Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mimum bi sen bi daktırım .. bi küsecem tam küsücem sizi.
ayılın huuuuuuuuuuuuu

artık akşamları yoğurt kürünü ekleyecemmm pul biberli limonlu bide bunu deniyem 10 günnnnnnn ((
Ben yapıyorum canım mesela akşam yedim sabah eksi çıktım, dene sende
Allah kolaylık versin
Birde spor yapsam tadından yenmez :)

ahu canım bende seni öpüyorum ve kolay gelsin diliyorummm .... ihtiyacın olacak
yeni evli çifte de aus ablalarından mutluluklarrrr ayolmayalım boş yere

bana yeni evli çift demeeee gelenlerin içinde ikisi de yeni çift hep mucuk mucuk canım canım minnoş minnoş hareketler
Bizde de ben evde hara hura adam dışarda hara hura çalışıyo onları görünce dedim bizden geçiyo mu ne yavaş yavaş.gerçi biz 16.leveli bitirdik çoluk çocuk meşguliyet farklılaştı.onların birinin çocuğu 6 aylık birinin yok e normal tabi de kıskanmıyo değilim hani

Ausencia bugün üç öğün deniycem dedim sabah : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık yedim. Şimdi çay içiyorum ama acıktım ne yapsam sence? Birde ilacım bitti kaç gündür içemedim başım dönmeye başladı hastaneye gitmeye vaktim olmadı, öğleden sonra gidicem.

Chia yı sütle yiyemeeyenler için dev hizmetiiiiim var dün akşam buldum bu sabah hüpletttimmm

ödemim var, sabah kahvaltımı değişik birşey yapayım, ay ben bu chia pudingini yiyemiyorum diyenler için süper bi tarifim olacak sıcak yaz günlerde içinizi ferahlatacaaaak mükeeeeemmmeeel hizmet ayağınıza geldi haaaanımmm

Benimki de dün sabah 9 da işe gitti düğün den bi gün aksadı işleri sadece gündüz bi yerde çalışıyo gecede avmler kapanınca bi dükkanda kuyumcu yapıyo yine sabah beşte geldi kolunu da kestirmiş gece gece bana kabus yaşattı dikişlik ama gitmedi balla sardık çocuklar da görmedi babalarını görseler baya üzülürler off nazarlara başladık önce civcivlere Sonra eşimin iş temposuna.civcivlerinde biri o teleşımın yoğun olduğu ilk gün telin arasına sıkışmış benim yam yam tavuklar kafasını keke keke kan tadı almışlar sonrada yemeye başlamışlar kafa derisi komple gitmiş et kalmış az daha gitmesem beyine geçeceklermiş öldü sandım elime alınca canlandı pansuman yaptım ayrı bakıyorum şimdi ona.hayırlısıyla bi atlatsaydım şu yoğunluğa.kendi dingin (!) hayatımı özledim

Nedir nedir :) ben yoğurtla yiyorum

Ay bende kıskandım :) bize de on yıl olacak
Ay çok kötü olmuş Hem eşine hem civ cive geçmiş olsun

geçmiş olsun spor kaptanım,rabbim beterinden korusun,sen bi yasin oku evde
o olayıda kıskanma,çoluk çocuk evlenip yuvadan uçunca arasın bu günlerini,eşinle başbaşa kalmakta bazen sıkıyo,zira ben şimdiden oğlum üniv. giderse naparım moduna girdim bile

5 tane çilek ve 1 bardak laktozsuz sütü mikserda güzelce karıştırıyoruz...

bir kaseye 1 yk kaşığı chia ve 1 yk kaşığı yulaf koyup üstüne çilekli sütümüzü döküyoruz.... bol bol karıştırarak yapışmasına engel oluyoruz... sonra yarım saat dinlendirip tekrar iyice karıştırıp dolaba atıyoruz...

sabah üstüne 2 kayısı incir ve 3 çilek ile süslüyor mükemmel bir kahvaltı ediyoruz :)

Nedir nedir :) ben yoğurtla yiyorum

mıç mıç dönemi hiç sevmem ... oturmuş ağdalı ilişki severim

adam kaşını kaldırmadan sen karın ağrısını anlayacaksın ... sen gözü belertmeden adam başına gelecekleri bilecek

ye zaten diyecektim ki yemişsin :))
sıkmayın kendinizi bu kadar .
ben 5-6 öğünle kilo verdim .
belki senin metanda aralı maralı seviyor :)
önemli olan cızın cozun olmasın

Ausencia bugün benim mesajlarım görünmüyor mu acaba sana

yoooo görüyorum ... biri buzdolabı poşetiydi saydına biri efsere ıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…