Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar bütün gün suren bi bogaz agrim vardi iyice şiddetlendi sanirim hafif atesimde var...
Menu
Sabah klasik ada kahvaltisi

Ara
8 findik ve 8 kuru uzum

Aksam
Kahvalti iki yumurta yaptim busefer

2 lt su ve yesil cay .. Ausencia spor yok..yatip dinlenecem sutlu bal falan icerim fenayimmm bogazim şişti resmennnn((

Neden sabitim yaaa anlamadım offff canımı sıkıyor bu durum

saydınım ...daha harika 2.5 gün var önünde ... ve sen salıdan artı iken neleri temizledin ? sabitimi sorun ediyorsun ?
her şey güzel olacak sen sabite takılıp moral bozma .
biraz daha çeşidi az ... enerjisi yüksek tüket şu iki gün . öğünlerinde pro yanında kocaman salatalarla , yoğurtla.

Ben mi ne yapıyorum eve geldim hunharca nevresim degistiriyorum

geçmiş olsun canım ... havalar biraz öyle biraz böyle .. terledin de üzerinde mi kurudu acaba ?
hadi dinlen bakalım .
ıhlamur , ada çayı iç varsa.

Havalardan heralde yutkunamiyorum bademcik mi sistiii ama fenayim ....ihlamur var onu yapayim hemen...butun eklem yerlerim agriyor ayakta bile zor duruyom üşüyorum.....

canım özellikle akşam gayet sade ve net geçmiş ... ben severim ... sen benim diyet menülere pek rastlamadın ... akşamları peynirli salata (içinde kuru üzümde dahil ne ararsan var olan :) ) salataları bir dilim etimekle yemeği çok severdim .
sulu yemek vs ..genelde öğlen tercih ederdim .
hazırlıklar bitti mi ?

salata balık çok güzel .. önüne arkasına bir şey ekleme bence .

Havalardan heralde yutkunamiyorum bademcik mi sistiii ama fenayim ....ihlamur var onu yapayim hemen...butun eklem yerlerim agriyor ayakta bile zor duruyom üşüyorum.....

bende de üşüme var ama benim ki haladan :)
anlatıkların hastalık belirtisi gibi ama inşallah sabaha bir şey kalmaz canım

Evet canım denk gelemedim ama salatayı sevdiğini genelde menü yorumlarından takip ediyorum o yüzden ben de dengeleme günlerimde salataya yoğunlaşıyorum. Kuru meyveleri sabah yulaf lapasında çılgınlar gibi kullanıyorum ben. Hazırlıklarımı bitirdim, dünden beri hazırlık halindeyim zaten aklım gidiyor. Zeytinyağlı sarmaları sardım, böreğimi yaptım, kekler, muzlu yulaf keki, kinoa kısırı falan. Koklaya koklaya doymaya çalışıyorum. Dünkü sushinin getirdiği artılardan sonra hiç düzeni bozmamak için kinoadan falan dahi yemedim. Eksi çıkarsam ve kalırsa yarın öğlen tadacağım ben de.

Menum
Sabah 06:00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 etimek

Öğlen 12:30
Tavuk dönerin sadece tavuğu
1 Ayran

2si 1 arada

Akşam 18:00
Beyaz peynirli bolll salata
1 dl etimek

Yeşil çay içiyorum..
Su az bugün okulda olunca su az oluyor maalesef
Ausencia

Hadi bakalım eline koluna sağlık ... bence de kinoayı ertele , madem artılar var .
saat itibarıyla çok uygun değil.
sohbetinle eşlik et:)

canım sabaha da yeşillik , kuru meyve , zeytin ya da cevzden birini eklesene .. her birine sabah özellikle bağırsak sistemi için ihtiyaç var .

güzel menü .. suyu telafi edersin .. senin kilona göre çook çok su içmen gerekmiyor zaten . günlük 2 lt yi bulmaya çalış ama .

Menum 16.05.2017 Sali
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
Ceyrek kokorec
1 kase yoğurt

Akşam
2 yk fasulye
2 kck biber kuru dlm

4 lt su 1 türk kahvesi sade 85 dakika yürüyüş

Iyii aksamlarr kizlarr

25 dakika bisiklet çevirdim, eltim geldi oturuyoruz şimdi :)
Eltiler buaralar sabotajda demek
Gecmiş olsun kuzum dikkat et kedine

Bugünün telafisi olmayacak mı olacak tabi ki. Kendime iki günlük ton balığı işkencesi yapıcam salata +ton balığı + yoğurt üçlüsü hem öğlen hem akşam menüm olacak inşallah :) kahvaltı yumurta peynir klasik, tabi ki ekmek yok.
Şimdi yoğurt kürümün içine maden suyu da kattım acayip bir lezzet anlatamam oh olsun bana

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…