Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia karpuz kelek değildi cnm ,KB getirmiş dün güzeldi akşam çok cnm çekti, sabah yedim bende
cnm wc iş ok bugün yarında ni yolunu bulup çıkarsam ,tartı supriz yapar belki

yarın yumurta var öğlen, peynir zeytin birde, sabah meyve yoğurt yiyecektim ama yumurta yiycem bol prolu bir gün olsun insallah,

hadi bakalım güzelim , planlar 10 numara sonuçları da öyle olsun ... bu hafta 900 le simit krizini de atlat .. söz haftaya 600 gr hedef koyacağım

sorma,kişisel bi sorunumuz yok aslında 13 yıllık evliyim kv ligini görmedim ama işte gorumcem gelip ortalığı 56 yapana kadar . nede olsa o kızı ben el kızı; )

bizde de olaylar karışık bu ara

Öyle saçmaķı ausum ya yemeyince arda gerginlik var zanediliyor biliyomusu" aaa bir şey yemedi kesin kümüşler "diyeni duydum

ama o onların cehaleti .. bu yüzden diyet mi bozulur ?

bizde de olaylar karışık bu ara

ama o onların cehaleti .. bu yüzden diyet mi bozulur ?

Ben işte inat değilim, lanet olsun içimdeki 8nsan sevgisine ahahaa eşim tek kardeşi var ıstanbulda, kalabalık bi aile değiliz annesi babası ilede kötü olmasın istiyorum.
herkesin kötülüğü kendine ,bir gün herkesin kıymeti biliniyor amma geç amma erken

Gorustum kaptanim maasi cook az ama bakalim 4 yıl once bile bu maastan daha fazlasina calistim... on gorusme yapildi bakalim ne olacak...hayirlisi diyecem

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
1 catal peynir..
Dereotu
1 adet kizarmis etiform ekmek

Aksam 15.30
1 dilim borek
1 yumurta
Domates / salatalik

2lt su ve yesil cay icildi... Ausencia aksam ailece 1 saat yuruyus yaptik ama kizimin ayagi ile tempolu degil yaniii..spordan sayarmisiniz bilemedim....

sorma,kişisel bi sorunumuz yok aslında 13 yıllık evliyim kv ligini görmedim ama işte gorumcem gelip ortalığı 56 yapana kadar . nede olsa o kızı ben el kızı; )
Bizimde oyle ama ben buyuklere kızıyorum kocaman insanlar kendi akıllari yokmu baskalarinin laflari ile gelinlerine davraniyorlar bu yuzden benim onlara ayrica kırgınlığım var.... demek islerine geliyormus diye dusunuyorum sadece zaman diyorummmmm

hmmm adadan değişik hamleler , bakalım börek şok etkisi yapacak mı ? şok olan meta birden yarım kilo verecek mi sabaha ... hepsi az sonra :)

canım iş içinde hakkında hayırlısı ne ise o olsun .. gönlüne göre olsun .

Bu bogaz hastaligin adi ne acaba gunduz iyi gibi aksam sesin cikmiyor ikigundur boyleyimmmm ihalamur iyi geliyor ama yine ayni...

İyi Akşamlar...
O kadar yorgunum kii anlatamam.
Menümu vereyim

Sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 etimek

Öğlen; 13:30
Yarım karışık pide
2 tane çiğ köfte
1 ayran
Salata
1 sade Türk Kahvesi

O kadar fazla geldiki hala tokum
Birşey yemedim su içiyorum
Ausencia

Geçmişe bakamadım
Umarım herkesler iyidir

Bu bogaz hastaligin adi ne acaba gunduz iyi gibi aksam sesin cikmiyor ikigundur boyleyimmmm ihalamur iyi geliyor ama yine ayni...

bende de tam tersi olur adacım .. sabah kötü bir boğaz , karga ses , yutkunma zorluğu ...ilerleyen saatlerde hatta bir şeyler yiyince düzelir .

benimkinin adı neyse i sneinki de onun tam tersi demek :)

o bi dilim borek ne yapar bilmiyorum sabah ki kilomu masuma cekip gonderdim )) gitmiyor anacim ..

Is icinde sagol kaptanim hayirlisi olsun diyoruz pek maddi bi katkisi olmayacak bize.ben evde oturmamis olacam.. tek avantaji kizimi ozel okula verecektim personel indirimi yapiyorlarmis o acidan iyi olur bize )))

bende pertim bugün .. yoğundum , dışarda soğukta yedim ... uzandım maç izliyorum .

menü güzel canım , öğle biraz fazla evet ... özelikle çiğ köfte şişkinliğidir o yaşadığın ..
ama öğleden bu saate aç kalmak ? en azından meyve doğradığın yoğurt vs yeseydin geç olmadan ..

bana gönderme hiç zaten hep masuma gönder
okul işi yabana atılır değil , iyi kötü illa ki bir katkısı da olur ..en azından kendi harcamaların için .
eyeliner fazla alırsın fena mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…