuuu
bana yeni evli çift demeeee gelenlerin içinde ikisi de yeni çift hep mucuk mucukcanım canım minnoş minnoş hareketler
Bizde de ben evde hara hura adam dışarda hara hura çalışıyo onları görünce dedim bizden geçiyo mu ne yavaş yavaş.gerçi biz 16.leveli bitirdik çoluk çocuk meşguliyet farklılaştı.onların birinin çocuğu 6 aylık birinin yok e normal tabi de kıskanmıyo değilim hani
Ausencia bugün üç öğün deniycem dedim sabah : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık yedim. Şimdi çay içiyorum ama acıktım ne yapsam sence? Birde ilacım bitti kaç gündür içemedim başım dönmeye başladı hastaneye gitmeye vaktim olmadı, öğleden sonra gidicem.
mimu88 napalım bak kaptan bize küsecek en iyisi voltranı oluşturalım.
mimu88 napalım bak kaptan bize küsecek en iyisi voltranı oluşturalım.
eğer wc ye çıkmasıysan onlarda toplayabilir suyu,bendede öyle oluyo,büyük wc ye çıkmadıysam içtiğim suıyu atamıyorum ama tersi durumunda aşındırıyorum yollarıödem topluyorum sanırım
1.5 lt su 1 yeşil çay
2 bardak siyah çay
ve iki kez wc
10 kez gitmm lazımmdı şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?