Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah arkadaşlar hepinize kocaman MAŞALLAH
Kilolar gitmiş, ne harika görünüyorsunuzdur
aeben nasıl oldu kuzum ya, gitmemi mi bekledin kilo vermek için? Ya sen @Lunya ya sen @masumm canım 64lere gelmişsin ya .. Sabreden derviş, muradına erermiş
mimu88 , kelebekolacam , saydin78 ve daha niceleri, maşallah size ya

Aynı yusuf ... rahmetli de nasıl bir çekim varsa ... bi kere izledi ... çok seviyor ..
Iyiyim kyzum .
Kahvaltı günüm var hazırlanmaya başlarım birazdan

Oyyy geçmiş olsun mimum .
Ince giyindin di miiii

ince giyinip hep rüzgarda kaldım bi de cuma pazar maç ta bağır bağır şampiyonluk geldi çok şüküüür sen fenerliydin dimi kaptanım ben bi de fenerli değilim resmen ağladım

İnsanın işlerini aksama sinir bozucu sağlık olsun artık...

Göz ucu ile geçmişi silip süpüren aus aklındakileri yazar ve kahvaltı gününe uçar

Betulina tatlım toparlanana kadar menüsüz devam et ... sana dediğim gibi gel her şekilde gel takımın havasını suyunu kokla

ErSeSi seni de grup içi takımlara alalım ve tam gaz başla .

Tam kilonu yazarsan bu haftadan alabilirim .

@masumm enerji süpeeeer şekerim ... DelyDoly den de çalkala gelmiş

mimu88 dün var ya hayrayrara rara rara rayyyyy halkası ile delirdik ... napak basketbol futbıl kadar tutmuyor bu ülkede ama Avrupa şampiyonu olduk muuu oldukkkk benim fenerliliğim efsane dozda ... anılarım burdan fizana yool olur ... heey gençlik heeey ...

_AYNURA_ Gözyaşlarını luzümsuz silah olarak kullanıp herkese vicdan yaptıran insandan korkarım ben . Allah kolaylık versin sana bacım ...

Veee @_SARAYCA_ Nın +2 sini de okuyup bayılıp ayıldığıma göre ...

kelebekolacam a da bi selam verip

Çıkabilirim ......

Anaaam kimse beni unuttun demesin arkamdan :) sabah çene çaldıklarımı istisna tuttum

Betül'üm teşekkür ederim az kaldı mezuniyetime inşallah hoşgeldin nasılsın tatlım? ♡♡♡ kaç kilosun söyle bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…