Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
1 dilim peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Aksam 15.30
2 adet hadlanmis baget
1 kase yogurt ( aci pul biber ve limonlu )
1 adet suda beklemis kayisi

2 lt su ve yesil cay icildi.. Ausencia yine disarda ailece 1 saat yürüyüş yaptik... evde otur otur bunaldim yuruyus iyi geldi ama bogazim feciii hala...

saydin78 canimmm sabah ola kupayi kim kaldiracak gorelim emiiii )

Çok güzel menü canım yine .. bende meraktayım ... 3 ünüzünde menüleri güzeldi ... ama 3 ünüzde umutsuz yazdınız hep .. o yüzden bende meraktayım sonucunuzu

Ausencia afferin Yusuf'umuza, afferin paşamıza öperim :) inşallah hep böyle olsun paşam maşallah ♡ güzel yürekli çocuk
Nefs canım öğrencinin annesinin yaşıyor olmasına çok sevindim ♡♡ Allah birbirlerine bağışlasın inşallah

Bu yapilir mii bana kus kadar yemissin olmaz hayatta kabul etmemmm soyle ekmek arasi biseyler yapppp bacimmm .... hic dinlemiyonn kiiii

Amimn canım aminn

Ay canım yaaaaa.Allah iyiliğini versin

arada olur böyle karışıklıklar tatlım

Menümü de yazayım...

11.00 2minik yumurta
Salata(domates salatalık yeşillik peynir)

15.30 lor
Haşlama et

2lt su+1.5lr detoks suyu
2yeşil çay
1bardak maydanoz suyu

Spor 45+45 yürüyüşler +5(bu artı puan içindi)ip atladım...

Umudum yok benim mortim, durum bende vahim

Ana derler toplar acıları sarar..

_AYNURA_ bugün çok yaramazlık yapiyoo...
Yumurtalarım suçlu diyor hepp : : :

Erkeğin düşüncelisi duygusali hassasi iyidir...
Yok valla bak kaç gündür uslu çocuğum...püür dikkat eksilmeye odaklıyım...ama işte şu ovulyasyon bi izin versr...karnımda fena ağrılar

Biliyorum tatile gittiyini öylesine isysn ettimiyi tatiller...çocukları da bırakır gelir.ramazan sonuna inşallah mezum olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…