Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu yapilir mii bana kus kadar yemissin olmaz hayatta kabul etmemmm soyle ekmek arasi biseyler yapppp bacimmm .... hic dinlemiyonn kiiii
Az yidim ivet, niden itiraz ediyorsun anlamadım morticiğim hiç aç hissetmiyorum bi kerem. Sen ye kuzum Kıyamam, ağrıyan boğazından yumuşak şeyler geçsin yumuşacık çikolata lokum hurma falan

Az yidim ivet, niden itiraz ediyorsun anlamadım morticiğim hiç aç hissetmiyorum bi kerem. Sen ye kuzum Kıyamam, ağrıyan boğazından yumuşak şeyler geçsin yumuşacık çikolata lokum hurma falan
Ahhh canim cidden su bile icemiyorum o durumdayimmm inan....yutamiyorum bademcik şişmiş benimmm

Dün yazamadim yoğun geçiyor
Bugün kı menü
Meyve yoğurt ceviz
Kahve
Kuru üzüm

Patlıcan yoğurt iki dilim çavdar
Kahve Yeşilçay kefir

Salata a haşlanmış tavuk ayran

Soda
2 lt su
65 dk bisiklet
Dilekcim ne yapıyon ne ediyon ki yoğunsun.kaçırdım galiba. Menün de iyi olmuş...cuma ola hayr ola...

Ahhh canim cidden su bile icemiyorum o durumdayimmm inan....yutamiyorum bademcik şişmiş benimmm
Geçmiş olsun canımcım ♡
Sıcak çikolata iyi gelir yumuşatır yada şöyle yumuşacık güllü lokum
Takılıyorum sende eksi nasıl de bakim sabaha hazırlamış olurum kendimi

canım güzel gayet .... yarın eminim eminim ben güzel olacak ... hiç umutsuz değilim ... ne sana ne saydin78 na karşı ... 500 gr gelecek en az

Umudum yok benim mortim, durum bende vahim
yukarıyı oku canım

İp atlarken karnımdan feci ağrı tuttu...yumurtammı çatladı neee ::
5dakika anca yapa bildim...

yumurtada çatladı sabaha güzel olacak her şey

Dün yazamadim yoğun geçiyor
Bugün kı menü
Meyve yoğurt ceviz
Kahve
Kuru üzüm

Patlıcan yoğurt iki dilim çavdar
Kahve Yeşilçay kefir

Salata a haşlanmış tavuk ayran

Soda
2 lt su
65 dk bisiklet

masumm5..1010515
eflalim10...10..
sarayca15..151515.
delydoly1010.251520.
ada8120202010...
ausencia10..51055
saydın78255.10.15.
irmae10.1520...
dilekiyi15..1510.15
aynura152020.2015.
mimu88...2020..
ecemavi10......
kelebekolacam.....10.
........
........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…