Bana ramazan yariyacak biliyorum...iftarda catlayana kadar yiyecem sonra agzimi kapatacammliste artik sorun degil kaptanim once panik olmustumda ben listesiz yapamam da ahhh bu başıma gelenler demistimmm
Suan kendimi listede gibi hissediyom hicbir farki yok
Tecrubem var ayri ayri firmalarda toplam 7 yillik bir calisma gecmisim var.... bende oyle diyorum iste esim istemiyor yaaa bir suru sebep sunuyor bakalim daha onlardan da geri donus olmadi ama olumluydu konusmamiz bi anda başlayada bilirim...Tespitin doğru bende calismasam evde hep eşofman tayt tisort takilirim kii tatillerde öyle oluyor..
Ben çalışmayı seviyorum ev benii boğar.
Daha önce tecruben var mı?
Kendin için istemen bile normal kii mutlaka maddi katkısı olur ihtiyaçlarını karsilarsin ee artarda ilerde zaten...
Olmadi bu haftada girmem ramazanda girerim o zamana kadar kilo veriririmde zaten yani insallah galiba sanirimmmyook tabii sopaaynı sopa ...
ama ramazanda şov yapacaksan listesiz şov olmaz
Ada bi yöntem var yaparsan inşallah faydası olur.Alistim artik ara ara oksuruyom gozunu acmadan su ic su diyor.. dedim kusurabakma senide uyandiriyom oksurugumlee
Hadiii yaaa sagol canim sarimsak yok evde hic kullanmam yemeklere esimede banada dokunuyor... beyfendi guzellik uykusundan uyansin aldirayim coook sagol canimmmAda bi yöntem var yaparsan inşallah faydası olur.
Sarımsağı döv güzelce tuzla biraz yut...
Bol suyla iyi gelecek gör bakk.
Benim kızın da böyle boğazı zırt pirt agriyoo bunu yapınca iyi geliyor.
Başla başla bence..Tecrubem var ayri ayri firmalarda toplam 7 yillik bir calisma gecmisim var.... bende oyle diyorum iste esim istemiyor yaaa bir suru sebep sunuyor bakalim daha onlardan da geri donus olmadi ama olumluydu konusmamiz bi anda başlayada bilirim...
Nasıl hiç mi kullanmiyorsun yaa sogan sarımsak doğal antibiyotik derler..Hadiii yaaa sagol canim sarimsak yok evde hic kullanmam yemeklere esimede banada dokunuyor... beyfendi guzellik uykusundan uyansin aldirayim coook sagol canimmm
Hayirlisi bakalim canim.. oyle damardan giriyor ki hersey para degil aşkımmm bu kızın ev duzeni para ile satin alamazsinBaşla başla bence..
Denersiniz sonuçta baktın zorluyor ayrılırsin...
Sogan cig tuetemiyorum mutlaka yemeklere koyariz ama sarimsak ikizde yemeklerde dahi sevmiyoruz asiri siskinlik yapiyor...Nasıl hiç mi kullanmiyorsun yaa sogan sarımsak doğal antibiyotik derler..
Bütün yemeklerime koyarım....
Pişmiş sarımsak dokunmaz çiğ evet bazı bünyelere iyi gelmiyor.
Aaaa iyi hatirlattin kalkip bi kaynatayimm bende....ben bi menü yazayım
sabah aspir yagı +su
kahvaltı 07:30
4-5 adet minik sarma
5 zeytin
bol peynir
domates
öglen 12:30
tavada yumurta 2 adet vardır
kaşar,süzme , ezine
5-6 zeytin
domates-salatalık
2.5 lt su
1 soda
kahve
eve gidince maydanoz suyu içebilirim
Hiç de bile
Hayırlı yolculuklaryok canım kırşehire gidiyoruz, artık 2. memleketim oldu :)
Günü atlattık ama
ahşap görünümlü pvc ... fiyatından çakarsın canım onu ... ucuz olmaz
ahhhhhhh efser ahhhhhh ....
ıspanakmimu
semizotuaus
Bu durumda artık eltiyiz
aynı eşim
aynen ... eşim direkt diyor zaten ..eyvallah sen kafana koydun kilo verdin de .. şu an koruyabilmenin en büyük sebebi takımda hala yazıyor olman .
yarın ilk kez cuma beraberiz eşimle :)) tatil ya .. dur bakalım takır takır hallerime ne olacak yarın
bak üzmeyin beni çok adama sarmayayım
hadi bakalım bıktır bizi ...illaallah dedirtözledik .
menüde iyi gibimsi :)))
düşünün artık cızlı menü okurken nasıl bir hal alıyorsam artıkadam direkt kim ne yemiş diyor
İp atlama bilgin için çok teşekkürler bitanem.akşam mutlaka deniycem...şimdi su içtim yapamam iyi...Geçmiş olsun canım. ..
Ekim çok geç degil mi yaa ama olunca rahatlarsin eminim.
Aynuram 15 dk inanılmaz yoruyor insanı gerçekten yaktigini hissediyorsun..
Ben 15 dk 1500 tane atlıyorum çok da zevkli.
Geçen sene 40 tl verip göstergesi olan ip bile aldım.
Bii bıraktım öyle kaldı.
Telden çoklu alinti yapabiliyorsun tatlım.
En sonda çoklu alintilari ekle diyorsun hepsi ekleniyor. .
Bu erkekler niye böyle yaa..
Ada dün senin iş basvurunu okudum...
İnşallah olumlu dönüş olur.
Hem senin için hrm kızın için mutlaka artısı olur..
inşallah eniştenin yanında seni utandırmayız kaptanım...mutlu olursun. Bak ben eksi 100bile olsam sen mutlu ol tamam mı?bak bu gün +600düm...azarlamaca üzülmece yok...tüm mesuliyet yumurtalıkladımın üzerine
Nereye gidiyon saraycam yaaa...özliycem seni amaerkekler böyle adacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?