Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

irmae çok çok geçmiş olsun canım . Durumunu fırsat bulursan bize de bildir canım , Rabbim şifalar versin

begum75 mücverim sana da çok geçmiş olsun .

ada81 fıstığım başladın mı işe yoksa

exmadon sen benim prensesimi horul horul uyuyup okulda mı bıraktın heee

Bak kaptanım bak...Aynura annesinde.herkes şuanda masada yemek yiyo bende mutfakta su içiyom...yarın ya tartı beni delirtir ya ben onu...

yavrum dur senden de alıntım vardı , sen 900 gr . a iki haftalık kilo mu demişsin geçmişte haftada 400 gr verdiren diyete diyet demem ben ... he 900 de simit aşkına

yeme sen yeme ... yarın ne sen delir ne ben

karpuzlar kelek mi ? daha güvenemiyorum .. güzel menü tatlım ... wc bi gelse , cumaya piyasa coşacak

Şeriiiiiiiiiiiiiiiiiii menücü başı hallerine döndün kuzum ... aaaaa yeter da , gel diyoruz , kırmızı halı seriyoruz ...özledik diyoruz ...

eliptikteki deliye eliptikteki deliye ... yarın akşam dolma karbon yeme .. bak şimdiden yazıyorum stop ... yarın perşembe unutma stop .
menü iyi stop ...spora devam stop ...

akşamın çok öğlenin yok ...bunun tam tersini arıyor hep gözlerim ... bu şekilde depolama oluyor kelebek ... ne yiyeceksen öğle ye .

lahmacunu yiyeceğini bilseydin o ekmek salata olmazdı en azından .
neyse .. çok felaket değil ... iyi de değil .
yarına tam gaz .
ben sana ne demiştim kaçmağı kaçtığı yerde bırakmak lazım .

not almayı unutmama alıntısı bu

Bende kactımı zor topluyorum tekrar eski motuvasyonu yakalamak toparlamak zaman alıyor bu sefer iyi topladım kendimce bir şey demedim yemegi zamana yaydım yeme aralığını yakın tutum.....

Bende kactımı zor topluyorum tekrar eski motuvasyonu yakalamak toparlamak zaman alıyor bu sefer iyi topladım kendimce bir şey demedim yemegi zamana yaydım yeme aralığını yakın tutum.....

Onlar eskidendi tatlım ... artık kaçtı mı toparlayamamak yok

hadi bakalım , sabır . bir bitsin , bir yoluna girsin . sonra ufak ufak eklenecek zaten o çok istediğin lezzetler . önce hedef

oy anam oy , bol kv günler geçiriyorum avm den bi ayakkabı almıştım anneler günü için gidip değişim yaptık flo dan başka aldık. filan falan eve gel yemek yedir bu saat oldu , bi kahve yaptım azcık salıncak keyfi yapıp ütü yapacağım, kahve içerken size takılayım dedim

Yarın atlatmam gereken bir sınavım daha var kv ile gezmeler bahanem hazır birazdan dişlerimin dikişlerini aldıracam yiyemem diyeceğim israrlara dayanma sınavı bence yemek yemeye degil

bence az sonra dişçiye gideceğim yememem gerek diyen birine kimse ısrar etmez .

kendinizi ısrarlara karşı koruyun ... kimse yemediniz diye size küsmez yahu

aranızdan su sızmıyor valla bu ara maşallah subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…