Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4 tane yedimm , çok cnm istemişti valla bi yerm şişecekti
herşeyden öggg gelince yeni yöntemler arıyorum ahahahah

5:30 da uyanına 8 de ki kahvaltı , öglen yemegi gibi oluyor gerçi

Masum niye 5:30 da uyaniyorsun?
Hergün mü yoksa bugüne özel mi?

afiyet olsun canım, ben bu günde meyve aldım kahvaltıya, hoşuma gitti, normalde pek yemem diyette meyve ama bu sefer kahvaltılarda 1 por. yemeyi düşünüyorum.

sarayca bende if e başlafıgımdan beri yiyorum kahvaltıda meyve benimde hoşuma gitti
ögün il meyve yenmez tabum vardı yıktım if ile

yarın evdesin ben en çok bunu merak ediyorum ...geç tartı

tören var 8 de yin evden çıkacagız cnm
yine erken tartı olacakkk malesef

bende şöyle bi araştırma yaptım.if olsun veya ona benzer diyetler püf nokta kararlılık.

kelebek , aynenn öyleee cnm ben mesela öglen 1 de bi kapatıyorum agzımı
agzımaa lokma dahi sürmüyorum
çorba v ısıtıyorum ama sıcaklını ölçmek için bilegime degdirip bakıyorum , inanki 2 kez bozdum if imi
cuma ve pazar cidden çok huzuruz oldum , migdem şişti vs , ama benim açlıga çok dayanıklı bri bünyem var
inatım yememe konusundaa mesela aeben abla ile tanışmama vesile olan monti diyeti yaptıgım ilk yaz
dondurma, karpuz,üzüm,kavun ,agzıma vurmamıştım koskoaca yazz ki en sevdigim talıdır dondurma benim .

dikkat ettinse if yapanlar katıda yapmıyorlar aslında gün içinde herşeyi yiyorlar,
aslında ben hem kaı diyet hemde if yapıyorum
bazen bu kadar kasmakta dogrumu diye kafama takılmıyor degill
ama ben 58 olana kadar if ciyim , zaten çok araştırmıştım ben bunu yaklaşık 6 ay kadar

Evet dr.um yaa herşey yolunda bile olsa birçok diyetisyen yan etkilerini düşünmeden maalesef veriyor çok yanlış aslında

benim arkadaşıma kilo vermigi için vermişti dr
ama benim şekerimi düzenliyor ben fark ediyorum
içmeyince ataklar başlıyor hemennn

Iyilesmeyen bogaz agrisi yapmislarr 3.gün olacak hala yutkunamiyorumm.... ;((

cnm benimde öyleydi son hastalandıgımda 5-6 gün çektim

Ausencia kaptanım perşenbenin iliyine kadar sömürürüm biliyosun...bugün de gün o gün...maydanoz+limon+tarçın kürümü içtim...
Birazdan kahvaltıda 2yumurta lor azcık peynir(tuzlu diye azcik)azcık yeşillik domates yiycem.akşama da yani 4te et haşlama lor yerim...gerçekten fazladan bi şey yapamam ki...bide kocamı ikna edersem akşam yürüyüşe çıkarım belki...

Ben bugun aksama tonbalik salata yiyecem evdekilere firinda tavuk yapacam ama ondan yiyemem tavuk yiyince kabiz oluyorum yarini riske atmayayimmm..

saydin78 canim sen ne yiyecen ???
Kuzum şimdi kahvaltı yapıcam akşam üzeri de bir öğün daha yaparım senin gibi tonlu salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum :) sen ne kadar verdin söyle bakalım

Kuzum şimdi kahvaltı yapıcam akşam üzeri de bir öğün daha yaparım senin gibi tonlu salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum :) sen ne kadar verdin söyle bakalım
300 - 500 dermişim )) yani sabit degilim arti hicc degilim benim bunyemi az cok biliyorsunuz bir gun eksi bir gun arti yada sabit ilerliyoruz... yarina ne olur bilmiyorum canim....

Tonbalik olmaz baska bisey ye canimmm soyle yagli yagli 1 ekmegini bandira bandira yiyebilecegin bi yemek yap...

Hahhahhaha kızz Allah seni pattis kızrtma köftee felan mı yesin bir de pilav cacık felan saydin78 mortişin çok dişlii kuzummm

Ben bugun aksama tonbalik salata yiyecem evdekilere firinda tavuk yapacam ama ondan yiyemem tavuk yiyince kabiz oluyorum yarini riske atmayayimmm..

saydin78 canim sen ne yiyecen ???
Burda çok şey öğrenicem tavuk kabız ederse bende mi yemesem ay kafam karıştı. Bugün aç kaliyım en iyisi diyicem de mümkün değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…