Evet bakalım geri dönüş olacak miiibana gönderme hiç zatenhep masuma gönder
okul işi yabana atılır değil , iyi kötü illa ki bir katkısı da olur ..en azından kendi harcamaların için .
eyeliner fazla alırsın fena mı
Aaaa mortimmm börek yemişBugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
1 catal peynir..
Dereotu
1 adet kizarmis etiform ekmek
Aksam 15.30
1 dilim borek
1 yumurta
Domates / salatalik
2lt su ve yesil cay icildi...Ausencia aksam ailece 1 saat yuruyus yaptik ama kizimin ayagi ile tempolu degil yaniii..spordan sayarmisiniz bilemedim....
Kiz bi parcaydi haaa disinin kovuguna yetmezAaaa mortimmm börek yemiş
Canım iş için de hakkında hayırlısı olsun
Bir dilim dedin mortim, ben bilmem metan bilirKiz bi parcaydi haaa disinin kovuguna yetmez
Bir dilim dedin mortim, ben bilmem metan bilir
Canım hayırlısı olsun senin adına sevindim :)))o bi dilim borek ne yapar bilmiyorum sabah ki kilomu masuma cekip gonderdim)) gitmiyor anacim ..
Is icinde sagol kaptanim hayirlisi olsun diyoruz pek maddi bi katkisi olmayacak bize.ben evde oturmamis olacam.. tek avantaji kizimi ozel okula verecektim personel indirimi yapiyorlarmis o acidan iyi olur bize)))
Söylesek bırakacak kıvamdaydın hiç engel olmayalım dedik :)))Ay birinizde demediniz bırak işi gücü otur diye
Menümüde yazayım
Sabah
1 yumurta lor ve maydonozlu omlet
3 ceri domates 2 ceviz
Ara
Çok az şekerli Türk kahvesi, 1 minik fıstıklı çikolata
Öğlen
1 tatlı kaşığı chia tohumu 1 büyük kase yoğurt karışımı
1 şekersiz limonlu soda
Ara
Yeşil çay
Akşam
1/2 kase tarhana
3 y.k. tavuk bonfile
Bol salata 1 kase yoğurt
Su: 2-2,5 lt.
Spor: 70 dk.yürüyüş
Ausencia ada81 @Sherrysherrylady
Bana hic deme bana kalsa hadi masum dok mutfagi derim bas domestosu cifi derimAy birinizde demediniz bırak işi gücü otur diye
Benden coook yemis boregime laf ediyorrr bidekahvaltını özellikle çok beğendiğimi belirterek , 70 dk lık yürüyüşüne selam çakıp mesajıma burada son veriyorum
Adaaaaaaaa mortin çik yemiş
Börekten daha masum küçücük bi çikkahvaltını özellikle çok beğendiğimi belirterek , 70 dk lık yürüyüşüne selam çakıp mesajıma burada son veriyorum
Adaaaaaaaa mortin çik yemiş
Ne yemisim acep morti pro muBenden coook yemis boregime laf ediyorrr bide))
Bugünün menüsü...
11.00: 2yumurtadam omlet
Lor
Domates salatalık peynir
Yeşil çay pro bar
2dilim ekmek
16.00 lor+et kavurma+1yumurtadan omlet
Domates salatalık peynir
2lt su 1800detoks suyu
60+15dakika yürüyüş
Çok açıııım
Annemler kal diye ısrar ettilet ama ben yarın perşenne kalamam dedim.sagolsunlar anladılar.
Hec baktin mi menume ayol yumurta yemisim bugun ne aram var ne findik fistigim var sadece cisim bir dilim borekkkNe yemisim acep morti pro mubide minicik çik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?