Hadi inşallah kaptanımmmm canımmmmm...canım güzel gayet .... yarın eminim eminim ben güzel olacak ... hiç umutsuz değilim ... ne sana nesaydin78 na karşı ... 500 gr gelecek en az
yukarıyı oku canım
yumurtada çatladı sabaha güzel olacak her şey
Canım kaptanımmm benim bugünki spor eklesen bi zahmet...95dakika...
masumm 5 . . 10 10 5 15 eflalim 10 . . . 10 . . sarayca 15 . . 15 15 15 . delydoly 10 10 . 25 15 20 . ada81 20 20 20 10 . . . ausencia 10 . . 5 10 5 5 saydın78 25 5 . 10 . 15 . irmae 10 . 15 20 . . . dilekiyi 15 . . 15 10 . 15 aynura 15 20 20 . 20 15 . mimu88 . . . 20 20 . . ecemavi 10 . . . . . . kelebekolacam . . . . . 10 . . . . . . . . . . . . . . . . .
Valla sıkdığımı sandım ya...ben işte böyleyim her şeyimi yoğum yaşarım...kilo verimini alımınıHayır tam aksine çok tatlısin
Inşallah tatlım yaa 500 gr.a da razıyımcanım güzel gayet .... yarın eminim eminim ben güzel olacak ... hiç umutsuz değilim ... ne sana nesaydin78 na karşı ... 500 gr gelecek en az
yukarıyı oku canım
yumurtada çatladı sabaha güzel olacak her şey
Inşallah tatlım yaa 500 gr.a da razıyım
Acimmmmm.en iyisi uyumak.
Şaka maka gerçekten bugün içim dışım su oldu yani...başım ağrıyo bi de son çaydan sonra miydem de çok fena...en iyisi uyumak...uyuyayım da yarın çabuk gelsin...Allahım nooolur yarın benim de kaptanımın da yüzünü güldürrr...
Not:saat 18.00 daki kilomla şu saatte ki kilom aynıben her saat eriyen insandım yahu...
En iyisi doktorum...hadi iyi geceler ikimize de...yansın yağlar biz güzellik uykusuna yatarken...tabi uyuya bilirsek heycandanAcimmmmm.en iyisi uyumak.
tüm erimeler yarın sabaha saklıyor kendini
Olarrrrrrr.ne konuşalım
Daha benim bebeler uyumadi yattilar bakalimEn iyisi doktorum...hadi iyi geceler ikimize de...yansın yağlar biz güzellik uykusuna yatarken...tabi uyuya bilirsek heycandan
Inşallah canım yaaa ♡♡♡ kilo az giderse ters giden birşeyler var diye düşüneceğimOlur be güzelimm ... her şey güzeldi ... tartı sizi üzmeyecek
gel laflayak daktırım ... bu saatte uyuma yahu
Olur be güzelimm ... her şey güzeldi ... tartı sizi üzmeyecekgel laflayak daktırım ... bu saatte uyuma yahu
kaptanım benle de laflasana ne olur...bak valla yumurtlama demiycem...Olur be güzelimm ... her şey güzeldi ... tartı sizi üzmeyecekgel laflayak daktırım ... bu saatte uyuma yahu
En iyisi doktorum...hadi iyi geceler ikimize de...yansın yağlar biz güzellik uykusuna yatarken...tabi uyuya bilirsek heycandan
Ya rabbim kaptanicemizin biz tarafından yüzünü guldur
Sen beni uykuyla yolla doktorumla sohbet etiyi geceler canım ... senin için uyku saati gelmiş evet :)) 1 saate dalsan oooo ooo geç bile kaldın
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yarın bizim nişan yıldönümümüz. Yıl 2007 18 mayıs akşamı beni istemeye geldiler.ve saat gece 12 ye doğru istediler.ne bileyim işte ordan burdankilo ve diyet harici
Yasa canım ben cok severim ki böyle coşkulu konuşanları...Valla sıkdığımı sandım ya...ben işte böyleyim her şeyimi yoğum yaşarım...kilo verimini alımını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?