Eltiden 2.hamle bırak sporu otur bi kahve yanında çiko.25 dakika bisiklet çevirdim, eltim geldi oturuyoruz şimdi :)
Neden sabitim yaaa anlamadım offffcanımı sıkıyor bu durum
Ben mi ne yapıyorum eve geldim hunharca nevresim degistiriyorum
Kizlar bütün gün suren bi bogaz agrim vardi iyice şiddetlendi sanirim hafif atesimde var...
Menu
Sabah klasik ada kahvaltisi
Ara
8 findik ve 8 kuru uzum
Aksam
Kahvalti iki yumurta yaptim busefer
2 lt su ve yesil cay ..Ausencia spor yok..yatip dinlenecem sutlu bal falan icerim fenayimmm bogazim şişti resmennnn ((
Havalardan heralde yutkunamiyorum bademcik mi sistiii ama fenayim ....ihlamur var onu yapayim hemen...butun eklem yerlerim agriyor ayakta bile zor duruyom üşüyorum.....saydınım ...daha harika 2.5 gün var önünde ... ve sen salıdan artı iken neleri temizledin ? sabitimi sorun ediyorsun ?
her şey güzel olacak sen sabite takılıp moral bozma .
biraz daha çeşidi az ... enerjisi yüksek tüket şu iki gün . öğünlerinde pro yanında kocaman salatalarla , yoğurtla.
geçmiş olsun canım ... havalar biraz öyle biraz böyle .. terledin de üzerinde mi kurudu acaba ?
hadi dinlen bakalım .
ıhlamur , ada çayı iç varsa.
canım özellikle akşam gayet sade ve net geçmiş ... ben severim ... sen benim diyet menülere pek rastlamadın ... akşamları peynirli salata (içinde kuru üzümde dahil ne ararsan var olan :) ) salataları bir dilim etimekle yemeği çok severdim .Benim bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Bir kase yulaf lapası +yarım muz
Öğlen:
4 köfte
1 sb ayran
1 kase salata
1 dlm çavdar ekmeği
Akşam:
Peynirli salata
Su 2 lt. 1,5 saat yürüyüşümü yaptım. Akşama başka spor olmayacak bugün.Ausencia
Havalardan heralde yutkunamiyorum bademcik mi sistiii ama fenayim ....ihlamur var onu yapayim hemen...butun eklem yerlerim agriyor ayakta bile zor duruyom üşüyorum.....
Evet canım denk gelemedim ama salatayı sevdiğini genelde menü yorumlarından takip ediyorum o yüzden ben de dengeleme günlerimde salataya yoğunlaşıyorum. Kuru meyveleri sabah yulaf lapasında çılgınlar gibi kullanıyorum ben. Hazırlıklarımı bitirdim, dünden beri hazırlık halindeyim zaten aklım gidiyor. Zeytinyağlı sarmaları sardım, böreğimi yaptım, kekler, muzlu yulaf keki, kinoa kısırı falan. Koklaya koklaya doymaya çalışıyorum. Dünkü sushinin getirdiği artılardan sonra hiç düzeni bozmamak için kinoadan falan dahi yemedim. Eksi çıkarsam ve kalırsa yarın öğlen tadacağım ben de.canım özellikle akşam gayet sade ve net geçmiş ... ben severim ... sen benim diyet menülere pek rastlamadın ... akşamları peynirli salata (içinde kuru üzümde dahil ne ararsan var olan :) ) salataları bir dilim etimekle yemeği çok severdim .
sulu yemek vs ..genelde öğlen tercih ederdim .
hazırlıklar bitti mi ?
salata balık çok güzel .. önüne arkasına bir şey ekleme bence .
bende de üşüme var ama benim ki haladan :)
anlatıkların hastalık belirtisi gibi ama inşallah sabaha bir şey kalmaz canım
Evet canım denk gelemedim ama salatayı sevdiğini genelde menü yorumlarından takip ediyorum o yüzden ben de dengeleme günlerimde salataya yoğunlaşıyorum. Kuru meyveleri sabah yulaf lapasında çılgınlar gibi kullanıyorum ben. Hazırlıklarımı bitirdim, dünden beri hazırlık halindeyim zaten aklım gidiyor. Zeytinyağlı sarmaları sardım, böreğimi yaptım, kekler, muzlu yulaf keki, kinoa kısırı falan. Koklaya koklaya doymaya çalışıyorum. Dünkü sushinin getirdiği artılardan sonra hiç düzeni bozmamak için kinoadan falan dahi yemedim. Eksi çıkarsam ve kalırsa yarın öğlen tadacağım ben de.
canım sabaha da yeşillik , kuru meyve , zeytin ya da cevzden birini eklesene .. her birine sabah özellikle bağırsak sistemi için ihtiyaç var .Menum
Sabah 06:00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 etimek
Öğlen 12:30
Tavuk dönerin sadece tavuğu
1 Ayran
2si 1 arada
Akşam 18:00
Beyaz peynirli bolll salata
1 dl etimek
Yeşil çay içiyorum..
Su az bugün okulda olunca su az oluyor maalesef
Ausencia
Şekersiz kahve içtim, ona lokum ikram ettim ben yemedim :)Eltiden 2.hamle bırak sporu otur bi kahve yanında çiko.
Eltiler buaralar sabotajda demek25 dakika bisiklet çevirdim, eltim geldi oturuyoruz şimdi :)
Gecmiş olsun kuzum dikkat et kedineKizlar bütün gün suren bi bogaz agrim vardi iyice şiddetlendi sanirim hafif atesimde var...
Menu
Ara
8 findik ve 8 kuru uzum
Aksam
2 lt su ve yesil cay ..Ausencia spor yok..yatip dinlenecem sutlu bal falan icerim fenayimmm bogazim şişti resmennnn ((
Geçmiş olsun canımKizlar bütün gün suren bi bogaz agrim vardi iyice şiddetlendi sanirim hafif atesimde var...
Menu
Ara
8 findik ve 8 kuru uzum
Aksam
Benimki destek olur sağolsun :) o verdi bütün kiloları ikinciye hamile kaldı, çok azimli :)Eltiler buaralar sabotajda demek
Gecmiş olsun kuzum dikkat et kedine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?