İp atlama bilgin için çok teşekkürler bitanem.akşam mutlaka deniycem...şimdi su içtim yapamam iyi...
Tel.de hızlı olsun diye javayı kapatınca o dediyin olmuyo tatlım...
Valla canım vicdanım çok rahat.benim suç yok kiiii...suç yumurtalığımın...bana ne bana ne...ona kızsınKalpten gidecek kaptann yapma yeğen
Ayyy evet super o...ama bugün bi şey olmuştu...çalışmıyordu...şimdi çalıştı amaUc browser diyorum tatlım :))
Mortim kızzz git yi sen yi.. gün bitmez aç açına...arkadaş gün bitmedi gitti iyiki bi tatile giricezz
Mortim kızzz git yi sen yi.. gün bitmez aç açına...
Bende ozledim Aynuram firsat bulamiyorum gelmeye..temizlik bitti ama yagmur yagdi dun gitti camlar haftaya bi ustunden gecerim..onumuzdeki haftada ramazan oncesi gezmelerimi bitiririm..sonra hep ev hep kk insallah.Ozledim hulyammmm...temizlik candır...
Toplamda bir kasık bulgur gibi düşün ette ançak 1 talı kaşığı gibiada81 ya nasıl anlatmışsın kocanı...hepsi mi aynı olur bunların çok tatlısın...çalışma sen hep burda ol
Ausum haftasonu ve dunden sonra yarin 1 kilo arti olurum diyordum ama tarti sasirtti beni sanirim sabit yada 100-200 eksiyim. eskiden olsa alırdım ben yaa okuyup ufluyo musun napiyosun :))aynen ... eşim direkt diyor zaten ..eyvallah sen kafana koydun kilo verdin de .. şu an koruyabilmenin en büyük sebebi takımda hala yazıyor olman .
yarın ilk kez cuma beraberiz eşimle :)) tatil ya .. dur bakalım takır takır hallerime ne olacak yarın
bak üzmeyin beni çok adama sarmayayım
hadi bakalım bıktır bizi ...illaallah dedirtözledik .
menüde iyi gibimsi :)))
düşünün artık cızlı menü okurken nasıl bir hal alıyorsam artıkadam direkt kim ne yemiş diyor
amin !Babası vefat eden öğrencimize gittik bugün. Annesi varmış o kadar mutlu oldum ki Rabbim onlara birlikte uxun ömür nasip etsin
Akşam ne yediniz
Toplamda bir kasık bulgur gibi düşün ette ançak 1 talı kaşığı gibi
Sağol tatlimm.. bunlar hep ayni sekerim tek düz hareket ediyorlar...ada81 ya nasıl anlatmışsın kocanı...hepsi mi aynı olur bunların çok tatlısın...çalışma sen hep burda ol
Aferin vallaha...e iki morti ikimizde acccayip dişliyiz haaa...vallaa öglen onca şeyi es geçtimmmm
Çok sevindim bende. Annesiz çok daha zordur...Babası vefat eden öğrencimize gittik bugün. Annesi varmış o kadar mutlu oldum ki Rabbim onlara birlikte uxun ömür nasip etsin
İnşallah canım...bekliyoruz sabırsızlıkla...Bende ozledim Aynuram firsat bulamiyorum gelmeye..temizlik bitti ama yagmur yagdi dun gitti camlar haftaya bi ustunden gecerim..onumuzdeki haftada ramazan oncesi gezmelerimi bitiririm..sonra hep ev hep kk insallah.
Ben saat 15.30 da 3parça et haşlama 2kaşık lor...Akşam ne yediniz
Toplamda bir kasık bulgur gibi düşün ette ançak 1 talı kaşığı gibi
Aminnnn... ayyy simdi bende bi anda cook sevindimmm. Allah ayirmasin..Babası vefat eden öğrencimize gittik bugün. Annesi varmış o kadar mutlu oldum ki Rabbim onlara birlikte uxun ömür nasip etsin
Aminn canım.Aminnnn... ayyy simdi bende bi anda cook sevindimmm. Allah ayirmasin..
Aminn canım.
Saniyede üzüntü ve sevinç duygusunu yaşadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?