Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 daha iyi misin canımcım? ♡
Kedibochi tatlım özleniyorsun ♡♡

Ay benimde hep ayni ayni isteeee )) acana sherry nasil kii bu ucluden kim birinci olacak merakla bekliyorummm ))

Sherry kazanacak sanki, öyle hissettim bi an sabah hala sabittim ben

Sherryde pek sessiz ilerledi biz birbirimize düştük o cuma birinciligini ilan edecek biz sok

Aynen sessiz atın çiftesi olayı gelecek sanki başımıza

tam artılarım gitti yarın sabah eksileri görürüm derken akşam üstü karnım şişmeye başladı.
ovulasyon günüm cuma ya da cumartesi ve ben bir kaç gün önceden başlarım şişmeye..
benden pas kızlar.. en kötü sabit gelmeye çalışacağım ki listeye olumsuz yansımasın benim kötü gidişatım..
umutlarımı haftaya taşımak istiyorum.

irmae canım geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah

canım çok geçmiş olsun birtanem saglık haberlerini bekliyoruz...
Rabbim şifa ihsan ettsin....

@Lunya Allah şifa versin hastanıza güzelim benim...
irmae canım senin de anaanneye acil şifalar diliyorum...

irmae Allah şifa versin annecigine

Çok teşekkür ediyorum hanımlar, Allah razı olsun. Vücutta bir kanama var ancak kaynağı bulunamıyor. Önce mide kanaması düşünüldü ama değil. Doktorlar da çözemedi hastanede yatıyoruz daha ileri tetkiklerle çözüm bulunmaya çalışıyor, bilinmezlik perişan ediyor insanı. Allahın izniyle sağlıklıca çıkmayı nasip eder inşallah rabbim şu hastaneden. Benim için de yeri çook ayrıdır, emeği de sevgisi de duası da çoktur üstümde. Sinirlerim alt üst oldu toparlanmaya çalışıyorum. Hayırlı haberler bekliyorum ben de dualarınızı eksik etmeyin.

Allahım korusun sizlere bağışlasın anneanneciğini tatlım. Rabbim Ya Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin inşallah

Kuzum belli mi olur sabittim sabah bende vücudum direniyor korumaya aldı galiba kendini

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Sebebide bulunur ve tedavisi olur inşallah en kısa sürede

Ben menümü yazayım efendim

Saba: ılık limonlu su
Kahvaltı: şeftalili smoothie
Ara: badem leblebi
Öğle: çilekli roka salatası
Akşam: begula mercimeği salatası

Sonra eve gelince 3 kiraz karışık çiğ kuruyemiş (doğranmış) ve biraz badem yedim

Veee kaçamak yapmışım gibi mutsuzum

Canım ben duamı Rabbimin şifa melekleriyle yoluyorum onu korusun senin gibi kiymet bilen toruna bagışlasın...şafi isiminin hürmedine ona şifa ihsan eylesi darlıktan kurtarsın feraha erdirsin....AMİN!

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar
nehirnil111 evet 5 aylık erkek pamuk şekerim var. İnsanın psikolojisine çok iyi geliyor. Moalin bozulsa gelsin bi baksın yetiyor. Daha önce almadığıma çok pişman oldum. korkardım aslında kedilerden. Kızım çok ısrar etti. Bu meleğide annem bulmuş çöp konteynerına düşmüş, üzerine yağmur yağmış, kurum filan atmışlar. 1 gece içinde kalmış yavrum. İlk geldiğinde hastaydı çok zor iyileşti. Şimdi tosuncuk oldu.
Ausencia hep sopalıyorsun beni ama mosmor oldu profilim

Menü paylaşayım

Ausencia kaptanım hemen sopa çıkarma anlaşalım seninle
Bu sabah geç kahvaltı yaptım haliyle öğle yemeği ara gibi oldu

Kahvaltı

Kaşarlı omlet
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
10 g ceviz
Karışık kuru meyve

Akşam
4 adet köfte
brokoli (dadandım iyice buna)
Yoğurt
Salata

Spor yok , Suda az içtim

Canim cook gecmis olsum... bagirsak olabilir mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…