Mutfak masasi cok kullanildigi icin cizilmeler olur ausum..instagramda renklendirhayatini diye bi sayfa var..yapiskanli folyolarla mutfak masasinin ust kismini degistirebilirsin..
SporaAhu060812 Etiketlememişsin dely.
Menü de iç güveysinden hallice.
Ancak 200 daha götürür cumaya ...
Hadi atak seferoğluuuu ...
Net temiz 2 öğün olmuş canım ....
Iyi gidiyor dilek ...neyi hangi saatte yediğini anlamıyorum yalnız .
Dr yolu gözüküyor adacım ... pzt ihmal etme .
Menü çok iç açıcı değil .. kötü diye değil de işte ...
Ahu060812
En kısa zamanda 36 beden pantalonuna girersin umarım canım.
Sporla sıkılaşma çok önemli.
Bende düşünüyorum mutfak masama canım .
Foto bekliyoruz.
Hedef kilo zaman aşımına uğramaz :)
Ben pc ye geçince bakayım .
Hadi inşallah ramazan sonu fırlatalım kepini
Telliogullarina mi seve seve..TELLİOĞULLARI
1. @DelyDoly
2.ada81
3. @kelebekolacam
4.saydin78
5.ecemavi
6.Nare83
7.Kedibochi
8 @daydream-
9. @nehirnil111
10.Nefs
SEFEROĞULLARI
1.Ahu060812
2. @_AYNURA_
3.Efser
4. @mimu88
5. @eflalim
6. @irmae
7. @exmadon
8. @Dilekiyi
9. @begum75
EVET EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN BİLDİRSİN .
ŞU AN ŞEKİL BU .
İKİ TAKIM YARIŞIYOR .
ÖDÜL ... KALORİSİ 200 Ü GEÇMEYEN ... YÜKTE HAFİF PAHADA AĞIR:) BİR CIZ .
KAYBEDENE CEZA BİR HAFTA BOYUNCA GÜNLÜK +30 DK SPOR .
AYRICA GRUPLAR İÇİNDE ;
@kelebekolacam VEEfser
ada81 VE @_AYNURA_
@eflalim VEecemavi
BİREYSEL OLARAKTA KAPIŞIYOR ... İSTEYEN BİREYSEL DE RAKİBİNİ BELİRLER .. .
HADİ BAKALIMMMM .... ÇEKELİM KILIÇLARI
@_SARAYCA_ gruptan çıkıp , @irmae eklendi.
@daydream- Katılacak mısın tatlım ?
Bencede hiç uygun değil balkon da yakmak ne kadar uygunsuzsa sitenin ortasındada yakmakta uygun olmazAy sabah sabah sinirim bozuldu
Bizim binada çardak var , bazen insanlar orda mangal yakıyor ben komşunun isteği üzerine bir iki yaktık geçen yıl ama hiç hoşlanmadımyani kimsenin yapamayacağı dan da değil çoluk çocuk var bugünde bana yazmış mangal yaksak diye .. bende hoşlanmadığını uygun bir dille anlattım
Buna bozuldu bukezdeherkes yakıyor da bölmem ne ya bahane herkesten ben hoşlanmıyorum dedim bozuldu yani bana ayıp geliyor ya bina ortasında mangal
Masumum yoneticiye yazin belli gunler mangal yakilmasini onersen..mesela bizim sitede 120 daire var hickimse tek basina mangal yakmaz yasak yani..yonetim ara ara bahcede 4-5 tane ayakli mangal yaktirir..mesela dun aksam yaza merhaba mangal partisi yapildi..yazin yapilir birde enson yaza veda adi altinda yapariz..yilda 4-5 kez olur bu artik geleneksellesti..hem isteyen herkes ya bahcede ya yapip evine götürür. Cok keyifli olur komsuluk iliskileride artiyor boylece..Ay sabah sabah sinirim bozuldu
Bizim binada çardak var , bazen insanlar orda mangal yakıyor ben komşunun isteği üzerine bir iki yaktık geçen yıl ama hiç hoşlanmadımyani kimsenin yapamayacağı dan da değil çoluk çocuk var bugünde bana yazmış mangal yaksak diye .. bende hoşlanmadığını uygun bir dille anlattım
Buna bozuldu bukezdeherkes yakıyor da bölmem ne ya bahane herkesten ben hoşlanmıyorum dedim bozuldu yani bana ayıp geliyor ya bina ortasında mangal
Masumum yoneticiye yazin belli gunler mangal yakilmasini onersen..mesela bizim sitede 120 daire var hickimse tek basina mangal yakmaz yasak yani..yonetim ara ara bahcede 4-5 tane ayakli mangal yaktirir..mesela dun aksam yaza merhaba mangal partisi yapildi..yazin yapilir birde enson yaza veda adi altinda yapariz..yilda 4-5 kez olur bu artik geleneksellesti..hem isteyen herkes ya bahcede ya yapip evine götürür. Cok keyifli olur komsuluk iliskileride artiyor boylece..
