- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım. ..
Ekim çok geç degil mi yaa ama olunca rahatlarsin eminim.
Aynuram 15 dk inanılmaz yoruyor insanı gerçekten yaktigini hissediyorsun..
Ben 15 dk 1500 tane atlıyorum çok da zevkli.
Geçen sene 40 tl verip göstergesi olan ip bile aldım.
Bii bıraktım öyle kaldı.
Telden çoklu alinti yapabiliyorsun tatlım.
En sonda çoklu alintilari ekle diyorsun hepsi ekleniyor. .
Bu erkekler niye böyle yaa..
Ada dün senin iş basvurunu okudum...
İnşallah olumlu dönüş olur.
Hem senin için hrm kızın için mutlaka artısı olur..
erkekler böyle adacımEsim guya hasta bakacak karsi koltukta horluyor kalkip onum üstünü ben örttüm hay Allahimmm kim hasta belli degil.....arada hatirlatiyom da askim bak ben hastayim halsizim bazi seyleri benim soylememi beklemeden yap diyorumm.... tamam ada tamam sen heccc merak etme diyorrr fosur fosur uyuyorrrr
Fazla yağları mı aldır diyorsun daha çok var Ekime
dünkkü baktıgım masanın sandalyeleri pvc imiş ayyyy
sinirim bozuldu
Dişcideyim :)))ondan korkmıyorumki günde kaçamak yaparmıyım korkusu vardı
Gündeki ikramlıklardan korkduğum kadar dişciden korkmadım
ay bende öğlen bir ıspanaklı kinoa yedim... gerçekten kendimden geçtim yerken. iş yerindekiler karşımda malum kırmızı sarı hamburgerlerin en büyük boyunu yiyorlardı ... ay bu ıspanağı 3 öğün yerim gerçekten mükemmeldi
Yokk yaramadi boşuna verdim 23 tl valla...gittikce daha kotu oluyorum yemegimi yedim simdi gunu kapattim dun yine iyi kotu yemegimi sekilden sekile girmeden yutuyordum... esim eve geldi kizla ilgilendi ben kendime salata bile yapamadim 2 tavuk haslanmis baget aci pul biberli limonlu yogurt yedim yaninda .
aclikta hissetmiyorum yeme istegim de yok ... olsa ne olacak yutamiyorum ki;((((
Esim guya hasta bakacak karsi koltukta horluyor kalkip onum üstünü ben örttüm hay Allahimmm kim hasta belli degil.....arada hatirlatiyom da askim bak ben hastayim halsizim bazi seyleri benim soylememi beklemeden yap diyorumm.... tamam ada tamam sen heccc merak etme diyorrr fosur fosur uyuyorrrr
çok açım şu an yaa, yağ mı yakıyorum acaba
@eflalim şimdi bişeyler yiyodur kesin, mortiiim bak ben yağ yakıyorumtabii ki de tatlım , başka ne olabilir ki
Tesekkurler canim ama esim istemiyor deger mi ev duzenini bozmaya diyor ...iki giyinip kafani dagitacan diye kizi magdur edecen diyor... ben ona hep kiyafetlerimi bile giyemiyom calismak istiyorum yeteeeerrr artik diye sitem ediyorum ondan söylüyor boyle....maddi olarak bi katkisida yok ki hadi diyeyim diyorGeçmiş olsun canım. ..
Ekim çok geç degil mi yaa ama olunca rahatlarsin eminim.
Aynuram 15 dk inanılmaz yoruyor insanı gerçekten yaktigini hissediyorsun..
Ben 15 dk 1500 tane atlıyorum çok da zevkli.
Geçen sene 40 tl verip göstergesi olan ip bile aldım.
Bii bıraktım öyle kaldı.
Telden çoklu alinti yapabiliyorsun tatlım.
En sonda çoklu alintilari ekle diyorsun hepsi ekleniyor. .
Bu erkekler niye böyle yaa..
Ada dün senin iş basvurunu okudum...
İnşallah olumlu dönüş olur.
Hem senin için hrm kızın için mutlaka artısı olur..
@eflalim şimdi bişeyler yiyodur kesin, mortiiim bak ben yağ yakıyorum
ahşap görünümlü pvc ... fiyatından çakarsın canım onu ... ucuz olmaz
ahhhhhhh efser ahhhhhh ....
ıspanakmimu
semizotuaus
Bu durumda artık eltiyiz
aynı eşim
Alistim artik ara ara oksuruyom gozunu acmadan su ic su diyor.. dedim kusurabakma senide uyandiriyom oksurugumleeerkekler böyle adacım
Evet 69.5 izine ayrildim kaptanim herhal ben bu haftada da giremem listeye farkindayim yarin ola hayrola tabiiii..adaaaaa ben seni 69.9 la izne ayırdık sanıyordum , sen bi 69.3 olup 69.5 la izne ayrılmışsın
yani pvc parası değil o kesin
Alistim artik ara ara oksuruyom gozunu acmadan su ic su diyor.. dedim kusurabakma senide uyandiriyom oksurugumlee
Evet 69.5 izine ayrildim kaptanim herhal ben bu haftada da giremem listeye farkindayim yarin ola hayrola tabiiii..
dün gönderdigim var ya o ya çok begeniştim
bahçe mobilyaları varya platik gibi o kalitede dediler bi gidip bakacagım yarın
645 tl fiyatı aslında + minder alırsan 150 tl
bence de gör önce ... orda duruşu malzemenin kalitesi belli olur ..
Tesekkurler canim ama esim istemiyor deger mi ev duzenini bozmaya diyor ...iki giyinip kafani dagitacan diye kizi magdur edecen diyor... ben ona hep kiyafetlerimi bile giyemiyom calismak istiyorum yeteeeerrr artik diye sitem ediyorum ondan söylüyor boyle....maddi olarak bi katkisida yok ki hadi diyeyim diyorkafami karistirdi
Bana ramazan yariyacak biliyorum...iftarda catlayana kadar yiyecem sonra agzimi kapatacamm
dur bakalım yarın ola hayrola da ... ben izindeyken yeni şeyler dene isterdim ... çünkü böyle gitmiyor be adacım . listede de gitmiyor liste dışında da ...
sana başka iksirler lazım
çok açım şu an yaa, yağ mı yakıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?