Oğluşuna geçmiş olsun daktırkimleri görüyorummmmmmm.sanki bi kedi gördüm betülllllllll.kayboldun kaç kiloyla döndün bakim.dök eteğindeki taşları.
Aynura kuzum senin evde de olaylar olmuş sanırım Allah iyilik huzur versin inşallahAy hiç o aklıma gelmedi...diyorum kim yapıyo bu kızın işini
Burda da öyle ya canım...siniri bozucu.ne giyip ne giydireceyimi bilmiyorum kiKuzum tam gaz ileri bir kaç gün sıkı tutarsan geldiği gibi gider kilolar :))))
Cok gećmiş olsun kuzum burda havalar çok kötü bir iyi bir kötü hastalanmamak elde değil
aynurammmmmmmmmmmVallaha az önce aklımdan geçtin...bi kadar tesadüf olamazhoş geldin tekrar betüşüm...
Aynı yusuf ... rahmetli de nasıl bir çekim varsa ... bi kere izledi ... çok seviyor ..
Iyiyim kyzum .
Kahvaltı günüm var hazırlanmaya başlarım birazdan
Oyyy geçmiş olsun mimum .
Ince giyindin di miiii
İnsanın işlerini aksama sinir bozucu sağlık olsun artık...Günaydın kızlar
Nörüyonuz??
Dün ben tam eve giriştim bi baktım görümceler geldi haydeee buyurun cenaze namazına dedim.onlar evdeyken biraz toparladım Sonra onlarla oturmak zorunda kaldım eşim bahçede kendi keyfinden gelmedi çocuklara akülü araba yapıyo artık ben oturdum görümceyle işler kaldı
sen de çok iyi vermişsin canım maşşallahVallaha az önce aklımdan geçtin...bi kadar tesadüf olamazhoş geldin tekrar betüşüm...
kız ahuuuuuuuu, ben de seni kutluyorum canımGururumuz olan Fenerbahçeyi canı gönülden kutluyorum nice şampiyonluklar görürüz inşallah
Aynenn canımmm ilk türk takımı kazanannn helal bee iyiki FenerbahçeliyimGururumuz olan Fenerbahçeyi canı gönülden kutluyorum nice şampiyonluklar görürüz inşallah
Şükürrr kuzummm bugün işte 7 de çıkacağım daha doğrusu artık 7 de hep eve gidişim 8 onun dışındaa iyiyimm sen nasılsın güzelimmmDelyDoly canım nasılsın ?
Betül'üm teşekkür ederim az kaldı mezuniyetime inşallahMaşallah arkadaşlar hepinize kocaman MAŞALLAH
Kilolar gitmiş, ne harika görünüyorsunuzdur
aeben nasıl oldu kuzum ya, gitmemi mi bekledin kilo vermek için? Ya sen @Lunya ya sen @masumm canım 64lere gelmişsin ya .. Sabreden derviş, muradına erermiş
mimu88 , kelebekolacam , saydin78 ve daha niceleri, maşallah size ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?