Bende ek bigi vereyim diyetisyenim taneli corbaları karbohitrat yerine geçtiğini söyledi her porsyon 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eş değer ona göre ekmegi çorba tüketiğin öğünü ayarlıyaçaksın @eflalimMercimek: Fosfor, bakır, protein, besin lifi, folat ve manganez içeren mercimek aynı zamanda sağlıklı karbonhidrat için iyi bir kaynaktır. 100 gram haşlanmış mercimek 116 kalori içerir ve bu kalorinin 81.5’i karbonhidrattan gelir.
iyi karbonlar kötü karbonlar diye bir konu açmıştım bir zamanlar :) ordan biliyorum bende
yemekten sonra 2 saat ideal zaman bence .
canım bu arada masa müthiş olmuş ... bana hangi boyayı kullandığını yazar mısın ?
tamam tatlım
daydream15(74.2/73.9/0.3/% 0.4) izne ayrıldı son bilgin bu .. dereceyi etkilemezse bu hafta listede olup Ramazanda coşarak mezun olursun inşallah ..zaten hedef 70 .. bakayım yarışma kayıtlarında ki hedefin kaç gerçi , belki o zaman düşük yazmışsındır
Cook sagol canim persembe gunu gibi degilim ama hala iyilesemedim oksurukte basladi arada öksürüyorum ohhh tam olduuu yani@Ahu060812 ohh bitti gittiler.
Gözün aydın..
Ev boş gelmiştir biranda
irmae tekrar tekrar geçmiş olsun...
@saydin78 nerdesinn tatlım hiç gelmedin bugün. Iyisindir umarım.
ada81 boğazın nasıl oldu.
kelebekolacam geçmiştir inşallah yakışıklınin yüzü.
Kuzum en azında aile hekimine gitseydin...Koltukta uyuya kalmisim öksürükle uyandimm ayy bi iyilesmedim....
Pahalı daha ucuzlamamıştıAfiyet olsun cnm , artik ucuzlamis domates köy domateside güzel olur eksi eksi
Tatile denk geldik gitmedim bende... antibiyotik almak istemedim vucudum savasiyor hala...Kuzum en azında aile hekimine gitseydin...
Ilık birşeyle iç bogazın kurudukca öksürük tutar geçmiş olsun...
Kuzum antibiyotik vermesede rahatlatıcı ilaclar verirdi en azından ağrın sızın olmazdı bogazını kurutmamaya özen göster...Tatile denk geldik gitmedim bende... antibiyotik almak istemedim vucudum savasiyor hala...
Tavuk suyuna corba hastalığına iyi gelirdi yarın bir ögünnü ondan yap toparlarsın bol limon karabiber eklemenu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Yesillikler
1 adet kizarmis etiform ekmek
Ara
8 findik
Aksam 15.15
1tabak kisir
1 adet salataluj turşusu
2 lt su ve yesil cay icildi....Ausencia spor yok ..iyilesemiyorum hala ((
Bol su ihlamur iciyorum canim cook sagol hemsomKuzum antibiyotik vermesede rahatlatıcı ilaclar verirdi en azından ağrın sızın olmazdı bogazını kurutmamaya özen göster...
Ayyy yok persembe mecbur kaldim iki baget yedim hala kabizimTavuk suyuna corba hastalığına iyi gelirdi yarın bir ögünnü ondan yap toparlarsın bol limon karabiber ekle
Şifa niyetine kuzum suyu kabız yapmazAyyy yok persembe mecbur kaldim iki baget yedim hala kabizim(( suyuda kalsin istememmm
Dikkat etBol su ihlamur iciyorum canim cook sagol hemsom
Sagol canimcim bi iyilessem spor yapmayi ozledim valla ......Dikkat et
Bende bende çok erken yedim son ogunu bi baktım saat ilerlemiş daha da bisey yemedim.acimm.bi filtre de ben mi icsemkahvaltı hayali ile kahve içiyorum
sabah yine yürüycem kalkıp.
evdekilere poğaça yaparım belki uyanana kadar onlar ,
bugün Hatay kırma zeytin aldım.
çok güzel görünüyor sabah ,10 mu yerim 20 mi mi bilmiyorum artık ahahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?