Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aklın yolu bir aynısını yapacaktım zaten :) ctesi tartılıp, cuma tartılıp aradaki farkı yazacaktım kaptanım , internet kotam az ama girip menü ve spor bildiririm yinede

günaydın canım, dün menü vermedim güzeldi ama. bu sabah -800 bakalım yarına neler olacak
Vayy inşaallah bende eksi çıkarım yarın

Artık ödem atıcı ne varsa içerim bugün
Regl dönemi 2 - 3 kilo artı çıkarım hep , karnımda şişlik oluyor yumurtlama dönemi ama tartılmak hiç aklıma gelmedi :)
İnşaallah eksi çıkarım ama bu sefer moral bozmuycam ilaçlarla zorlu bir süreç beni bekliyor bunu kabullendim artık :)
Nego kuzum madımak yemişsin, nirelisin sen :)
Sivas canım
A ha ha bu ne ki sen eski beni görsen bir günde bütün evi dip köşe yapardım mutfak dolabı silerdim. Hastalık boyutuna geçince saldım böyle :)
Ausencia kaptanım nasip olursa yarın yolculuk var memlekete gideceğiz ma aile, 1 hafta yokum yani, şimdiden yazayım, belki yarın vaktim olmaz.
Amanın mortim bırakma beni

metformin her durumda kullanılıyor.
diyabeti olan, insülin direnci olan ,hatta yatkınlığı olan.
en son katıldıgım seminerde peynir ekmek gibi verin gibi bişey oldu şaştım kaldım.
böbrekde sıkıntı yoksa genelde sorun teşkil etmiyor ama yinede dr kontrolde kullanmak lazım.kafaya göre almamak lazım.

tahmin ettim kuzum, sivasta çok kaldım, üniyi orada okudum, eşimle orada tanıştık, anılar çok

İF yaptıgım için yeidm , if yapmasam yemezdim sabah 8 de yedigim ertesi güne şişi kalmaz zaten
şimdi ben zaten iki ögün yiyorum herşeydende mahrum bıraktıgımda
kilo alma olasılıgım , artıyor korumadaa

zaten serçe parmagım kadardı , şişirmez okadar

genelde regl de çok artı çıkanların ovulasyonda artısı olmuyor , bu da buradaki kişisel gözlemim

tabii ki tatlım , moral bozmak yok .. yola çıktık , estek köstek .. hızlı yavaş .. hedefe varacaksın eminim ben ..

yeter ki bırakma

4 tane yedimm , çok cnm istemişti valla bi yerm şişecekti
herşeyden öggg gelince yeni yöntemler arıyorum ahahahah

5:30 da uyanına 8 de ki kahvaltı , öglen yemegi gibi oluyor gerçi
afiyet olsun canım, ben bu günde meyve aldım kahvaltıya, hoşuma gitti, normalde pek yemem diyette meyve ama bu sefer kahvaltılarda 1 por. yemeyi düşünüyorum.

yarın evdesin ben en çok bunu merak ediyorum ...geç tartı

bende şöyle bi araştırma yaptım.if olsun veya ona benzer diyetler püf nokta kararlılık.
yani heran ben bozabilirim kötü olursam, canım bişey isterse,işime yaramazsa, varsa bilinç altında işe yaramaz.böyle diyetlerde yemeği bırakma noktasında tıpkı oruc gibi niyet etmek lazım bildiğiniz hatta seslice niyet edin diyorlar.böylece bilinç altına sinyal gidiyor ve açlık tokluk vs bütün hormon dengesi sindirim sistemi düzenleniyor.
bi kere daha ibadet ve sağlık ilişkisine hayran kaldım.ibadetin püf noktaları hep insan anatomisi fizyolojisi biyokimyasına göre planlanmış.

hadi 1 saate burda olanlarla randevulaşalım

şimdi evi toplayayım ... öğlene yemeğim var da .. bir çorba pişireyim ..dün statta donduk yusufla ... boğazlar biraz tırt ... çorba içelim sıcak sıcak

tahmin ettim kuzum, sivasta çok kaldım, üniyi orada okudum, eşimle orada tanıştık, anılar çok
Aa ne güzel. En güzel anıların burda yani :) sen nerelisin
Oh iyi bari senin gözlemin doğrudur yarın 75 di hedefim o zor da ucundan görsem mutlu olurum, 500 gr versem Yine iyi geçen haftaya göre, napalm gönül ister ki gitsin eskisi gibi bir iki kilo. Doktorum son verdiği ilacın iştah açmadığını söyledi doğru da öyle yeme isteğim yok.artık

Bencede ben perdeyi cikarip direkt esime astiririm hic utuye gerek kalmaz...hic utu sevmem bir gomlek utulemekten nefret ediyorum kaldi ki perdeee yookk bu bacilar ütüyle kendilerini yoruyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…