Yaptim kaptanicem ikisinide yaptimm en son lise yillarimda boyle olmustum ilk defa oluyorum uzun yillar sonraaaaaa(((
Var bende aynada uzun uzun baktim bademcik sisti benim artik bu boğaz agrisi degil kullaklarima vuran bi agri var.....boğazına açıp baktırsana eşine küçük dilin sağı solu oralarda beyazlar var mı ?
Ahhhh ahhhh dedim antibiyotiksin gecsin ama gececegi yok bitirdi beni normal tükürüğümu yutarken sekilden sekile giriyommmm artik...ada81 keşke bugün gideydin
Sen anlattıkça kendimde hissediyorum.yok mu yakında hastane çok kötüysen bi iğne yaparlarAhhhh ahhhh dedim antibiyotiksin gecsin ama gececegi yok bitirdi beni normal tükürüğümu yutarken sekilden sekile giriyommmm artik...
Aslında cook kotuyum gitsem mi diye karasiz kaldim ....serum verirse uzun surer kızım hastanede bu saatte magdur olmasin yarin kahvaltisini yapar gideriz artik...Sen anlattıkça kendimde hissediyorum.yok mu yakında hastane çok kötüysen bi iğne yaparlar
Kuzum öyle sabah mi olurAslında cook kotuyum gitsem mi diye karasiz kaldim ....serum verirse uzun surer kızım hastanede bu saatte magdur olmasin yarin kahvaltisini yapar gideriz artik...
Var bende aynada uzun uzun baktim bademcik sisti benim artik bu boğaz agrisi degil kullaklarima vuran bi agri var.....
Yarin devam ederse gidecem artik acile....ben simdi uyumaya calisayim en iyisi yarin girusuruz kizlar...
Ne alıştık şu antibiyotiğe geçmiyor artık hastalıklar çok geçmiş olsun canım bugün denk gelemedik bir türlüAhhhh ahhhh dedim antibiyotiksin gecsin ama gececegi yok bitirdi beni normal tükürüğümu yutarken sekilden sekile giriyommmm artik...
Aminnn :)))))ben çıktım canlar ...
sabaha buluşuruz .... hadi bakalım hastalara şifalar gelsin bu gece ... dertlilere devalar ... kilo az verene çok gramlar ...
Kaptandan hep dua size
uyumam daha ... yatmadan son kontrole gelirim inşallah
Amiiiiiiiiin Allahım Amiiiiiinben çıktım canlar ...
sabaha buluşuruz .... hadi bakalım hastalara şifalar gelsin bu gece ... dertlilere devalar ... kilo az verene çok gramlar ...
Kaptandan hep dua size
uyumam daha ... yatmadan son kontrole gelirim inşallah
yürü banuuu yürüüü ...simite doğru yürüyorsun yağmurda öyle düşünnn ... tempo
masummm varken ilk menüyü kimse çekemez bu takımda
afiyet bal şeker olsun elticim .
bir de kırmızı halı istemişsin ... 66 ya özel ...
Eki Görüntüle 1997711
yorumum menünde
- 400 den aşağısı cıngar sebebi ... diyetteyiz yahuu ne 100 ü ne 200 ü
sen ödül istemiyorsun demek ...Nare83 koş canım kooooooş ... ha gayret 900 e ..
dil altımı alayım ben yarın en iyisi
hiç benlik bahane değil bunlar ... insan ne yapar ne eder 300-500 verir yahu .
Bende çok sevindim ya ... en azından anacığı başında .
okumam mıııııı bacımmmmmm ,
hadi yazdın artık ekleme kabul olmazkefir hariç :)
Normale göre idare eder , günü atlatmak adına iyi ama perşembe için
bu hafta yarışıyor muydunuz siz ? o nasıl yarıştı sessiz sedasızyoksa bu hafta için olan yarışı mı diyorsun ? onları yarın yazacağım
şerim benim ovulasyon döneminde bu azmin için valla da çok teşekkürler
sağolun canlar ...
nefs banu bilir çok konuştuk zamanında , bizim çocuklar .. özellikle yusufla banun ikizlerden biri ... çok hassas .. çok duygusal ...
Ramazanda bol spor yapmayi planlıyorum birde If diyeti yapcamBiliyorum tatile gittiyini öylesine isysn ettimiyi tatiller...çocukları da bırakır gelir.ramazan sonuna inşallah mezum olursun..
Veririz kuzum 1 kg nasil memnun eder mi seniSağol canım
Ayy sağol sende bende veririz inşallah
Evet canım hobi birde keçe öle uğraşıyorum o ticari :) foto boyutunu ayarlayıp atayım bir gün bolca canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?