Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mutfak masasi cok kullanildigi icin cizilmeler olur ausum..instagramda renklendirhayatini diye bi sayfa var..yapiskanli folyolarla mutfak masasinin ust kismini degistirebilirsin..

Telliogullarina mi seve seve..

Ay sabah sabah sinirim bozuldu

Bizim binada çardak var , bazen insanlar orda mangal yakıyor ben komşunun isteği üzerine bir iki yaktık geçen yıl ama hiç hoşlanmadım yani kimsenin yapamayacağı dan da değil çoluk çocuk var bugünde bana yazmış mangal yaksak diye .. bende hoşlanmadığını uygun bir dille anlattım
Buna bozuldu bukezde herkes yakıyor da bölmem ne ya bahane herkesten ben hoşlanmıyorum dedim bozuldu yani bana ayıp geliyor ya bina ortasında mangal

Bencede hiç uygun değil balkon da yakmak ne kadar uygunsuzsa sitenin ortasındada yakmakta uygun olmaz
Canını sıkma doğru olanı yapmışsın.

Son düzenleme:
Masumum yoneticiye yazin belli gunler mangal yakilmasini onersen..mesela bizim sitede 120 daire var hickimse tek basina mangal yakmaz yasak yani..yonetim ara ara bahcede 4-5 tane ayakli mangal yaktirir..mesela dun aksam yaza merhaba mangal partisi yapildi..yazin yapilir birde enson yaza veda adi altinda yapariz..yilda 4-5 kez olur bu artik geleneksellesti..hem isteyen herkes ya bahcede ya yapip evine götürür. Cok keyifli olur komsuluk iliskileride artiyor boylece..

Cnm öyle olsa katılırım ama bu bana ters
ha yakan var tabi kendi başına yakıyor herkes , ama hiç hoş değil
keşke öyle olsa çokta keyifli olur

Günaydın canım
Doğru fayans telaşı vardı...
Neyse olsun tatlı telaş :)))
Şükür iyiyim canım.
Günaydın güzeller
Günaydın ccanım
Günaydın canım
Günaydın anneme gidiyorum bugün fazla gelemem bir sabah selamı vereyim dedim
Günaydın canım
Günaydın kaçak doğru dün sende yojtun hiç...
Ben senin ölçülerine yorum yaptım görmedin..
Neler aldın.
Güle güle giyinn :)))
Günaydın nnnnnnm iyi pazarlar ev temizliği beni bekler bugün

Birde davul gibi sisimm
Günaydın canım
Gunaydin guzeller..:))
Günaydınlarrr

Çok doğru yapmışsın masum.
Kötuden örnek olmaz....
Nefis bu yaa insanın canı çeker coluk çocuk (((
Bence dahil olmamakla çok doğru bir davranış sergilemissin.
Sana kuserse de kussun ne ayıp

sagolasin kelebekim. Cumle kuzularimiza hayirli uzun ömürler dilerim
Oyy senin yari yolda bırakılman daha kötü olmus neyseki birini bulmuşsun yerine.
Ben bulamadim görüşmeyi iptal etmek zorunda kaldım.
Neyse kismetimde ne varsa o.

Birde tunaydin birakayim buraya.
Hava serin ve yağmurlu. Yine agrilar ile uyandim heryerim agriyor bu havalar beni mahveden.
Acaba day cim gibi bende portakal mi yapsam..
Portakal da kalmadi ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…