geçmiş olsun tatlımBu gün dişlerimin dikiş alma günü
günaydın devlet adamı olacak hatunsun vesselam.Günaydın .
Akşam canım sıkkındı bir de üzerine maç kaybettik .. yattım uyudum . ne zaman 6 saatten fazla uyusam aptal gibi uyanıyorum . Az uyku seviyorum ben bu kesin
günaydın devlet adamı olacak hatunsun vesselam.
Glifor 850 mg canım aynen bende dün teçrübe ettim sürekli yeme isteği oldu
günaydınnnnn
efser dün yazacaktım araya kaynadı ,
hangi lacı kullanıyorsun sen ben metafon alıyorum 500 lük
ama içmedigim zaman cidden atıştırma istegi geliyor
Günaydın .
Akşam canım sıkkındı bir de üzerine maç kaybettik .. yattım uyudum . ne zaman 6 saatten fazla uyusam aptal gibi uyanıyorum . Az uyku seviyorum ben bu kesin
goooooooooooooooooooooooooooooooooooodddddddddddddddddddddddddddd morningggggggggggggggggggggggggg
Bende dün başladım canım ramazan önü. Halı yıkama ile başladım. Tülleri ben ütülemiyorum senin ki kırışan kumaş mıAy bitmedi gitti şu temizlik
Bütün evi sildim 2 kere
Halıları serdim temiz olmuş ama bazı overlokları zarar görmüş
Perdeleri yıkadım bide ütülendi
Tüller beni bekliyor ütülemek için
Yarında buzdolabı fırın derleyip toparlama inş
cuma misafir
En geç cuma akşamı buradayım inş
Ay uyuyup kaldım bugün izlerim artıkAy için bir tuhaf oldu Aliyar bey emaneti teslim edince
Saģol canım benim....geçmiş olsun tatlım
Hoş buldum canımNefs sende hoşgeldin canım
Yeni gelen arkadaşlarla çok kaynaşamadım telafi ederiz inşallah
Kendimide tanıyatım az bucuk .
41 yaşındayım 3 evladım var 22-18-16 yaşlarındalar . Ev hanımı vede öğrenciyim ilahiyat okumaya çalışıyorum . Az bucuk yazılarımdan anlamıldınızdır evde durmamsohbetdir kurstur gündür derken bu sene bi acayip yogunum ..
25 yıldırda diyet içindeyim . Daha önce yani 6-7 yıl oluyo sanırım 80 den 58 düşerek mezun olmuşdum . Yarısını bu yıllar boyu geri aldım . Şu son 3 ayda 7 kilodan fazlasını geri gönderdim hamdolsun ... Diyet tecrübem çoktur iyide gözlemciyimdir ve anladıgınız üzere yıllardırrrr buralardayım 6. 7. Ve 5. Takımlarda bulundum . Ayrıca montiğnac linkini senelerce aktif tuttum .
Kadrolu aplayım yani
Hadi ben kaçar ütü bitti katlacaklar kaldı birde yatsıyı kılıp yapatım yarın yine yogun bir gün
Kaptanım sabah tartılmadım, şu ovulasyon benimde gözümü korkuttu tam zamanı benimde. Kilo artışı oluyormuş yeni öğrendim öğrenmez olaydımayyy bakmaz olaydım :) artılar sabitler 100 gr lar ... yok mu listede olup içimi açacak hatun kişileri huuuu ?
nota almayalım da
koskoca perşembenin iliğini sömürün hadi hadi güveniyorum ben size
Nazara geldikayyy bakmaz olaydım :) artılar sabitler 100 gr lar ... yok mu listede olup içimi açacak hatun kişileri huuuu ?
nota almayalım da
koskoca perşembenin iliğini sömürün hadi hadi güveniyorum ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?