Teşekkür ederim güzelimmmm ne bileyim bir an önce inesim geliyor lakin diyeti değiştirmem lazım galiba benimDely gitsinde kaç giderse gitsin bi haftada 500 iyi tebrikler canım
İyiii yürüyüşler daktırımm Mr.Eyes enişte beydee gelişmeler var maşallahhhBende yuruyusteyim.tartida farkettirmez bana ama fırsatı bulunca çıktım.
Büyük kız uyandı onuda aldım yanıma. Az evvel eşim aradı çay suyunu koydum diye ay rüya olmalı.
Cook sukur daha iyiyim gece kalktim agri kesici aldim sonra uyuyabilmisim en azindan simdi tükürüğümu yutabiliyorum zor bi geceydiiii ....cook tesekkur canimada81 canım nasıl oldun? Inşallah daha iyisindir tatlım ♡♡
Moral bozmadan yola devam edeceğiz baska caresi yok kuzum. Umarim sende iyi bir sonuç alırsınKuzucum Günaydın moral bozmak yokverilecek kilo azalınca az veriyoruz bence tatlım. benim de bayrama kadar 55 olma hayalim var kısmetse ♡ wc bekliyorum bakalım bende durumlar ne?
Canım benim inşallah daha iyi ol ♡♡♡ Dr.a mutlaka git kuzum erteleme sakınCook sukur daha iyiyim gece kalktim agri kesici aldim sonra uyuyabilmisim en azindan simdi tükürüğümu yutabiliyorum zor bi geceydiiii ....cook tesekkur canim
Hemsom kötü degilki -600 iyi bi rakam kilo verdikce rakamlarin kuculecek gayet iyi alkuslar isliklar ponponlarrrrGünaydın hayirli cumalar.
Gecen hafta 61.3
Bu hafta 60.7
Fark 0.6 kg
@eflalim kuzum dag fare doğurdubu hafta istediğim gibi olmadı. Umarım sen güzel kilo verirsin
Sagol tatli rakibemmmm bakacam suan iyi gibiyim vucud direnci kazandi sanirimmmCanım benim inşallah daha iyi ol ♡♡♡ Dr.a mutlaka git kuzum erteleme sakın
Yuruyusten sonra hemen tartilinca ben hep eksi cikarimBende yuruyusteyim.tartida farkettirmez bana ama fırsatı bulunca çıktım.
Büyük kız uyandı onuda aldım yanıma. Az evvel eşim aradı çay suyunu koydum diye ay rüya olmalı.
Ne kadar gitti ki ?Kızlar hayırlı cumalar
Kilom 70.3 maalesef daha fazla gider diye umuyordum bütün hafta çok yoruldum hala koşturmaca
Belki bir daha ugrayamam
Akşama görüşürüz
Oh şükür kuzum daha iyi ol senSagol tatli rakibemmmm bakacam suan iyi gibiyim vucud direnci kazandi sanirimmm)
Teşekkür ederim hemsom. Senininde güzel sonuclarin olur inşallahHemsom kötü degilki -600 iyi bi rakam kilo verdikce rakamlarin kuculecek gayet iyi alkuslar isliklar ponponlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?