Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekkurler hemsoom

Ausencia kaptanım bana gaz ver kalkıp jillian nmtz videosu yapayım. Regl zamanı iki kat yağ mi yakiyoduk . Bu demek oluyor ki 2 margarin gider bu günde yapsam.

Ben bi kahve yapayım siz gazlayin beni kizlaaar
Bugun hasta olup yatmama ragmen seni sporda gecmisimmmm sen yetisemezsin bana bosver uyu sen hemsolarin guzeli ))

canım daktırım da sordu .. aklımdayken yazayım ..özleniyorsun yani

Hahahaha sırtına vurasım geldi :E

Ausencia kaptanım bana gaz ver kalkıp jillian nmtz videosu yapayım. Regl zamanı iki kat yağ mi yakiyoduk . Bu demek oluyor ki 2 margarin gider bu günde yapsam.

Ben bi kahve yapayım siz gazlayin beni kizlaaar

hala burda mısın sen

ada senin için şu saatte hayatta totosunu kaldırıp jillian millian yapamaz diyor

İyi de canım bütün evi temizledin...
Sen yorgun olmayacanda kim olacak...
Bir de çocuklar maşallah yine de.

İyi geceler canlar

Herkesler iyidir inşallah ...

Memüm

Sabah
Yumurta , peynir . Domates

Ara
Az peynir 2 zeytin

Arkadaşta
2 kş patatesli salata .3 yaprak sarma

Akşam
2 kş etli patlıcan
1 kş kuşburnu .

Menüm az biliyorum , misafirliktede seçenek yoktu dün iyiydi ya salata vardı ...
Su 1,5
Spor . 1saat lokalde tepinme .

Hayırlı geceler

ay gözüm direkt lokalde teinmeye takıldı aebenim

senin buhafta ilk ve tek sporun bu muydu tatlım , listede puanın adın yok çünkü .

özlendin bir de ... aaaa aaa yeter ...zaten perş. den sonra da yoksun

Bugun hasta olup yatmama ragmen seni sporda gecmisimmmm sen yetisemezsin bana bosver uyu sen hemsolarin guzeli ))

canım daktırım da sordu .. aklımdayken yazayım ..özleniyorsun yani

hala burda mısın sen

ada senin için şu saatte hayatta totosunu kaldırıp jillian millian yapamaz diyor

Kvalidem de boş ver yat uyu dedi. Demek ki yapmalıyım
@masumm hazır kahvaltı, iyi ki yazdın karpuzu. Kiraza içim gitmişti

Eklentiler

• 20170516_233607.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 32
Afiyet olsun canım. Özlendin bilesin

Kizlar merhabaaaa

Sacma bir beslenme gununden

11:00 2 dilim ustune 3 catal bal surup yedim..

18:30 4 yk ispanak.3 yk havuc kavurma yogurtlu.3 kasik pilav (ekmek yerine yendi)

20:00 3 bisküvi 2 küçük gofret(reglim tatli krizi )

Yaklasik 3 saat ütü(evet yanlis duymadiniz )
Ev temizligi ve market alisverisi üstüne 1 sast yaprak sarildi efenim pertim suan

ay gözüm direkt lokalde teinmeye takıldı aebenim

senin buhafta ilk ve tek sporun bu muydu tatlım , listede puanın adın yok çünkü .

özlendin bir de ... aaaa aaa yeter ...zaten perş. den sonra da yoksun
Yahu geçen hafta okaaa spor yaptım kaçıncı oldum acep
Canım listeye yazmana gerek yok bu hafta . Aslında o bahçe işinde o kadar hamlamışımki tüm kaslarım agrımış bugun birazda masus gittim spora o agrılar tekrar kaslar çalışmassa geçmez , ama iç bacaklarımdaki geçmedi demekki o bölgeyi sadece bahçe işi çalıştırıyor
Bunları spordan saymıyısınız

Bu arada 2 hafta sonra sınavım varmış hanım huuu ben tatile özet kitabını götürsem iyi olacak .

Kvalidem de boş ver yat uyu dedi. Demek ki yapmalıyım
@masumm hazır kahvaltı, iyi ki yazdın karpuzu. Kiraza içim gitmişti

oooo ooooo hala burdasın ama ... 20 dk yapılırdı şimdiye ... ada da boğzaım ağrıyor bahanesine şu an eliptik tepesinden bence

yok yok menü de ....hangi cızı cozu sayayım bilemedim ... ama 3 saat ütü dedin , hepsi gitmiştir beee canım onun stresi 100 cal yaktırıyor bana

Iyi geceler tatlı rüyalar

hayırlı geceler canım

aaa ne çabuk geldi finaller .
tatil kaç gün sürecekti senin ?
yok saymam ..bahçe işine point verilerse ahu kendini her hafta birinci ilan eder

di mi Ahu060812

Iyi geceler tatlı rüyalar
Nefs sende hoşgeldin canım
Yeni gelen arkadaşlarla çok kaynaşamadım telafi ederiz inşallah

Kendimide tanıyatım az bucuk .
41 yaşındayım 3 evladım var 22-18-16 yaşlarındalar . Ev hanımı vede öğrenciyim ilahiyat okumaya çalışıyorum . Az bucuk yazılarımdan anlamıldınızdır evde durmam sohbetdir kurstur gündür derken bu sene bi acayip yogunum ..
25 yıldırda diyet içindeyim . Daha önce yani 6-7 yıl oluyo sanırım 80 den 58 düşerek mezun olmuşdum . Yarısını bu yıllar boyu geri aldım . Şu son 3 ayda 7 kilodan fazlasını geri gönderdim hamdolsun ... Diyet tecrübem çoktur iyide gözlemciyimdir ve anladıgınız üzere yıllardırrrr buralardayım 6. 7. Ve 5. Takımlarda bulundum . Ayrıca montiğnac linkini senelerce aktif tuttum .
Kadrolu aplayım yani

Hadi ben kaçar ütü bitti katlacaklar kaldı birde yatsıyı kılıp yapatım yarın yine yogun bir gün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…