Az yidim ivet, niden itiraz ediyorsun anlamadım morticiğimBu yapilir mii bana kus kadar yemissin olmaz hayatta kabul etmemmm soyle ekmek arasi biseyler yapppp bacimmm ....hic dinlemiyonn kiiii
Bu hafta herkes umutsuz...rezil olcaz enişteye...kaptan kesin bize kızıp ona saracak...ah canııımUmudum yok benim mortim, durum bende vahim
Ahhh canim cidden su bile icemiyorum o durumdayimmm inan....yutamiyorum bademcik şişmiş benimmmAz yidim ivet, niden itiraz ediyorsun anlamadım morticiğimhiç aç hissetmiyorum bi kerem. Sen ye kuzum Kıyamam, ağrıyan boğazından yumuşak şeyler geçsin yumuşacık çikolata lokum hurma falan
Yapma etme saydınım...açık açık yazma şu isimleriAz yidim ivet, niden itiraz ediyorsun anlamadım morticiğimhiç aç hissetmiyorum bi kerem. Sen ye kuzum Kıyamam, ağrıyan boğazından yumuşak şeyler geçsin yumuşacık çikolata lokum hurma falan
Şu saatten sonra içme zaten adam..ben de biberiye+yeşil çay+taze zencefil demledim...içmeye kıyamıyom...400ml lik bardakAhhh canim cidden su bile icemiyorum o durumdayimmm inan....yutamiyorum bademcik şişmiş benimmm
Anamm bi yumurtlasaydinnİp atlarken karnımdan feci ağrı tuttu...yumurtammı çatladı neee ::
5dakika anca yapa bildim...
Dilekcim ne yapıyon ne ediyon ki yoğunsun.kaçırdım galiba. Menün de iyi olmuş...cuma ola hayr ola...Dün yazamadim yoğun geçiyor
Bugün kı menü
Meyve yoğurt ceviz
Kahve
Kuru üzüm
Patlıcan yoğurt iki dilim çavdar
Kahve Yeşilçay kefir
Salata a haşlanmış tavuk ayran
Soda
2 lt su
65 dk bisiklet
Ben sabah saat 10 tartiliyom yaa canim o yuzden su iciyordum ama bogazim el vermiyor mecbur icemiyorummŞu saatten sonra içme zaten adam..ben de biberiye+yeşil çay+taze zencefil demledim...içmeye kıyamıyom...400ml lik bardak
O eskidi artık canım, artık aynı tepkiyi göstermez bünyem4 gunluk mu yapacaksiniz
Bende 11de tartılıyorum ama işte korkuyom inan...nefes almıyom kilom artar diyeBen sabah saat 10 tartiliyom yaa canim o yuzden su iciyordum ama bogazim el vermiyor mecbur icemiyorumm
Kuzum artı değilim de gr gr kayıpBu hafta herkes umutsuz...rezil olcaz enişteye...kaptan kesin bize kızıp ona saracak...ah canııım
Geçmiş olsun canımcım ♡Ahhh canim cidden su bile icemiyorum o durumdayimmm inan....yutamiyorum bademcik şişmiş benimmm
Mortim görsün siz deel kuzumYapma etme saydınım...açık açık yazma şu isimleri
Menümü de yazayım...
11.00 2minik yumurta
Salata(domates salatalık yeşillik peynir)
15.30 lor
Haşlama et
2lt su+1.5lr detoks suyu
2yeşil çay
1bardak maydanoz suyu
Spor 45+45 yürüyüşler +5(bu artı puan içindi)ip atladım...
yukarıyı oku canımUmudum yok benim mortim, durum bende vahim
İp atlarken karnımdan feci ağrı tuttu...yumurtammı çatladı neee ::
5dakika anca yapa bildim...
Dün yazamadim yoğun geçiyor
Bugün kı menü
Meyve yoğurt ceviz
Kahve
Kuru üzüm
Patlıcan yoğurt iki dilim çavdar
Kahve Yeşilçay kefir
Salata a haşlanmış tavuk ayran
Soda
2 lt su
65 dk bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?