Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az evvel geçen muhabbet
-Acimmmmmmm
-Mutfakta köfte varr
-Yiyemem sabah tartı günü
-Allahım ya şu diyet grubundan tirstigin kadar benden tirsmiyon.

boğazına açıp baktırsana eşine küçük dilin sağı solu oralarda beyazlar var mı ?
Var bende aynada uzun uzun baktim bademcik sisti benim artik bu boğaz agrisi degil kullaklarima vuran bi agri var.....

Yarin devam ederse gidecem artik acile....ben simdi uyumaya calisayim en iyisi yarin girusuruz kizlar...

Var bende aynada uzun uzun baktim bademcik sisti benim artik bu boğaz agrisi degil kullaklarima vuran bi agri var.....

Yarin devam ederse gidecem artik acile....ben simdi uyumaya calisayim en iyisi yarin girusuruz kizlar...

canım yarın ihmal etme sakın ..geçti gibi gözükürse de git

ben çıktım canlar ...

sabaha buluşuruz .... hadi bakalım hastalara şifalar gelsin bu gece ... dertlilere devalar ... kilo az verene çok gramlar ...

Kaptandan hep dua size

uyumam daha ... yatmadan son kontrole gelirim inşallah

Amiiiiiiiiin Allahım Amiiiiiin

@ecemavi
kelebekolacam
mimu88

özellikle siz bi bakın punlarınıza ... sanki oralarda çarşı karışık

Benim puanlar okeyyy

Kaptanım birşey sorucam senin şu yulaflı muzlu tarifi yapıyorum da içi bayaa bi yumuşak kaldı 40 dakikadır pişiyor

Biliyorum tatile gittiyini öylesine isysn ettimiyi tatiller...çocukları da bırakır gelir.ramazan sonuna inşallah mezum olursun..
Ramazanda bol spor yapmayi planlıyorum birde If diyeti yapcam bakalim bayrama 55 gorebilecek miyim. Bu hafta benim için diyet olarak nasil gececek bilmiyorum ama acil bir yemek listesi hazirlamaliyim, diger turlu cok yerim gibi geliyor

Sevgiler canım. Sabaha guzel bir eksi ile uyanman dileğiyle öpüldün.

Sağol canım

Ayy sağol sende bende veririz inşallah

Evet canım hobi birde keçe öle uğraşıyorum o ticari :) foto boyutunu ayarlayıp atayım bir gün bolca canım :)
Veririz kuzum 1 kg nasil memnun eder mi seni ben tahminen 60.3 ile 60.5 arasi gelirim gidisat onu gösteriyor. Tabi regl bitti bitecek bir sürpriz de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…