Canım ilk masanın linki bu https://www.yildizmobilya.com.tr/retro-ahsap-masa-takimi-pmu5858 Modülden açılır masayı seç sadece masa fiyatını görürsünfiyatlarınıda bulamadım ya mani mani önemli
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Hanımlar merhaba, büyük annemin rahatsıZlandıpı haberini aldık sabah, hastaneye kaldırılmış. misafirleri bile bırakıp yola çıktık. Kusura bakmayın bu aralar uğrayamazsam şimdiden haber vereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Kusuruma bakma kaptanım.Ausencia
Canım ilk masanın linki bu https://www.yildizmobilya.com.tr/retro-ahsap-masa-takimi-pmu5858 Modülden açılır masayı seç sadece masa fiyatını görürsün
Birde şuna bayıldım https://www.berkemobilya.com.tr/yaprak-ahsap-tv-unitesi-yemek-masasi-sandalye
Fikir açısından bulunsun elinde.
Kedin mi var çok severim annemler de var çok özlüyorum onuBugün saat 1 gibi koltuğa uzandım. Benim pamuk geldi sarıldı bana uyumuşum. saat 3 buçukta kalktım.Fırladım hemen zar zor giyinip kızı aldım. Bide azar yedim prensesten geç kalmışım diye. Gündüz uyamam halbuki ama hava çok acayip rüzgar var yağmur yağacak ama yağamıyor bitürlü. Bide pamukta gır gır gır uyutmuş beni hemen.
Daha yemek yapıcam. Bir kadın acaba ömrünün kaç yılını hangi yemeği yapsam diye geçiriyor
Aç yaşıyorsun resmen hadi bakalım hedefine ulaşırsın inşallah kuzummenü yazıp kaçayım
sabah aspir yagı+su
kahvaltı
dukan tost ekmegi ile 2 dlm salam ve kaşardan tost
peynir,5 zeytin , yarım dilim karpuz
öglen
1 kase bol sulu,az şehriyeli şehriye çorbası
1 taba ıspanak
1 kase yogurt
3 lt su
soda, kahve , bitki çayları
geçmiş olsun çok Allah şifa versin canım...
Neymiş o içecek :)
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
canım çok geçmiş olsun birtanem saglık haberlerini bekliyoruz...Hanımlar merhaba, büyük annemin rahatsıZlandıpı haberini aldık sabah, hastaneye kaldırılmış. misafirleri bile bırakıp yola çıktık. Kusura bakmayın bu aralar uğrayamazsam şimdiden haber vereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Kusuruma bakma kaptanım.Ausencia
Kilo ölcümümü?göbek bölgemden güzel kebaplık çıkarspor salonunda ölçtürmek istiyorum 20 TL diyor çakallar ilk ölçüm bedavaymış... sanki doğru da bana... bak sinirlendim ilk ölçümüm o makinada diye istiyorum aslında...
Olur canım bende hizli.kilo veremiyorum bi hafta iyi bihafta kotuSağol canimmm aynen oyle suan terliyom yaniyom kapi pencere actirdimmmm.....
Canim seni takip ediyim masallah 69lara az kaldiii 69 ol kapisalim seninle))
Bak kaptanım bak...Aynura annesinde.herkes şuanda masada yemek yiyo bende mutfakta su içiyom...yarın ya tartı beni delirtir ya ben onu...Anaaaaaaam buz buz ..iliğimiz kemiğimiz dondu resmen .
Kapalı spor salonunda değil , statta oldu ... saçma sapandıı .. ama çocuklar son yarım saat serbest coşunca eğlendi
şimdi geçmişe döneyim hele ... kim ne yemiş ne yememişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?