Hahahahahhaa kaptanicem yaaaaa omursun ayyy ne guldummm ya hahahahahah
Menum 18.05.2017 Persembe
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 por et yahni
1 kase yogurt
Akşam
1 kepce corba
1 sulu kofte
Salata
1 kase yogurt
4 lt su 1 türk kahvesi sade 45 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar.kizlarrr kaptanicemmm.halaa.gülüyorum
Yokk yokkk güzelim kacamagimmm yokk yokk şükürkalbime iniyordu iyi ki sen değilmişsin
hmmmmm perşembe akşamı doymuşuz epey ama sana az yemek yaramıyor ..o yüzden umutluyum yarına
sopa bende kilo yapiyo
Bu ne güzel pasta kedim bugün yasts
Umuyorum haftaya mezuniyetimi kutlarız kaptaniçemYusuf tatil izininde beraber kim milyoner olmak izliyoruz :) çok seviyor ...
güzeeeeel olacaaaaak .....500 de gayet normal ... haftaya da bi mezuniyet şovu ... sonra ramazan
canım sen çok erken yatıyorsunuz ya hep
Uyumadım ama...tel.ede bakamıyom çok..iyiiiiiiiiiiiii uykulaaaaaaaar siiiiii zeeeeeeeeeeeeeeee
müzikle tam oluyor :))
_AYNURA_ uyudun mu cicim ? dönüp durma yatakta gel
w.appsta durum mesajlarına bakıyorum ...DelyDoly durum mesajı koymuş giderli bir söz ... ardından başka birine geçmiş ..ben hala dely sanıyorum pastalar börekler çörekler bir masada .... yine hamaratım yine hamarat yazmış
yemedinnnnn di miiiiiiiiiiiiiiyazdım
kadın şokvelinin biri okuldan
kadına yazdığıma mı
Uyumadım ama...tel.ede bakamıyom çok..
Aynen, çok güldüm yahu
benimkiler menü gömdü ben alışveriş
Geçen yıl aldığım etiketi üzerinde olan mayom bol... keşke değiştirme şansım olsa ama mümkün değil sanırım, faturası falan yok
İyi geceler kızlar...
Yarın görüşürüz güzel haberlerle
Yenisini almam gerekiyor yapacak birşey yok. Sağlık olsun ne diyelim :)aynısı bende de varetiketli ve içinde yüzüyorum indirimdeyken almıştım
iyi geceler canım
Merhaba canım napiyorum bilmiyorumDilekcim ne yapıyon ne ediyon ki yoğunsun.kaçırdım galiba. Menün de iyi olmuş...cuma ola hayr ola...
Canım dün sanki 35 dk vardı sporum
masumm 5 . . 10 10 5 15 eflalim 10 . . . 10 . . sarayca 15 . . 15 15 15 . delydoly 10 10 . 25 15 20 . ada81 20 20 20 10 . . . ausencia 10 . . 5 10 5 5 saydın78 25 5 . 10 . 15 . irmae 10 . 15 20 . . . dilekiyi 15 . . 15 10 . 15 aynura 15 20 20 . 20 15 . mimu88 . . . 20 20 . . ecemavi 10 . . . . . . kelebekolacam . . . . . 10 . . . . . . . . . . . . . . . . .
Bu gecede bitsin sabaha gecmezse acilde alacam solugu artik serum iğne Allah verdiyse alacammm cook fenayim kizlar suyu bile yutamiyorum .....;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?