aranızdan su sızmıyor valla bu ara maşallah subhanallah
Öyle saçmaķı ausum ya yemeyince arda gerginlik var zanediliyor biliyomusu" aaa bir şey yemedi kesin kümüşler "diyeni duydumbence az sonra dişçiye gideceğim yememem gerek diyen birine kimse ısrar etmez .
kendinizi ısrarlara karşı koruyun ... kimse yemediniz diye size küsmez yahu
Ausencia karpuz kelek değildi cnm ,KB getirmiş dün güzeldi akşam çok cnm çekti, sabah yedim bende
cnm wc iş ok bugün yarında ni yolunu bulup çıkarsam ,tartı supriz yapar belki
yarın yumurta var öğlen, peynir zeytin birde, sabah meyve yoğurt yiyecektim ama yumurta yiycem bol prolu bir gün olsun insallah,
sorma,kişisel bi sorunumuz yok aslında 13 yıllık evliyim kv ligini görmedim ama işte gorumcem gelip ortalığı 56 yapana kadar . nede olsa o kızı ben el kızı; )
Öyle saçmaķı ausum ya yemeyince arda gerginlik var zanediliyor biliyomusu" aaa bir şey yemedi kesin kümüşler "diyeni duydum
Bana kalsa bozulmaz ausumda kv gözüme bakınca yanlış anlar der gibi ozaman bozuluyor iştebizde de olaylar karışık bu ara
ama o onların cehaleti .. bu yüzden diyet mi bozulur ?
bizde de olaylar karışık bu ara
ama o onların cehaleti .. bu yüzden diyet mi bozulur ?
Gorustum kaptanim maasi cook az ama bakalim 4 yıl once bile bu maastan daha fazlasina calistim... on gorusme yapildi bakalim ne olacak...hayirlisi diyecem
Bizimde oyle ama ben buyuklere kızıyorum kocaman insanlar kendi akıllari yokmu baskalarinin laflari ile gelinlerine davraniyorlar bu yuzden benim onlara ayrica kırgınlığım var.... demek islerine geliyormus diye dusunuyorum sadece zaman diyorummmmmsorma,kişisel bi sorunumuz yok aslında 13 yıllık evliyim kv ligini görmedim ama işte gorumcem gelip ortalığı 56 yapana kadar . nede olsa o kızı ben el kızı; )
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
1 catal peynir..
Dereotu
1 adet kizarmis etiform ekmek
Aksam 15.30
1 dilim borek
1 yumurta
Domates / salatalik
2lt su ve yesil cay icildi...Ausencia aksam ailece 1 saat yuruyus yaptik ama kizimin ayagi ile tempolu degil yaniii..spordan sayarmisiniz bilemedim....
Bu bogaz hastaligin adi ne acaba gunduz iyi gibi aksam sesin cikmiyor ikigundur boyleyimmmm ihalamur iyi geliyor ama yine ayni...
o bi dilim borek ne yapar bilmiyorum sabah ki kilomu masuma cekip gonderdimhmmm adadan değişik hamleler , bakalım börek şok etkisi yapacak mı ? şok olan meta birden yarım kilo verecek mi sabaha ... hepsi az sonra :)
canım iş içinde hakkında hayırlısı ne ise o olsun .. gönlüne göre olsun .
İyi Akşamlar...
O kadar yorgunum kii anlatamam.
Menümu vereyim
Sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 etimek
Öğlen; 13:30
Yarım karışık pide
2 tane çiğ köfte
1 ayran
Salata
1 sade Türk Kahvesi
O kadar fazla geldiki hala tokum
Birşey yemedim su içiyorum
Ausencia
Geçmişe bakamadım
Umarım herkesler iyidir
o bi dilim borek ne yapar bilmiyorum sabah ki kilomu masuma cekip gonderdim)) gitmiyor anacim ..
Is icinde sagol kaptanim hayirlisi olsun diyoruz pek maddi bi katkisi olmayacak bize.ben evde oturmamis olacam.. tek avantaji kizimi ozel okula verecektim personel indirimi yapiyorlarmis o acidan iyi olur bize)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?