GelGelem mi
Günaydın canımGünaydın tatlım iyiyim şükür beni düşünmüşsün Sağol kuzum♡ fayans derdine düştük ya koşuşturmayla geçti dün :) yorgunluk vardı sadece. Sen de iyisindir inşallah canım ♡♡♡
Günaydın ccanımGünaydın güzeller
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın anneme gidiyorum bugün fazla gelemem bir sabah selamı vereyim dedim
Günaydın kaçak doğru dün sende yojtun hiç...Günaydınlar 7.takımın güzelleriiii...dün okudum ama gelemedim...arkadaşımla alışverişe gittik.çok mutlu bi alış veriş yaptım...iyiki o 7kiloyu vermişim yoksa şimdi yaza iyrenc girecektim ya.çok inceldim.eminim o 7kiloyu yağdan verdim yoksa o kadar incelmezdim.sonra bize geldik.geç oluğu için kendime sadece salata yaptım ve yedim...sonra film falan izledik yattım uyudum.menümü yazayım
10.00 2yumurta+biber+lordan omlet
1.5dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Yeşil çay prp bar
14.00 yeşil erik
18.00evde ne var salatasıevdeki sebzelerden yeşilliklerden yaptım peynir ve z.yağı koydum
1kaşık mercimekli pilav
19.00 tatlı krizi geldi...pro barla yeşil çay içtim
3lt su
3yeşil çay+biberiye+zencefil
Şimdi de kahvaltımı yaptım mutfağı toplayıp kp e yemek yapıp çıkıcam yine...misafir gidicez...
Kvi köye yolcu ettik dün
Not:geç yememe rağmen hafif yediyim için düne göre eksiyimmm...demek yeni keşfim bu geç yediyimde az yemeliyim...kendimi analiz etmeyi seviyorummm
Günaydın canımGünaydın nnnnnnm iyi pazarlar ev temizliği beni bekler bugün
Birde davul gibi sisimm
GünaydınlarrrGunaydin guzeller..:))
Ay sabah sabah sinirim bozuldu
sagolasin kelebekim. Cumle kuzularimiza hayirli uzun ömürler dilerimKedibochi canım ece ye hayırlı uzun ömür dilerim.ahhh ahhhhh.bende 2. Doğumunu hatırladım.
Yurtdışında olunca kimimiz kimsemiz yoktu arkadaş çevresinden başka.arkadas dedi ki sen ara ben gelir kızını alırım benim kızımla oynar.buyugum 2 yaşındaydı.
Sancim olunca aradım saat çok geç şimdi gelemeyiz demesin mi.ben şok. Yahu keşke geliriz demiyeydin. Normal doğum bu.sancim başlamış.komsu desen sırp mümkün olsa gözüyle öldürecek.
Başka bi arkadaş vardı saolsun aradık evi yakındı biz bıraktık.
ada81 çok okuma hastalıkları ilaçları. Internet cokta güvenilir değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?