Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azeri..........36
cemre.........11
ceyce..........22
doga...........16
frangi.........20
ganfed........11
julia...........19
kirmizi........38......
meyve........18
minaver.......11
minnos........11
nev.............8
ohhh masalllahhh boylede gider insallahhhmeyveden sira gelmiski kupa bana kaldi busefer
ben de bi bakıyım ona...

bunu bilmiyordum tamam kaptan ama bana bi özet geçer misin?
canim, herkesin hesaplarini kontrol edeceksin,sonra toplam hesaplama ,sonrakardes takimlarimizdan birine onaylatacaksin ve paylasima eklenecek okadar..hesaplamayi biliyorsan sorun kalmiyor

nevcim tebrik ediyorum seni tatlim...sonuclar sahaneeee
aman dikkat et canim, osk diyetler kiimseye pek yaramiyor zaten, dieti iyi gecende sonradan geri aliyor verdiklerini malesef

okadar ekmek benim yanimda olsaydi kesin diet miet kalmamisti

afiyet olsun canim bayagi gunduz ac kalmissin aksama saldirman normaldir

kirmizim bu ne alintiyi azar azar yap valla okuyup bitiremedim bile sadece son yazdigini okuyabildim o kadar uzun ki goze alamadim

evet ya gece gece birde ackarina cok rahatsiz edici olmustur . resmen cin iskencesi

hemde nasill ama ona ragmen dieti bozmadim kendimle resmen gurur duyuyorum..cunku oncede olsa hemen almistim buzdolabindan birseyler...ama yokkk dieti bozmak haram bana..ekmekleride yememeye calisacagim vallahi..yeterki izine kadar baya kilo verip donmus olim

evet canim bizim izne bisey kalmadi kirmizim sen trden nerdensin:26:

merhaba kızlarrr ben de öğlen fırında mücver, yoğurt ve salata yedim...

akşama ne yemek var bilmiyorum ama şu anda çok acıktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…