Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Of of o kadar şey yazmak istiyorum ki...böyle içim dolu dolu
Sporumu yaptım 60+10 dakika yürüyüş...kaptanım artı 10dakikayı sırf artı puan için yapıyom haberin ola
Sonrasında akşam geç yediyim için kahvaltıyı da geçe aldım neyseki onu da yedim.aç deyildim ama işte aklım yemekteydi.o yüzden yedim.akşamı 4de bitiricem inşallah...kahvaltıda yumurtaları ve 1diıim ekmeyi yemedim yerine bi avuç fındık yedim
Ausencia kaptanım dün dolmalar 10tane olurdu da sen dolmadan niye korkuyon ki?tavuk ta 2parça olurdu her halde.pilavdan başka hiççç bi cıs yemedim hepsine dil çıkardım
Ahu060812 canım senin hayatın zaten hep heycanlı.bunu da atlatırsın inşallah.kocana da civ cive de geçmiş olsun kuzum.
Nare83 tatlım tartıldın mı bugen?attın mı şişlikleri?

Dün aeben ablam da söylemişti ben de o uzaydan gelmiş kadınlardanım.hiş sinir stres yaşamam regl öncesi.tatlı krizlerim hiç yoktur.hatta tatlıyı sevmemde ara sıra yemekten sonra severim...
Ay nasıl şanslısın. Benim bütün hormonal dengem oynuyor, çizgi film izlerken bile ağlar moda geçiyorum, tatlı yiyemediğimde sinirleniyorum falan. Kıymetini bil canım.

yokkk cnm tartılmadımmm

Çok geçmiş olsun, Allah daha büyük dertlerden korusun inşallah.

Hanımlar bu arada bugün misafirim geleceği için, kendimin de yiyebileceği ikram araştırması yaparken eski sağlıklı beslenme tariflerimden bir kekimsi bişi buldum. Sizin de öyle durumlarda arayışınız varda paylaşayım dedim.

2 muzu ezip kaba koyuyorsunuz. Üzerine 2 yumurta, 2 su bardağı yulaf kepeği, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 kanartma tozu ekleyip karıştırıp 170 derece fırına atıp pişiriyorsunuz. Un, şeker yok içinde. Normal diyrt porsiyonu ile yaklaşık 6-8 kişilik bir muzlu burçak tadında kekiniz oluyor. Hem sağlıklı hem yapımı kolay. İnsanı millet kek börek götürürken ne yiyeceğim stresinden kurtarıyor. Ama yine de "aa sağlıklıymış yenir bol bol" deyip abartmamak lazım. Herşey tadımlık da lezzetini veriyor sonuçta.

tarfi güzelde biraz pahalıya kaçıyo gibi geldi bana
muzun kilosu burda 9-10 lira,o yüzden kaç zamandır almıyorum,şu yulaf kepeğide hemen hemen o fiyat
her zaman yapılmazda arada belki

Bitmeyen ütü yapmislar gercekten bitmiyor..esimin az kullandigi kiyafetleri koymak icin dolap aldim ve yerlestirirken 20 gomlek 15 tisort utuledim ve daha yikayip topladigim camasirlar duruyor..kendimi esofmanli sevket hocanin ayteni gibi hissediyorum..Hulya agliyordu ütü bitmiyordu yeter diyordu

Amanınnn ütümüüü vallahii benn günahımm kadar sevmemmm kolay gelsinn güzelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…