Heee yaaa keşke olmeyeydii....Ay için bir tuhaf oldu Aliyar bey emaneti teslim edince
karpuzlar kelek mi? daha güvenemiyorum .. güzel menü tatlım ... wc bi gelse , cumaya piyasa coşacak
Şeriiiiiiiiiiiiiiiiiii menücü başı hallerine döndün kuzum ... aaaaa yeter da , gel diyoruz , kırmızı halı seriyoruz ...özledik diyoruz ...
eliptikteki deliye eliptikteki deliye ... yarın akşam dolma karbon yeme .. bak şimdiden yazıyorum stop ... yarın perşembe unutma stop .
menü iyi stop ...spora devam stop ...
akşamın çok öğlenin yok ...bunun tam tersini arıyor hep gözlerim ... bu şekilde depolama oluyor kelebek ... ne yiyeceksen öğle ye .
lahmacunu yiyeceğini bilseydin o ekmek salata olmazdı en azından .
neyse .. çok felaket değil ... iyi de değil .
yarına tam gaz .
ben sana ne demiştim kaçmağı kaçtığı yerde bırakmak lazım .
not almayı unutmama alıntısı bu
Ay benimde hep ayni ayni isteeee)) acana sherry nasil kii bu ucluden kim birinci olacak merakla bekliyorummm ))
Sherry kazanacak sanki, öyle hissettim bi ansabah hala sabittim ben
Sherryde pek sessiz ilerledi biz birbirimize düştüko cuma birinciligini ilan edecek biz sok
Aynen sessiz atın çiftesi olayı gelecek sanki başımıza
canım çok geçmiş olsun birtanem saglık haberlerini bekliyoruz...
Rabbim şifa ihsan ettsin....
irmae Allah şifa versin annecigine
Allahım korusun sizlere bağışlasın anneanneciğini tatlım. Rabbim Ya Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin inşallahÇok teşekkür ediyorum hanımlar, Allah razı olsun. Vücutta bir kanama var ancak kaynağı bulunamıyor. Önce mide kanaması düşünüldü ama değil. Doktorlar da çözemedi hastanede yatıyoruz daha ileri tetkiklerle çözüm bulunmaya çalışıyor, bilinmezlik perişan ediyor insanı. Allahın izniyle sağlıklıca çıkmayı nasip eder inşallah rabbim şu hastaneden. Benim için de yeri çook ayrıdır, emeği de sevgisi de duası da çoktur üstümde. Sinirlerim alt üst oldu toparlanmaya çalışıyorum. Hayırlı haberler bekliyorum ben de dualarınızı eksik etmeyin.
Kuzum belli mi olur sabittim sabah bendetam artılarım gitti yarın sabah eksileri görürüm derken akşam üstü karnım şişmeye başladı.
ovulasyon günüm cuma ya da cumartesi ve ben bir kaç gün önceden başlarım şişmeye..
benden pas kızlar.. en kötü sabit gelmeye çalışacağım ki listeye olumsuz yansımasın benim kötü gidişatım..
umutlarımı haftaya taşımak istiyorum.
Kilo ölcümümü?
Çok teşekkür ediyorum hanımlar, Allah razı olsun. Vücutta bir kanama var ancak kaynağı bulunamıyor. Önce mide kanaması düşünüldü ama değil. Doktorlar da çözemedi hastanede yatıyoruz daha ileri tetkiklerle çözüm bulunmaya çalışıyor, bilinmezlik perişan ediyor insanı. Allahın izniyle sağlıklıca çıkmayı nasip eder inşallah rabbim şu hastaneden. Benim için de yeri çook ayrıdır, emeği de sevgisi de duası da çoktur üstümde. Sinirlerim alt üst oldu toparlanmaya çalışıyorum. Hayırlı haberler bekliyorum ben de dualarınızı eksik etmeyin.
Iyi geceler canımSelam kızlar..
Şimdi uzandım çok yorgunum..menümü yarın yazayım..iyi uykuslar,Datlu rüyalar..
Vucüt analizi...asılda spor salonuna üyeysen senden tekrar niye para alsınlarYağ kas ölçümü tatlım
Canım ben duamı Rabbimin şifa melekleriyle yoluyorum onu korusun senin gibi kiymet bilen toruna bagışlasın...şafi isiminin hürmedine ona şifa ihsan eylesi darlıktan kurtarsın feraha erdirsin....AMİN!Çok teşekkür ediyorum hanımlar, Allah razı olsun. Vücutta bir kanama var ancak kaynağı bulunamıyor. Önce mide kanaması düşünüldü ama değil. Doktorlar da çözemedi hastanede yatıyoruz daha ileri tetkiklerle çözüm bulunmaya çalışıyor, bilinmezlik perişan ediyor insanı. Allahın izniyle sağlıklıca çıkmayı nasip eder inşallah rabbim şu hastaneden. Benim için de yeri çook ayrıdır, emeği de sevgisi de duası da çoktur üstümde. Sinirlerim alt üst oldu toparlanmaya çalışıyorum. Hayırlı haberler bekliyorum ben de dualarınızı eksik etmeyin.
Canim cook gecmis olsum... bagirsak olabilir mi ???Çok teşekkür ediyorum hanımlar, Allah razı olsun. Vücutta bir kanama var ancak kaynağı bulunamıyor. Önce mide kanaması düşünüldü ama değil. Doktorlar da çözemedi hastanede yatıyoruz daha ileri tetkiklerle çözüm bulunmaya çalışıyor, bilinmezlik perişan ediyor insanı. Allahın izniyle sağlıklıca çıkmayı nasip eder inşallah rabbim şu hastaneden. Benim için de yeri çook ayrıdır, emeği de sevgisi de duası da çoktur üstümde. Sinirlerim alt üst oldu toparlanmaya çalışıyorum. Hayırlı haberler bekliyorum ben de dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?