Gunaydinnn bugun tarti guldu mu guldu muuAusencia yazmak istedi bence tatlımGünaydın bu arada ♡
Gecen haftaya göre sadece eksi 100 gr maalesef mortimGunaydinnn bugun tarti guldu mu guldu muu
sen sevilmeyecek hatun musun.Kaptaniçe beni sevmiyor artık sanırım, geceden beri hiç cevap vermedi yazdıklarıma
A ha ha düzelttim akılsız telefon hatası :) birde akıllı diyorlar :)Ayse kimmm
7 günde zor canım inşallah çabuk geçerIlacida zar zor icerim esimde ayni olmustu gecen hafta 7 gunde gecti insallah benimkide gecer....
4 tane yedimm , çok cnm istemişti valla bi yerm şişecekti
herşeyden öggg gelince yeni yöntemler arıyorum ahahahah
5:30 da uyanına 8 de ki kahvaltı , öglen yemegi gibi oluyor gerçi
Cunkuuuu artik heeepppp beni sevecekmissss puhahahhhhhKaptaniçe beni sevmiyor artık sanırım, geceden beri hiç cevap vermedi yazdıklarıma
afiyet olsun canım, ben bu günde meyve aldım kahvaltıya, hoşuma gitti, normalde pek yemem diyette meyve ama bu sefer kahvaltılarda 1 por. yemeyi düşünüyorum.
yarın evdesin ben en çok bunu merak ediyorum ...geç tartı
bende şöyle bi araştırma yaptım.if olsun veya ona benzer diyetler püf nokta kararlılık.
yani heran ben bozabilirim kötü olursam, canım bişey isterse,işime yaramazsa, varsa bilinç altında işe yaramaz.böyle diyetlerde yemeği bırakma noktasında tıpkı oruc gibi niyet etmek lazım bildiğiniz hatta seslice niyet edin diyorlar.böylece bilinç altına sinyal gidiyor ve açlık tokluk vs bütün hormon dengesi sindirim sistemi düzenleniyor.
bi kere daha ibadet ve sağlık ilişkisine hayran kaldım.ibadetin püf noktaları hep insan anatomisi fizyolojisi biyokimyasına göre planlanmış.
Evet dr.um yaa herşey yolunda bile olsa birçok diyetisyen yan etkilerini düşünmeden maalesef veriyorçok yanlış aslında
Iyilesmeyen bogaz agrisi yapmislarr 3.gün olacak hala yutkunamiyorumm.... ;((
Teşekkür ederim tatlımsen sevilmeyecek hatun musun.
dün akşam belliki maç dı vs
Kandirmiyon demiii beniii yarin bi yazarsin 600 -800 mortingen olurummmm vallaGecen haftaya göre sadece eksi 100 gr maalesef mortimsende nasıl durumlar?
Masum niye 5:30 da uyaniyorsun?
Hergün mü yoksa bugüne özel mi?
Kaptaniçe beni sevmiyor artık sanırım, geceden beri hiç cevap vermedi yazdıklarıma
saydınn , sabah alarm çalıyordu benim
diyorum ki aa saydın arıyorrrr beni diyorum ahahaahaah
Kuzum şimdi kahvaltı yapıcam akşam üzeri de bir öğün daha yaparım senin gibiBen bugun aksama tonbalik salata yiyecem evdekilere firinda tavuk yapacam ama ondan yiyemem tavuk yiyince kabiz oluyorum yarini riske atmayayimmm..
saydin78 canim sen ne yiyecen ???
300 - 500 dermişimKuzum şimdi kahvaltı yapıcam akşam üzeri de bir öğün daha yaparım senin gibitonlu salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum :) sen ne kadar verdin söyle bakalım
Hahhahhaha kızz Allah seni pattis kızrtma köftee felan mı yesin bir de pilav cacık felan300 - 500 dermişim)) yani sabit degilim arti hicc degilim benim bunyemi az cok biliyorsunuz bir gun eksi bir gun arti yada sabit ilerliyoruz... yarina ne olur bilmiyorum canim....
Tonbalik olmaz baska bisey ye canimmm soyle yagli yagli 1 ekmegini bandira bandira yiyebilecegin bi yemek yap...
Burda çok şey öğrenicem tavuk kabız ederse bende mi yemesem ay kafam karıştı. Bugün aç kaliyım en iyisi diyicem de mümkün değil :)Ben bugun aksama tonbalik salata yiyecem evdekilere firinda tavuk yapacam ama ondan yiyemem tavuk yiyince kabiz oluyorum yarini riske atmayayimmm..
saydin78 canim sen ne yiyecen ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?