Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım

Ayy sağol sende bende veririz inşallah

Evet canım hobi birde keçe öle uğraşıyorum o ticari :) foto boyutunu ayarlayıp atayım bir gün bolca canım :)

canım kk da el emekleri bölümünde de satışlar oluyordu bildiğim kadarı ile .. açsana bir sayfa kendine

çok güzel menü canım ..dolu dolu ama cızsız ... hani bir ömür uygulanır bence :))

yarın güzel sonuçlar al ... sonra yaza 38 bedenler gelsin güzelim
Ayy inşaallah, en son 6 yıl önce 38 bedendim, iki doğum yaptım ne hale geldim :))

Ya da haftaya mezun olayım zira bu hafta tüm kozlarımı oyniycam.
Canımcım seninle 2 hafta kadar önce yapmak için karar verdiğimiz bir liste vardı ya hani Bu hafta onu yapalım da çifte mezun olalım mı ne dersin tatlım

Son düzenleme:
Menümu yazayım
Sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir 1 etimek.
İki zeytin
Ceviz 2 tane
Çay

Öğlen 12:30
Arpa sehriyeli yeşil mercimek çorbası
Tavuk
Salata
Bulgur pilavıni yemedim : :

Akşam 17:00
Tavuklu bolll salataa

Yeşil çay içiyorum.
Su 3 olur.
Bu arada regl olmam lazım hafif şişkinlik var.
Ausencia

w.appsta durum mesajlarına bakıyorum ... DelyDoly durum mesajı koymuş giderli bir söz ... ardından başka birine geçmiş ..ben hala dely sanıyorum pastalar börekler çörekler bir masada .... yine hamaratım yine hamarat yazmış

yemedinnnnn di miiiiiiiiiiiiii yazdım

kadın şok velinin biri okuldan

Kuzum eksik yok ellerine sağlık teşekkür ederiz

Canımcım seninle 2 hafta kadar önce yapmak için karar verdiğimiz bir liste vardı ya hani Bu hafta onu yapalım da çifte mezun olalım mı ne dersin tatlım

wooooow süper teklif süper hamle

güzel menü canım benim ... arpa şehriye ve mercimek kiminde şişkinlik yapar .. perşembe pek tercih etmeyiz .. ama akşamın öyle hafif ki esamesi kalmamıştır sende de

Oyyyy kuzummm yaaaa masallahhh ilerde de insallah hem eşine hem annecigine hep boyle olur....)

zavallı kadıncağız kalakalmıştır böyle

Oy maşallah Yusuf a
sonra ne yazdın

zavallı kadıncağız kalakalmıştır böyle

ya görünce nasıl telaşlandım bilmiyorum ... diğerine geçiyor ya durum .. isimleri de çok yakın ... hiç bakmadan yazdım ...

yedim ama şimdi siz böyle yazınca pişman oldum yazmış kibar kadınmış yine ... samimi de değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…