Haklisiniz ev kalabalik olunca zor olur ben anladım anamin yolunda ilerliyom titizlik konusunda... bu gelmesinde ablamda dedi ada anam gibi fazla titiz olmussunArada sizi takip ediyorum
Çarşaf mevzusu ilgimi çekti kızlar çocuk sayısı çoğaldıkça çarşafa kirlente takıntı azalıyor ada beni duyuyor musun
Sagolasin canimmm yarina atlatırım insallah yoksa esim izin alacak kiza bakacak eklem yerlerim cook agriyor kalkamiyorum....Ada geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hemen atlatır sağlığına kavuşursun
Ablam ben lanetliyim bu aralar kimseye bulaştırmak istemiyorum
Sağol canimmm aynen oyle suan terliyom yaniyom kapi pencere actirdimmmm.....ada geçmiş olsun canım sıcaklarda da hastalık zor
Ay kaptan kafayı yedi resmen ... sen yazıyorsun ya ... hadi konuşma çok , yorma boğazını yazacaktım
eklliyorum ilk sayfadaki listeye canım .
Huhu ben geldim hemde spordan önce sporAusencia
40 dk koşu
30 dk crunch
25 squat
Ve dambıllarla kol çalışması
Menüm:
Sabah : çilekli chia süt
Ara: 3 hurma detox içeceği
Öğle: domates çorbası (hazır)
Ara: tarçınlı keten tohumlu yoğurt 3 hurma
Akşam: domates çorbası
Spordan gelince 2 çilek 1 kiraz biraz badem
Ausencia canim menue ek bir bardak sut ictim... bir bardak ihlamur ..10 adet kiraz yedim ......
bi 20 point var burda ...
menü de güzel
mimu da güzel ..
Kaptan aus en güzeeeeel
Selam kızlar.
Ay yorucu bir gündü anca oturdum.
Menumu vereyim
08.30
Peynirli omlet
Domates salatalik
13.30
Pazi kavurmasi
Yoğurt
1 kase tarhana
18.00
Kiymali kabak yemegi
Su 2600 ml
Spor 60 dk kondisyon bisikleti
Geçmiş olsun hemsomKizlar Tek tek alintilayamadim gecmis olsun dilekleriniz icin cook tesekkur ederim.... ayyy kışın olmadigim hastalığı simdi oldum suyu bile zar zor yutuyorum....
Kaptan yapcam lara puan yokk dediydi...
Fıstık üzüm çok kötü degil kii.
karpuz almış gelmişse kp ,ay nasıl severim sabah yiycem 1 dlm
Kızım uyuyor onunla uyuyoyurm yada spor yapiyorum tavşan gibi sessiz sakin o uyurken.güzel sensin ...ben aslan parçasıyım unutma
süper menü şerimmmmspor da var ... daha ne olsun ..
bi sen yoksun
güzel sensin ...ben aslan parçasıyım unutma
süper menü şerimmmmspor da var ... daha ne olsun ..
bi sen yoksun
Geçmiş olsun hemsom
Ben aksam geç yersem anında artış oluyor. Bakayım yarın ne olacak.
Bizde bu sene sezonu bu gün açtık. Ben pek sevmem bu nedenle yemedim. Ama kirada ar bayılırım ona ama akşam akşam yemedim. Bende kahvaltıya alayım 10 adet kadar.
Canimmm aynisi bende de oluyor ama biraz rahatsizim enerjim olsun diye yedim...Bitane kiraz yedim diye kendimi suçlu hissediyorum :) benim metam 1 kirazdan 1 kg luk kiraz artısı alıyor maşallah
Yarın kiraz günü yaşasın.Aynen cnm sabah yiyelim bende yiycem tost ve karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?