evet hepimiz birbirine yakin sadece azeri ve ganfed cok cene calmis
ohhh masalllahhh boylede gider insallahhhazeri..........36
cemre.........11
ceyce..........22
doga...........16
frangi.........20
ganfed........11
julia...........19
kirmizi........38......
meyve........18
minaver.......11
minnos........11
nev.............8
canim, herkesin hesaplarini kontrol edeceksin,sonra toplam hesaplama ,sonrakardes takimlarimizdan birine onaylatacaksin ve paylasima eklenecek okadar.ben de bi bakıyım ona...
bunu bilmiyordum tamam kaptan ama bana bi özet geçer misin?
Gunaydın kızlarr 30 kusur sayfa gecmıs var okuyamıycam dun arazıdeydım aksam mısafırım vardı . Bugun bırazdan toplantımız var ondan sonra mudur bızı kalakylıycagı ıcın ıslere gomulucegızz yarın sabah kaynanamlar gelıyorr ayy ben bırdaha aksam gelebılırım herhalde yanınıza haberınız olsun canlarım neolur mazur gorun benı bu hafta boyle
nevcim tebrik ediyorum seni tatlim...sonuclar sahaneeeeGünaydınnnnnnnnn Doğa'cım.Günün ve bahtın aydınlık olsun
Günaydın canım
Günayddddıııınnnnn 7. takımın değerli üyeleriŞu an okuldayım,dersim boş,sizleri bi görüyüm dedim.Yarın sabah Ankara yolcusuyum.Sosyete pazarının bi altını üstüne getiriyim Kızılay,karanfil kendimi bi ödüllendiriyim diyorum.Yarın akşama dönücem ama,20 mayısta diyetisyen randevum var,bi de şu tahliller.Geciktirmek istemiyorum Canlarım bugün itibariyle 21 günlük müsli programımı bugün akşam itibariyle tamamlıyorum..Veee sonuçları açıklıyorum,azzzz sonra
Başlama tarihi:29.04.2011 BEL:107 KALÇA:122 BACAK: 70
Bitiş tarihi: 19.09.2011 BEL:101 KALÇA: 115 BACAK:64
Denemiş biri olarak,elimdeki sonuçların da desteği ile mutlaka tavsiye ediyorum canlarım.21 günde belde 6 cm,,bacakta 6 cm,kalçada 7 cm incelme oldu.Ayrıca en en en önemli faydası müslinin;benim açlık güdümü yok etmesi oldu.Sizlerle paylaşmak istedim sonuçları merak edenler için
aman dikkat et canim, osk diyetler kiimseye pek yaramiyor zaten, dieti iyi gecende sonradan geri aliyor verdiklerini malesefBöylelikle kızlar şok diyetlerin bana yaramadığını uygulayarak öğrenmiş oldum. Bende az az sık sık ve sağlıklı beslenerek vede yürüyüşlerimi yaparak kilo vremeye karar verdim. Bu arada 800 gr vermişim 1günlük lapayla
sekerler bir kosturdum bir kosturdum ki sormayın eve gittim valizimi toparladımm hıı giderken bide bizimkilere çöek aldım buranın özel bi çöreği var onu cok seviyorlar .. inanamazsınız cantamda 9 çörek 1 büyük ekmek 1 kalıp kek ve ayrıca 6 dilim ekmek var
resmen yürüyen bombayımmm :90::90::90:
ondan sonra iştee dus aldım evi toparladım sacım basım üzerim derken yemek yiyemedim allahtan sabahtan salatamı hazırlamıstım iş yerine getirdim şimdi onu yicem
ben geldim kimsee kalmadi
bende dunki ve bugunki menumu yazayim:
dun malesef yogurdumu evde unutmustum oyuzden tek salataya kaldim.
salatamin icinde marul,salatalik,havuc, 1 adet haslanmis patates ve ton baligi vardi
ha birde kirmizi lahana
ama acliktan icim kiyiliyordu dun, annem yesilfasuyle yapmisti, bir kepce ondan aldim.yesil ama ve netari yedim...
bugunde sadece yogurt yiyecegim, cunku dun meyva ve yesil fasulyeyi yememem gerekiyordu..dengelesin diye detoks niyetine
kizlar konusun bakin dort kisiyiz gecmisi sonra okursunuz gelin burayahaydi
gecmisi okudum geldim canimsen nasilsin bakalim ,diet isi nasil???
afiyet bal seker olsun . menun iyiymis ama dikkat et aksama kacirma yoksa benden cekecegin var
ohhh masalllahhh boylede gider insallahhhmeyveden sira gelmiski kupa bana kaldi busefer
canim, herkesin hesaplarini kontrol edeceksin,sonra toplam hesaplama ,sonrakardes takimlarimizdan birine onaylatacaksin ve paylasima eklenecek okadar..hesaplamayi biliyorsan sorun kalmiyor
nevcim tebrik ediyorum seni tatlim...sonuclar sahaneeee
aman dikkat et canim, osk diyetler kiimseye pek yaramiyor zaten, dieti iyi gecende sonradan geri aliyor verdiklerini malesef
okadar ekmek benim yanimda olsaydi kesin diet miet kalmamisti
afiyet olsun canim bayagi gunduz ac kalmissin aksama saldirman normaldir
evet ya gece gece birde ackarina cok rahatsiz edici olmustur . resmen cin iskencesievet malesef oyle oldu canim,aksama kriz geciriyordum..annem git yat bozma dietini dedi..bende yataga kostum ama buseferde kurutma calisiyordu..iki saat yatakta ac bekledim sonrada uyuya kalmisim
kirmizim bu ne alintiyi azar azar yap valla okuyup bitiremedim bilesadece son yazdigini okuyabildim o kadar uzun ki goze alamadim
evet ya gece gece birde ackarina cok rahatsiz edici olmustur . resmen cin iskencesi
nerelerdesiniz yaaaa bu gün baya ıssız oldu buralar
valla diyeti bilmem ama ben cok iyiyim :))))ben kimse olmadiginda gecmise dalacam
hemde nasill ama ona ragmen dieti bozmadimkendimle resmen gurur duyuyorum..cunku oncede olsa hemen almistim buzdolabindan birseyler...ama yokkk dieti bozmak haram bana..ekmekleride yememeye calisacagim vallahi..yeterki izine kadar baya kilo verip donmus olim
evet canim bizim izne bisey kalmadi kirmizim sen trden nerdensin:26:
aslen ankaraliyim canim..kizilay benden sorulur
merhaba kızlarrr ben de öğlen fırında mücver, yoğurt ve salata yedim...
akşama ne yemek var bilmiyorum ama şu anda çok acıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?