Hadi canım yapmazsın sen bilirim...
Ana derler toplar acıları sarar..yürü banuuu yürüüü ...simite doğru yürüyorsun yağmurda öyle düşünnn ... tempo
masummm varken ilk menüyü kimse çekemez bu takımda
afiyet bal şeker olsun elticim .
bir de kırmızı halı istemişsin ... 66 ya özel ...
Eki Görüntüle 1997711
yorumum menünde
- 400 den aşağısı cıngar sebebi ... diyetteyiz yahuu ne 100 ü ne 200 ü
sen ödül istemiyorsun demek ... @masumm koş canım kooooooş ... ha gayret 900 e ..
dil altımı alayım ben yarın en iyisi
hiç benlik bahane değil bunlar ... insan ne yapar ne eder 300-500 verir yahu .
Bende çok sevindim ya ... en azından anacığı başında .
okumam mıııııı bacımmmmmm ,
hadi yazdın artık ekleme kabul olmazkefir hariç :)
Normale göre idare eder , günü atlatmak adına iyi ama perşembe için
bu hafta yarışıyor muydunuz siz ? o nasıl yarıştı sessiz sedasızyoksa bu hafta için olan yarışı mı diyorsun ? onları yarın yazacağım
şerim benim ovulasyon döneminde bu azmin için valla da çok teşekkürler
sağolun canlar ...
nefs banu bilir çok konuştuk zamanında , bizim çocuklar .. özellikle yusufla banun ikizlerden biri ... çok hassas .. çok duygusal ...
Tatile gidiyorum aynuram cocuklari dede ve babaannelerine bırakacağız ramazanda orada olacaklar. Yine ugrarim 4 gb internetim var onu buraya harcarim artikNereye gidiyon saraycam yaaa...özliycem seni ama
Mobilya, obje aklına ne gelirse boyuyorum misal ketıl, misal fincan, misal sehpa:)))Amin Aminnn...
Ayyy canım senide almıştım sorayım diye. Boyama derken ne boyuyorsun
Evetttt yaa anne derler..
İkiside zordur mutlaka ama annesizlik çok daha zordur muhakkak
masumm 5 . . 10 10 5 15 eflalim 10 . . . 10 . . sarayca 15 . . 15 15 15 10 delydoly 10 10 . 25 15 20 . ada81 20 20 20 10 . . . ausencia 10 . . 5 10 5 5 saydın78 25 5 . 10 . 15 . irmae 10 . 15 20 . . . dilekiyi 15 . . 15 10 . . aynura 15 20 20 . 20 15 . mimu88 . . . 20 20 . . ecemavi 10 . . . . . . kelebekolacam . . . . . 10 . . . . . . . . . . . . . . . . .
Aman sakın yeme kuzum. Misir zaten cok sagliksiz.Allahım sana geliyorum eşim eve geldi elinde bardak mısır sanada aldım diyor bugün bitmedi sınavım
Ooo hamarat mortim.Mobilya, obje aklına ne gelirse boyuyorum misal ketıl, misal fincan, misal sehpa:)))
Hazırım , az önce eve girdim elbise almaya gittim, elbiseler olmayınca iyice gaza geldim :) bu kadar çaya yarına eksi çıkmazsam pes.Ooo hamarat mortim.
Yarina hazir misin
Ben sadece cay icerim bu saatten sonraHazırım , az önce eve girdim elbise almaya gittim, elbiseler olmayınca iyice gaza geldim :) bu kadar çaya yarına eksi çıkmazsam pes.
Sen hazırmısın :)
BendeBen sadece cay icerim bu saatten sonra
İyi oldu bana ohh şişko dedim kendime güldüm :) Bir tane çok hoşuma gitti eşime dedim görürsün 38 beden olup onu alıcam :)Nego kiyafet sıkıntı ver kilonu rahatla kuzum. Hic zor değil sadece rotani belirle gerisi gelir.
Güzel afiyet olsun18 mayıs
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
3 közlenmiş biber
Ara
2 gün kurusu kayısı
2 kuru erik
3 kaşık yoğurt
Öğlen
Evelikli, ıspanaklı, peynirli salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 gün kurusu kayısı
2 kuru erik
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü avuç içi kadar
1 bardak ayran
Metabolizma hızlandırıcı çay
Maydanoz çayı
Toplam :1012 kalori
Hadi kiyak geceyim umarim benden cok verirsin.Bendeiyi olan kazansın o.zaman :)
Hadii yaa hobi amaçlı yapıyorsun değil mi?Mobilya, obje aklına ne gelirse boyuyorum misal ketıl, misal fincan, misal sehpa:)))
Sağol canımGüzel afiyet olsun
Ayy sağol sende bende veririz inşallahHadi kiyak geceyim umarim benden cok verirsin.
Evet canım hobi birde keçe öle uğraşıyorum o ticari :) foto boyutunu ayarlayıp atayım bir gün bolca canım :)Hadii yaa hobi amaçlı yapıyorsun değil mi?
Atsana bi iki foto bakalım :)))
18 mayıs
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
3 közlenmiş biber
Ara
2 gün kurusu kayısı
2 kuru erik
3 kaşık yoğurt
Öğlen
Evelikli, ıspanaklı, peynirli salata
Ara
2 gün kurusu kayısı
2 kuru erik
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü avuç içi kadar
1 bardak ayran
Metabolizma hızlandırıcı çay
Maydanoz çayı
Toplam :1012 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?