Pro bar ?Bence gayet doyurucu yediklerin , açlık beyninde midende değil aynuracım .
pro tok tutar , pronun dibine vurmuşsun .
çok beğendim menünü.
Pro bar ?
Bırak işi gücü otur be banu
Söylesek bırakacak kıvamdaydın hiç engel olmayalım dedik :)))
Heeecc banucumm napcan bu saatte isi yap türk kahvesi otur uzat bacaklarini
Bana hic deme bana kalsa hadi masum dok mutfagi derim bas domestosu cifi derim))
Pro bar Ne demektelefon orayı es geçmiş
Çik...ten başka ne kacamağım var acep Ada'cım.Hec baktin mi menume ayol yumurta yemisim bugun ne aram var ne findik fistigim var sadece cisim bir dilim borekkk
Tarti sana nediyor nediyorbana pek gülmüyor sana guluyor muuuu ?????
Anladım canım ...canım geçen gün tarif vermiştim aynuraya ..lorla kakao ile yapılıyor .. hazır satılanlara göre en azından içinde ne olduğu biliniyor .
Ay benimde hep ayni ayni isteeeeÇik...ten başka ne kacamağım var acep Ada'cım.yok yaa sinir bozucu tartı sende durumlar ne alemde de bakim
Sherry kazanacak sanki, öyle hissettim bi anAy benimde hep ayni ayni isteeee)) acana sherry nasil kii bu ucluden kim birinci olacak merakla bekliyorummm ))
Sherryde pek sessiz ilerledi biz birbirimize düştükSherry kazanacak sanki, öyle hissettim bi ansabah hala sabittim ben
Aynen sessiz atın çiftesi olayı gelecek sanki başımızaSherryde pek sessiz ilerledi biz birbirimize düştüko cuma birinciligini ilan edecek biz sok
Hahaha cukAynen sessiz atın çiftesi olayı gelecek sanki başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?