Daha benim bebeler uyumadi yattilar bakalim
Inşallah canım yaaa ♡♡♡ kilo az giderse ters giden birşeyler var diye düşüneceğimyada vücut korumaya alıyor kendini...
kaptanım benle de laflasana ne olur...bak valla yumurtlama demiycem...
O kim erken uyur kim uyumaz kim uyuyunca erir kim şişer biliyorSen beni uykuyla yolla doktorumla sohbet et...tamam tamam uyudum...iyi geceler her keseeee...
Sen beni uykuyla yolla doktorumla sohbet et...tamam tamam uyudum...iyi geceler her keseeee...
Yarın bizim nişan yıldönümümüz. Yıl 2007 18 mayıs akşamı beni istemeye geldiler.ve saat gece 12 ye doğru istediler.
Bütün gün bunlar seni ne zaman istiycek diye erkek kardesim basimin etini yedi .bende baktim olmiycak esi mi bi yolunu bulup balkona çağırdım eee dedim nasılsın.
Meğer eltim kaçarak evlenmiş bizimkilerin kız isteme tecrübesi yokmuş.
BildimmmmmmmmYıldız savaşları son kararim
O kim erken uyur kim uyumaz kim uyuyunca erir kim şişer biliyor
Sağ avucum kaşiniyor en az 500gr diyorum
He öyleymiş.a son kararım
Hahahahahhaa kaptanicem yaaaaa omursun ayyy ne guldummm ya hahahahahahw.appsta durum mesajlarına bakıyorum ...DelyDoly durum mesajı koymuş giderli bir söz ... ardından başka birine geçmiş ..ben hala dely sanıyorum pastalar börekler çörekler bir masada .... yine hamaratım yine hamarat yazmış
yemedinnnnn di miiiiiiiiiiiiiiyazdım
kadın şokvelinin biri okuldan
He öyleymiş.
sopa bende kilo yapiyo
benimde sırtım kaşınıyor , sopa diyorum
Hahahahahahahahahahahauuauaaa vallahhh aynennn aynennn kuzummmm hahahaahahahkadına yazdığıma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?