Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünlerdede benim evde bitmeyen çamaşır var,ben yıkıyorum arkamı dönüyorum dağ gibi olmuş havalarda yağışlı açsada yıkasam bitse

sana kolay gelsin allah işini rast getirsin

tarfi güzelde biraz pahalıya kaçıyo gibi geldi bana
muzun kilosu burda 9-10 lira,o yüzden kaç zamandır almıyorum,şu yulaf kepeğide hemen hemen o fiyat
her zaman yapılmazda arada belki
Zaten dediğim gibi çok sık yapılacak bir şey de değil arada bir misafir geldiğinde nefsi bastırmak için verdim tarifi. Standart beslenmede yer almıyor. :)

Ayy bu asiri pinti aile ne yaaa tlc de..buzdolabi bozulmus topragin altina gomup kullaniyolar..kadin çekiçle disini yerinden oynatip cekiyormus ve bayiliyormus yaparken

bugünlerdede benim evde bitmeyen çamaşır var,ben yıkıyorum arkamı dönüyorum dağ gibi olmuş havalarda yağışlı açsada yıkasam bitse

sana kolay gelsin allah işini rast getirsin

aynen benimde öyle begüm yaaa sinir oluyorum

Baba sampuanlaniyor geri kalanlar ondan kalan kopuklerle yikaniyormus..yuh artik

ahahahaha gerçekmi yaaaa merak ettim denk gelirsem izliycemm

Deniycem canım sağol hazır yulaf almışken
A ha ha. Bende de ütülenecek var hiç üstüme alınmıyorum :)) sevmiyorum yapmayı

Bende dağ yığını ütümü yapayım çamaşır filan

yarın hava yağışlı değilmiş burda bu akşam 3 makine çamaşırımı yıkıyayım bariyarın akşam işten dönene kadar kurur
kolay gelsin saydin,senin eşin takım giyiyo sanırım bide eline geçeni ütüleyen birisin sanırım çok ütü yapıyosun gerçekten

Evet kuzum işi gereği takım giyiyor. Yastık kılıfı çarşaf çamaşır ütülerim extradan canım içime öyle siniyor ne yapayım :) sana da kolay gelsin canım yaa havada burda kapalı ama yine de çamaşır yıkamalıyım

çarşafları ütülemiyorum yetişemem yoksa hiçbişeyeAllah sana kolaylık versin işin zor
benim evimde balkon yok kışın mecbur evde kurutuyorumda havalar düzelince meteoroji ile pek içli dışlı oluyorum güzel havaları takip edip öyle yıkıyorum mecbur

Tatlım 4 e falan katlayıp ütülüyorum :) bende cam balkon da yazın, kışın da odada kurutuyorum. Evet takip eder olduk hava durumunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…