Bitmeyen ütü yapmislar gercekten bitmiyor..esimin az kullandigi kiyafetleri koymak icin dolap aldim ve yerlestirirken 20 gomlek 15 tisort utuledim ve daha yikayip topladigim camasirlar duruyor..kendimi esofmanli sevket hocanin ayteni gibi hissediyorum..Hulya agliyordu ütü bitmiyordu yeter diyordu
ayy onları bende izlemiştim yok artık demiştim fenaAyy bu asiri pinti aile ne yaaa tlc de..buzdolabi bozulmus topragin altina gomup kullaniyolar..kadin çekiçle disini yerinden oynatip cekiyormus ve bayiliyormus yaparken
Delym ben severim ütü yapmayi ama bugunkuler bitmeyecek gibi geliyor..Amanınnn ütümüüü vallahii benn günahımm kadar sevmemmm kolay gelsinn güzelimmm
Baba sampuanlaniyor geri kalanlar ondan kalan kopuklerle yikaniyormus..yuh artikayy onları bende izlemiştim yok artık demiştim fena
Zaten dediğim gibi çok sık yapılacak bir şey de değil arada bir misafir geldiğinde nefsi bastırmak için verdim tarifi. Standart beslenmede yer almıyor. :)tarfi güzelde biraz pahalıya kaçıyo gibi geldi bana
muzun kilosu burda 9-10 lira,o yüzden kaç zamandır almıyorum,şu yulaf kepeğide hemen hemen o fiyat
her zaman yapılmazda arada belki
Ayy bu asiri pinti aile ne yaaa tlc de..buzdolabi bozulmus topragin altina gomup kullaniyolar..kadin çekiçle disini yerinden oynatip cekiyormus ve bayiliyormus yaparken
bugünlerdede benim evde bitmeyen çamaşır var,ben yıkıyorum arkamı dönüyorum dağ gibi olmuş havalarda yağışlı açsada yıkasam bitse
sana kolay gelsin allah işini rast getirsin
Baba sampuanlaniyor geri kalanlar ondan kalan kopuklerle yikaniyormus..yuh artik
Deniycem canım sağol hazır yulaf almışkenHanımlar bu arada bugün misafirim geleceği için, kendimin de yiyebileceği ikram araştırması yaparken eski sağlıklı beslenme tariflerimden bir kekimsi bişi buldum. Sizin de öyle durumlarda arayışınız varda paylaşayım dedim.
2 muzu ezip kaba koyuyorsunuz. Üzerine 2 yumurta, 2 su bardağı yulaf kepeği, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 kanartma tozu ekleyip karıştırıp 170 derece fırına atıp pişiriyorsunuz. Un, şeker yok içinde. Normal diyrt porsiyonu ile yaklaşık 6-8 kişilik bir muzlu burçak tadında kekiniz oluyor.Hem sağlıklı hem yapımı kolay. İnsanı millet kek börek götürürken ne yiyeceğim stresinden kurtarıyor. Ama yine de "aa sağlıklıymış yenir bol bol" deyip abartmamak lazım. Herşey tadımlık da lezzetini veriyor sonuçta.
A ha ha. Bende de ütülenecek var hiç üstüme alınmıyorum :)) sevmiyorum yapmayıBitmeyen ütü yapmislar gercekten bitmiyor..esimin az kullandigi kiyafetleri koymak icin dolap aldim ve yerlestirirken 20 gomlek 15 tisort utuledim ve daha yikayip topladigim camasirlar duruyor..kendimi esofmanli sevket hocanin ayteni gibi hissediyorum..Hulya agliyordu ütü bitmiyordu yeter diyordu
#diren güzelimmmm dirennnnDelym ben severim ütü yapmayi ama bugunkuler bitmeyecek gibi geliyor..
Yok dahada şaşmam if de neymiş benim kazület menüm iyididiyetisyeninden şaşma, elinde böyle bir imkanında varken, tıkandıkça sana yol gösterir,
Bende dağ yığını ütümü yapayımçamaşır filan
Dün başladım sabah bu macerayı bittirdim :))))Ne zamandır yapıyorsun if?
Evet kuzum işi gereği takım giyiyor. Yastık kılıfı çarşaf çamaşır ütülerim extradan canımyarın hava yağışlı değilmiş burda bu akşam 3 makine çamaşırımı yıkıyayım bariyarın akşam işten dönene kadar kurur
kolay gelsin saydin,senin eşin takım giyiyo sanırım bide eline geçeni ütüleyen birisin sanırım çok ütü yapıyosun gerçekten
Evet kuzum işi gereği takım giyiyor. Yastık kılıfı çarşaf çamaşır ütülerim canımiçime öyle siniyor ne yapayım :) sana da kolay gelsin canım yaa havada burda kapalı ama yine de çamaşır yıkamalıyım
Yok dahada şaşmam if de neymiş benim kazület menüm iyidi
Tatlım 4 e falan katlayıp ütülüyorum :) bende cam balkon da yazın, kışın da odada kurutuyorum. Evet takip eder olduk hava durumunu :)çarşafları ütülemiyorum yetişemem yoksa hiçbişeyeAllah sana kolaylık versin işin zor
benim evimde balkon yok kışın mecbur evde kurutuyorumda havalar düzelinde meteoroji ile pek içli dışlı oluyorum güzel havaları takip edip öyle yıkıyorum mecbur
az yemişsin 3. yü neden yemedin kızay 3 köfte salata aldım bir tabak
2 köfte salata yedim kalktım
az yemişsin 3. yü neden yemedin kız
dükkan kapandımı şimdi?sabaha kadar yokmu bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?