- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
17 haziran halis mulis zeki becerikli geveze ikizlerrrrrrrrPartide aktivitelere katilmak gerekli gibi bisey zorunlu degil ama aktif olma acisindan..bi caresine bakicam doktorum..senin doğumgünü ne zaman kacirdim ben?
Genel olarak miktar yazmam ya kaptanım.yasak olmayanlardan doyana kadar yerim hiç affetmemay ben dolmadan niye korkayım ... dolma benden korksun .
adet yazmadığın için sordum aynura ..bir tencere dolma yediysen , yanında bir bütün tavuk
miktarlar o yüzden önemli.
10 dolmada az değilmiş zaten diyette biri için .
ben diyorum özledim ..bu ikisi diyor bıkarlar
sen wc yi halletmeden tartılma bence , pazar pzt salıwc ye çıkınca ne olacağı belli değil
çok iyi düşünmüşsün ... arada bu tarz şeylerle nefis köreltmek çok iyi tercih.
bak bak yazarken hiç diyor mu acaba aus okuyacak bunları
deliymiş o ... normal insan işi deği
gooood banu good
simite %15 yaklaştın
Bamyam pişmek üzerebugün onu dondurma kaşıgıyla yiyeceğim
Yetmez yetmez çok kilo vermem lazım :)ha tamam ya ben 1,5 kg sandım
canım bu kadar yeter 600 iyi iyi
ellerine sağlık canım
Nöbet sistemi vardı cumartesi günlerikelebekolacam aile hekimligine yeni duzenleme getirilecek diye bi haber okudum hafta sonu 16 saatten fazla nöbet olmayacak diyor... hafta sonu aile hekimleri çalışıyormuydu ??? Ben cumartesi pazar kapali biliyordummm
Nedenmiş oanaaaaam zincir üstüne zincir açılıyorlaaar , bende diyorum bu değirmenin suyu nerden
valla bugün ne aldım
çamaşır suyu
bazlama
çeçil
maydanoz dere otu
çilek
domates
fasulye
kiraz çıkmışşş ... bu kadar .
şimdi fasulye pişireceğimmm .
şimdi dediğim kahvem bitince .
aferin çekirge ..aussilin 1. sınavı geçtin
Ooo oooo 1,5 kimmmm eflalimmm kim
babamda onun kurdundan ne olacak der
bak benim elti beni aramıyordu haftasonu betülü görmüş betül demişki senin eltiyle zayıflama topiğindeyiz hemen aradı diyet mi yapıyorsun elti eltinin diyetini sevmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Zafer benimdiray yeminle sesli güldümmmm
Zafer benimdir
Hey Allahım yaaa
Amaniiii böyle kaynanalarda mı var
Valla mesajlarınızı okuyunca dünyanın en pasaklı insanı hiss ettim kendimi...ben en çabuk 2haftafa bi deyişirim...ütüsüz de asla kullanmam...artık haftada bi deyişicem söz kader arkadaşlarım...
Yetmez yetmez çok kilo vermem lazım :)
Nöbet sistemi vardı cumartesi günleri
Nedenmiş o
sen mi yedin o muEşim canımı sıktı, hastaneye gittim geldim, cıs yedimbu adamı çikolatasız bırakmak lazım bir sene ceza olarak çikolatayı çok severde
Ortim akşama sadece yoğurt yiyicem kendime ceza
sen yedin yani, kızdım bak şimdiOrtim akşama sadece yoğurt yiyicem kendime ceza
Ben maalesef canı sıkıldıkça saçma sapan yiyenlerdenimsen mi yedin o mu
Valla kız, kaç gündür depresan da içmiyorum bitti kafam atık. Leslie yapayım ceza olarak birde eliptik, bana müstehaksen yedin yani, kızdım bak şimdi
sınıyor seni, aman kanma hemşomEltim hediye dondurma kaşığı almışbu nedemek şimdi
Yemek eziyet olur yemekten bile vaz geçerim banada faydası oluraynennnn , vallaaaa dondurma mı yemek laızmmış illaaa
bamyada yenir, yogurttaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?