Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vorones bebemmm nassın?nerelerdesin?
Buralardayim eskapimmm. Tosbik Tosbik geziom ya kilo değil de müthiş şiş hissediom ve sanrim.ikinci gebelik te karın hemen çıkıo hamilemsın dien oldu dışardan bakip. Evet evet dedim şükr ki hamis değilken sorulacak gobusm yok 59 dan 61 oldum şu an . Akşam dan sonra yemelerim olyuii acikiom napim bi de ogluş gece çok emio falan halsiz dusuom. Yeni bebis için de salı kontrole gitcem . Bu kez oluşmuş eli kolu yüzü belki de cinsiyeti. . Gorucem heyecan yapiom.
Sağol canım sen de arada merak edilmek ne güzel . Bi ara geldim yazdım ya ben görmedim karsilayani ya da kimse sallamadi beni
Sen napdin . Pek takip é demiom hedef kilo na kaç kaldi sen de heemn ulaş da hedefine 2. Bebe yi yapıver. Damla abla olsun

Hayırlı geceler sabah dükkanı actıydım bir daha ugrayamadim maalesef maglum temizlik misafir hazırlığı
Benim bu hafta zaten spor yok
Ama bende gardaşım gibi haftaya Ramazan öncesi atak yapmayı planlıyorum
Kaptan bana haftaya en dişli rakipleri ver yarın çok ugrayamam misafirler erkenden gelecek ama yatılı değil akşamında burdayım inş
Kızlar kim karşıma çıkmaya cesaret eder bekliyorum

Ausencia Kaptanım bugün izinliyim pek aranızda olamayacağım tartıyı bildirmeye geldim

52.9

Neden böyle anlamadım dün ki menüm de şu şekildeydi pazartesiden beri böyle az ve aç besleniyorumdün 52.8 gelmiştim

Sabah; 08:00 - 200 ml muzlu süt
Yarım saat tempolu yürüdüm (hastane işlerinden dolayı duraksız)
Öğlen; 12:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.kabak sandal + 2-3 çtl mevsim salata (açım burada)
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 kupa şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + 2-3 dilim çeçil + 1-2 çtl beyaz peynir + 5 ad.yeşil zeytin(aç uyudum)

2 lt su

begum75 tırsıyorum

Nehirim geçen hafta kaçtın güzelim?

Hayırlı cumalar kızlar
Bugün misafirleri gönderiyorum çok yorucuydu dün evde 18 kişiydik annemle babam hariç hepsi kaldı her köşede biri yatıyo şu an.bugün de sosyete pazarına götürcem vazgeçmedi almancılar ondan Sonra uçak tren goooo
Regl hala gelmesi hergün beşte yat sekizde kalk düzen gitti ne yedim be içtim bilmiyorum kilom sabit bu hafta

Son düzenleme:
Günaydın hayirli cumalar.

Gecen hafta 61.3
Bu hafta 60.7
Fark 0.6 kg

@eflalim kuzum dag fare doğurdu bu hafta istediğim gibi olmadı. Umarım sen güzel kilo verirsin
Kuzucum Günaydın moral bozmak yok verilecek kilo azalınca az veriyoruz bence tatlım. benim de bayrama kadar 55 olma hayalim var kısmetse ♡ wc bekliyorum bakalım bende durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…