aklın yolu bir aynısını yapacaktım zaten :) ctesi tartılıp, cuma tartılıp aradaki farkı yazacaktım kaptanım , internet kotam az ama girip menü ve spor bildiririm yinedeöğlen kahvaltı vardı değil mi iş yerinde ?
aman dikkat bulgurla şiştin ... öğleni yumurta yeşillik bol su geçir tatlım .
günaydın dely im ...
aynen tatlım ... liste başına oynuyorsun malumo zaman gider gitmez kv dene tartılsana ... sabaha ... tartı farkı var mı yok mu onu görürüz en azından .
cuma evdeki ile cmt si sabah ordakini kıyaslarız
Vayy inşaallah bende eksi çıkarım yarıngünaydın canım, dün menü vermedim güzeldi ama. bu sabah -800 bakalım yarına neler olacak
Artık ödem atıcı ne varsa içerim bugünO ödem o ödem
Regl dönemi 2 - 3 kilo artı çıkarım hep , karnımda şişlik oluyor yumurtlama dönemi ama tartılmak hiç aklıma gelmedi :)canım öyle bir kural yok :)
bende olmaz ... olmadığı çok arkadaşta var .. bizim takımda bildiğim bir şeri bir de aynura ovulasyondan etkilenir .
regl dönemimde şişenlerde kategorili :) herkeste aynı sonuç olmuyor yani.
sende gözlemle bakalım kendini , sende de var mı yok mu öğreniriz ?
Sivas canımNego kuzum madımak yemişsin, nirelisin sen :)
A ha ha bu ne ki sen eski beni görsen bir günde bütün evi dip köşe yapardım mutfak dolabı silerdim. Hastalık boyutuna geçince saldım böyle :)Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin.
Sizede iyi tatiller.
Ne biçim hatunsunuz yaa 4 halı nedir: : :
Jillen halt etmiş daha çok enerji harcamissindir..
@ecemavi yaa perde niye utuluyon bacım yaa yazık değil mi sana
Amanın mortim bırakma beniAusencia kaptanım nasip olursa yarın yolculuk var memlekete gideceğiz ma aile, 1 hafta yokum yani, şimdiden yazayım, belki yarın vaktim olmaz.
metformin her durumda kullanılıyor.Ne zamandır sorucam aklımda, metformin kullanan şekerlerin insülin direnci yüksek mi acaba? Bırakınca kilolar geri gelmez inşallah dimi dr.umkelebekolacam ?
Herhangi bir sağlık sorunu yoksa şayet uzun süre kullanımı Allah korusun tehlikeli olabilir mi acaba
tahmin ettim kuzum, sivasta çok kaldım, üniyi orada okudum, eşimle orada tanıştık, anılar çokVayy inşaallah bende eksi çıkarım yarın
Artık ödem atıcı ne varsa içerim bugün
Regl dönemi 2 - 3 kilo artı çıkarım hep , karnımda şişlik oluyor yumurtlama dönemi ama tartılmak hiç aklıma gelmedi :)
İnşaallah eksi çıkarım ama bu sefer moral bozmuycam ilaçlarla zorlu bir süreç beni bekliyor bunu kabullendim artık :)
Sivas canım
A ha ha bu ne ki sen eski beni görsen bir günde bütün evi dip köşe yapardım mutfak dolabı silerdim. Hastalık boyutuna geçince saldım böyle :)
Amanın mortim bırakma beni
öğlen kahvaltı vardı değil mi iş yerinde ?
aman dikkat bulgurla şiştin ... öğleni yumurta yeşillik bol su geçir tatlım .
günaydın dely im ...
aynen tatlım ... liste başına oynuyorsun malumo zaman gider gitmez kv dene tartılsana ... sabaha ... tartı farkı var mı yok mu onu görürüz en azından .
cuma evdeki ile cmt si sabah ordakini kıyaslarız
Vayy inşaallah bende eksi çıkarım yarın
Artık ödem atıcı ne varsa içerim bugün
Regl dönemi 2 - 3 kilo artı çıkarım hep , karnımda şişlik oluyor yumurtlama dönemi ama tartılmak hiç aklıma gelmedi :)
İnşaallah eksi çıkarım ama bu sefer moral bozmuycam ilaçlarla zorlu bir süreç beni bekliyor bunu kabullendim artık :)
Sivas canım
A ha ha bu ne ki sen eski beni görsen bir günde bütün evi dip köşe yapardım mutfak dolabı silerdim. Hastalık boyutuna geçince saldım böyle :)
Amanın mortim bırakma beni
afiyet olsun canım, ben bu günde meyve aldım kahvaltıya, hoşuma gitti, normalde pek yemem diyette meyve ama bu sefer kahvaltılarda 1 por. yemeyi düşünüyorum.4 tane yedimm , çok cnm istemişti valla bi yerm şişecekti
herşeyden öggg gelince yeni yöntemler arıyorum ahahahah
5:30 da uyanına 8 de ki kahvaltı , öglen yemegi gibi oluyor gerçi
İF yaptıgım için yeidm , if yapsam yemezdim sabah 8 de yedigim ertesi güne şişi kalmaz zaten
şimdi ben zaten iki ögün yiyorum herşeydende mahrum bıraktıgımda
kilo alma olasılıgım , artıyor korumadaa
zaten serçe parmagım kadardı , şişirmez okadar
Aa ne güzel. En güzel anıların burda yani :) sen nerelisintahmin ettim kuzum, sivasta çok kaldım, üniyi orada okudum, eşimle orada tanıştık, anılar çok
Oh iyi bari senin gözlemin doğrudurgenelde regl de çok artı çıkanların ovulasyonda artısı olmuyor , bu da buradaki kişisel gözlemim
tabii ki tatlım , moral bozmak yok .. yola çıktık , estek köstek .. hızlı yavaş .. hedefe varacaksın eminim ben ..
yeter ki bırakma
Canım doktora gitsene, bazen geçmiyor ilaçsızIyilesmeyen bogaz agrisi yapmislarr 3.gün olacak hala yutkunamiyorumm.... ;((
Bencede ben perdeyi cikarip direkt esime astiririm hic utuye gerek kalmaz...hic utu sevmem bir gomlek utulemekten nefret ediyorum kaldi ki perdeee yookk bu bacilar ütüyle kendilerini yoruyorlar....Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin.
Sizede iyi tatiller.
Ne biçim hatunsunuz yaa 4 halı nedir: : :
Jillen halt etmiş daha çok enerji harcamissindir..
@ecemavi yaa perde niye utuluyon bacım yaa yazık değil mi sana
Ayse kimmm@Ayşe bugün beni eriyecek bir menü tavsiyen var mı? Ne yesem içsem, ton balığı yiyemiycem midem bulanıyor düşününce bile. Tavuk mu yesem ne etsem ne etsem :)
Ilacida zar zor icerim esimde ayni olmustu gecen hafta 7 gunde gecti insallah benimkide gecer....Canım doktora gitsene, bazen geçmiyor ilaçsız
Ausencia yazmak istedi bence tatlımAyse kimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?