Vuuuu supersim dely....Epileptik bisikletteyimm wuhuu hadii bakalimm bugun yürüyüş azdi
Bak kaptanım bak...Aynura annesinde.herkes şuanda masada yemek yiyo bende mutfakta su içiyom...yarın ya tartı beni delirtir ya ben onu...
Soguk hava deposu gibiAnaaaaaaam buz buz ..iliğimiz kemiğimiz dondu resmen .
Kapalı spor salonunda değil , statta oldu ... saçma sapandıı .. ama çocuklar son yarım saat serbest coşunca eğlendi
şimdi geçmişe döneyim hele ... kim ne yemiş ne yememişşşş
menü yazıp kaçayım
sabah aspir yagı+su
kahvaltı
dukan tost ekmegi ile 2 dlm salam ve kaşardan tost
peynir,5 zeytin , yarım dilim karpuz
öglen
1 kase bol sulu,az şehriyeli şehriye çorbası
1 taba ıspanak
1 kase yogurt
3 lt su
soda, kahve , bitki çayları
Menumu vereyim
05.30
Sahanda kavurmli yumurta
2 kaşık meyveli yoğurt
1 kase sade yoğurt
13.30
Kıymalı kabak yemegi
Roka
3 minik balık köfte
2 iç ceviz
1 etimek
17.30
1 kase çorba
3 haşlanmış baget
Ayran
Su. 2400 ml.
Spor. Off
Iyi akşamlar
Menum 17.05.2017 Çarşamba
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 karışık izgara
4 aci biber
Akşam
1 kepce corba
2 kck biber dolma
1 kase yogurt
4 lt su 1 türk kahvesi sade 45 dakika yürüyüş
Iyii akşamlar kızlar
Sabah 1 yuvarlak çavdar ekmek
Yumurta zeytin lor peynir yeşillik
Öğle bikac erik 2 ceviz
Akşam yoğurt isirgan kavurmasi 1 ısirik ekmek
Tadımlık yaprak sarma
1 tam buğday kurabiye
Sarmayi sardirttim ilk defa nasıl olmuş diye baktım.kurabiyeyi de sabah yapmıştım ilk defa yaptığım bi tarifti tadına baktım.
Bugünkü menümün adı saçmalık olsun
Sabah
1 yumurta
1 k.k peynir
1 dilim tahıllı ekmek
Roka çaý
Ara yok
Öğlen
1 dilim tahıllı ekmek
Yeşillik
1 kase pulbiberli yoğurt
Ara küçük bir parca lahmacun (filim burda koptu)
Budan 1 2 saat sonra
Ara 3 yeni dünya 1 kahve
Baktım olmadı yeme isteği çogalınca bende saat 5 gibi akşam yemegimi yedim
1 tabak bamya
İlacımı aldım ve durdu çok şükür eğer devam etseydi son kozumu tarcınlı yoğurttan yana kullanırdım
1 saat yürüyüşAusencia
Bende kactımı zor topluyorum tekrar eski motuvasyonu yakalamak toparlamak zaman alıyor bu sefer iyi topladım kendimce bir şey demedim yemegi zamana yaydım yeme aralığını yakın tutum.....karpuzlar kelek mi? daha güvenemiyorum .. güzel menü tatlım ... wc bi gelse , cumaya piyasa coşacak
Şeriiiiiiiiiiiiiiiiiii menücü başı hallerine döndün kuzum ... aaaaa yeter da , gel diyoruz , kırmızı halı seriyoruz ...özledik diyoruz ...
eliptikteki deliye eliptikteki deliye ... yarın akşam dolma karbon yeme .. bak şimdiden yazıyorum stop ... yarın perşembe unutma stop .
menü iyi stop ...spora devam stop ...
akşamın çok öğlenin yok ...bunun tam tersini arıyor hep gözlerim ... bu şekilde depolama oluyor kelebek ... ne yiyeceksen öğle ye .
lahmacunu yiyeceğini bilseydin o ekmek salata olmazdı en azından .
neyse .. çok felaket değil ... iyi de değil .
yarına tam gaz .
ben sana ne demiştim kaçmağı kaçtığı yerde bırakmak lazım .
not almayı unutmama alıntısı bu
Bende kactımı zor topluyorum tekrar eski motuvasyonu yakalamak toparlamak zaman alıyor bu sefer iyi topladım kendimce bir şey demedim yemegi zamana yaydım yeme aralığını yakın tutum.....
Sen simitten haber verOnlar eskidendi tatlım ... artık kaçtı mı toparlayamamak yok
hadi bakalım , sabır . bir bitsin , bir yoluna girsin . sonra ufak ufak eklenecek zaten o çok istediğin lezzetler . önce hedef
Sen simitten haber ver
Bu gün o yüzden mutfaga girmek istemedim heleki bura vardı aklımı dagıttımtabii ki de şu an değil ... hele bugün hiç değil ..
simit dediğin ne ki yahu ? bu kadar mı canın istiyor ?
yesen ne olacak ..5 dk sonra pişmanlık ...
Yarın atlatmam gereken bir sınavım daha var kv ile gezmelerbahanem hazır birazdan dişlerimin dikişlerini aldıracam yiyemem diyeceğim israrlara dayanma sınavı bence yemek yemeye degil
oy anam oy , bol kv günler geçiriyorum avm den bi ayakkabı almıştım anneler günü için gidip değişim yaptık flo dan başka aldık. filan falan eve gel yemek yedir bu saat oldu , bi kahve yaptım azcık salıncak keyfi yapıp ütü yapacağım, kahve içerken size takılayım dedim
Wuhuuu vallahh hamlamisimmm iyii geldii hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?