Ben onunla bamya yiyecegimsınıyor seni, aman kanma hemşom
Ben maalesef canı sıkıldıkça saçma sapan yiyenlerdenimay hem diyetisyene gitmeme engel oldu işim var diye hem diyetini sabote etti hain dom dom
diyetisyene git bence, sana yol gösterir,Ben maalesef canı sıkıldıkça saçma sapan yiyenlerdenimay hem diyetisyene gitmeme engel oldu işim var diye hem diyetini sabote etti hain dom dom
Ben onunla bamya yiyecegim
Yok çok değil ama ya hep ya hiç derim ben , bir lokma da olsa canım sıkıldı, aç yatıyorum kaç gündür. Normalde ben yavaş kilo alıp hızlı kilo verirdim. Bu menülere haftada en az iki kilo verirdim. İşte ilaçlar engel oluyor, doktorum da dedi bugün, diyetisyeni tavsiye etti o da.
bende cnm sıkılınca yiyorum cnm çokmu yedin
Gidicem canım özele, eşim hakkını kaybetti bugün devlete gidecektim ohhh canıma değsindiyetisyene git bence, sana yol gösterir,
gerçi cıs yemen benim işime geldi de neyse
Yok çok değil ama ya hep ya hiç derim ben , bir lokma da olsa canım sıkıldı, aç yatıyorum kaç gündür. Normalde ben yavaş kilo alıp hızlı kilo verirdim. Bu menülere haftada en az iki kilo verirdim. İşte ilaçlar engel oluyor, doktorum da dedi bugün, diyetisyeni tavsiye etti o da.
Gidicem canım özele, eşim hakkını kaybetti bugün devlete gidecektim ohhh canıma değsin
et kavurma ve yoğurt olacak evden salatalık getiririm oldu bitti :)Sarayca yarın ne var menüde ?
sanki yarın perşembe gibi geliyor bana yaa
cuma tatil ya ondan sanırım
bak benim elti beni aramıyordu haftasonu betülü görmüş betül demişki senin eltiyle zayıflama topiğindeyiz hemen aradı diyet mi yapıyorsun elti eltinin diyetini sevmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bamyam pişmek üzerebugün onu dondurma kaşıgıyla yiyeceğim
ay inşş yaa gözümün önünde simitlerr
900 veremesekte çok veren yese
Yetmez yetmez çok kilo vermem lazım :)
Nöbet sistemi vardı cumartesi günleri
Nedenmiş o
Eşim canımı sıktı, hastaneye gittim geldim, cıs yedimbu adamı çikolatasız bırakmak lazım bir sene ceza olarak çikolatayı çok severde
menüm
sabah
2 kk kadar süzme peynir
2 dl tb ekmeği
10 adet tuzsuz fıstık
7 adet zeytin
4-5 domates
3 biber
maydanoz
öğlen
2 but tavuk
salat
ara
1 az şekerli türk kahvesi
akşam
2 but tavuk
yoğurt
salatalık (yemeyi planlıyorum)
su 2 lt aşıyor her zaman (su içmeyi severim)
spor 20 dk yürüyüş (bu gün spor yapmıycam, çok işim var çünkü)
burcun ne canım, o hep ve hiçler bende de var maalesef, yenemedim, tadımlık yemeyi beceremiyorum.Yok çok değil ama ya hep ya hiç derim ben , bir lokma da olsa canım sıkıldı, aç yatıyorum kaç gündür. Normalde ben yavaş kilo alıp hızlı kilo verirdim. Bu menülere haftada en az iki kilo verirdim. İşte ilaçlar engel oluyor, doktorum da dedi bugün, diyetisyeni tavsiye etti o da.
Gidicem canım özele, eşim hakkını kaybetti bugün devlete gidecektim ohhh canıma değsin
fasulyem tıngırdarkene ... mutfağı toplayacağım ..
evet eveeeet ıyyyyyyyyyyyyyyyy bile deray yalnız nasıl içime yer etmiş
zaten_AYNURA_ 900 verir yine kaybedersin
çikoyu hissetmişim
canım canın sıkılıyor , yiyorsun ... eeeee yedim diye de canın sıkılıyor ... ne anladım ben o işten
aslında şekersiz içerimde, arada oluyor :)way menüyee bak sen
az şekerli türk kahvesi kaynamış arada
menüm
sabah
2 kk kadar süzme peynir
2 dl tb ekmeği
10 adet tuzsuz fıstık
7 adet zeytin
4-5 domates
3 biber
maydanoz
öğlen
2 but tavuk
salat
ara
1 az şekerli türk kahvesi
akşam
2 but tavuk
yoğurt
salatalık (yemeyi planlıyorum)
su 2 lt aşıyor her zaman (su içmeyi severim)
spor 20 dk yürüyüş (bu gün spor yapmıycam, çok işim var çünkü)
Hadi ben eliptik çevirmeye, bundan güzel ceza olmaz bana :))
Çok çok haklısın vicdan azabı yeter banafasulyem tıngırdarkene ... mutfağı toplayacağım ..
evet eveeeet ıyyyyyyyyyyyyyyyy bile deray yalnız nasıl içime yer etmiş
zaten_AYNURA_ 900 verir yine kaybedersin
çikoyu hissetmişim
canım canın sıkılıyor , yiyorsun ... eeeee yedim diye de canın sıkılıyor ... ne anladım ben o işten
Terazi yükselen de başak :)burcun ne canım, o hep ve hiçler bende de var maalesef, yenemedim, tadımlık yemeyi beceremiyorum.
özele gitmen daha iyi, daha çok ilgilenirler
beğendim çok . ama akşam planda kalmasın ... çok güzel geçmiş gitmiş olsun bugünde .
hadi bakalım erisin çik ler
baaak hemen küçük emrah modu ... sende ver .. belki veremez :) bak zaten cızsızları miktarsız yutuveriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?