Valla kaptanım hiçbir şey yemedim yoğurt düşündüm ama kaldı....bendepertim bugün .. yoğundum , dışarda soğukta yedim ... uzandım maç izliyorum .
menü güzel canım , öğle biraz fazla evet ... özelikle çiğ köfte şişkinliğidir o yaşadığın ..
ama öğleden bu saate aç kalmak ? en azından meyve doğradığın yoğurt vs yeseydin geç
Günaydın kızlar bugün perşembe mi?
Git dinlen sende.uzun zamandır yoruldun baya...kv nin durumu nasıl oldu?Günaydın kızlar
Cts kayınpederim geldi, o günden beri iş, ev, hastane vs derken giremedim hiç.arada etiket var mı diye baktım sadece. Dün kemoterapi alıp gittiler. Az sonra da biz memlekete gidiyoruz. Hiç tartılmadım, sürekli koşturmacadaydım bu hafta. Ama bugün adet olmayo bekliyorum. Yarın annemlerin tartısıyla tartılıcam bakalım durum ne olacak
Günaydın güzeller...bu gün perşenbe...güzel bi gün olur inşallah.2gündür çok dikkat etmeme hatta 20saat aç kalmama rağmen cumaya göre haala artıdayım...ovulyasyon karnımı miydemi şişirmiş...tek umudum ve tesellim ovul.dan sonra güzel bi eksi yaşayacağım...ama liste olduğu için insanın kafası takılıyo üzülüyo işte...neyse bu gün saf pro, maydanoz kürü ve detoks suyu kullanıcam...inşallah yarın sabite inerim...
Açlıktan ölüyom...yürüyüşe gidiyorum...sonrasında kahvaltı.
Canım geçmiş olsun tekrar, kayınvalidene Allah sağlık versin ♡Günaydın kızlar
Cts kayınpederim geldi, o günden beri iş, ev, hastane vs derken giremedim hiç.arada etiket var mı diye baktım sadece. Dün kemoterapi alıp gittiler. Az sonra da biz memlekete gidiyoruz. Hiç tartılmadım, sürekli koşturmacadaydım bu hafta. Ama bugün adet olmayo bekliyorum. Yarın annemlerin tartısıyla tartılıcam bakalım durum ne olacak
Günaydın canım, dikkatimi çekti ne zamandır. Ovulasyon zamanı kilo etkileniyor mu?Günaydın güzeller...bu gün perşenbe...güzel bi gün olur inşallah.2gündür çok dikkat etmeme hatta 20saat aç kalmama rağmen cumaya göre haala artıdayım...ovulyasyon karnımı miydemi şişirmiş...tek umudum ve tesellim ovul.dan sonra güzel bi eksi yaşayacağım...ama liste olduğu için insanın kafası takılıyo üzülüyo işte...neyse bu gün saf pro, maydanoz kürü ve detoks suyu kullanıcam...inşallah yarın sabite inerim...
Açlıktan ölüyom...yürüyüşe gidiyorum...sonrasında kahvaltı.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın kızlar
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?