Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol kuzumGeç ama aslında yazın sıcaklarda istemiyordum tam isabet oldu tabi Ekim ayında ileri atmazlarsa güzel olur

erkekler böyle adacım

Fazla yağları mı aldır diyorsun daha çok var Ekime

dünkkü baktıgım masanın sandalyeleri pvc imiş ayyyy
sinirim bozuldu

ahşap görünümlü pvc ... fiyatından çakarsın canım onu ... ucuz olmaz

Dişcideyim :)))ondan korkmıyorumki günde kaçamak yaparmıyım korkusu vardı
Gündeki ikramlıklardan korkduğum kadar dişciden korkmadım

ahhhhhhh efser ahhhhhh ....

ıspanak mimu

semizotu aus

Bu durumda artık eltiyiz

aynı eşim

Tesekkurler canim ama esim istemiyor deger mi ev duzenini bozmaya diyor ...iki giyinip kafani dagitacan diye kizi magdur edecen diyor... ben ona hep kiyafetlerimi bile giyemiyom calismak istiyorum yeteeeerrr artik diye sitem ediyorum ondan söylüyor boyle....maddi olarak bi katkisida yok ki hadi diyeyim diyor kafami karistirdi

Alistim artik ara ara oksuruyom gozunu acmadan su ic su diyor.. dedim kusurabakma senide uyandiriyom oksurugumlee

Evet 69.5 izine ayrildim kaptanim herhal ben bu haftada da giremem listeye farkindayim yarin ola hayrola tabiiii..

dur bakalım yarın ola hayrola da ... ben izindeyken yeni şeyler dene isterdim ... çünkü böyle gitmiyor be adacım . listede de gitmiyor liste dışında da ...
sana başka iksirler lazım

Tespitin doğru bende calismasam evde hep eşofman tayt tisort takilirim kii tatillerde öyle oluyor..
Ben çalışmayı seviyorum ev benii boğar.
Daha önce tecruben var mı?
Kendin için istemen bile normal kii mutlaka maddi katkısı olur ihtiyaçlarını karsilarsin ee artarda ilerde zaten...

dur bakalım yarın ola hayrola da ... ben izindeyken yeni şeyler dene isterdim ... çünkü böyle gitmiyor be adacım . listede de gitmiyor liste dışında da ...
sana başka iksirler lazım
Bana ramazan yariyacak biliyorum...iftarda catlayana kadar yiyecem sonra agzimi kapatacamm liste artik sorun degil kaptanim once panik olmustumda ben listesiz yapamam da ahhh bu başıma gelenler demistimmm

Suan kendimi listede gibi hissediyom hicbir farki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…