Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende tam bir basketbol tutkunu olarak bu kadar basketbol dolu günler yaşattığı için fenerbahçe çok mutluyum be ablam...

beniistedigin takima bugun ekleyebilirsin canim 76.1 ciktim dune gire falza ama yazabilirsin bu sekilde

kız ahuuuuuuuu, ben de seni kutluyorum canım
Misafir ağırlama şampiyonluğumdan mı kutluyon beni
Ahu060812 görümcen olayım mı

Yahuuu sen misafir sevesen çekikir çile değil
Ol kız ol dün harbiden haydeee dedim
Bi gün önceden bahçeye gitsek falan diye konuşmuştuk sonradan da pişman oldum evde bissürü iş var diye neyse aramadılar hava soğuk der yırtarım diyodum ki bi baktım geldiler hayır akşama doğru gelseler biraz iş yapardım aha şimdide canım istemiyo iş yapmayı.sağlık olsun artık neyse dedik oturduk

ya bende bi ara bi rüya gördüm yazacam yazacam.
rüyamda takıma giriyorum bi bakıyorum kimse yok aa millet nerde diyorum meğer beni başka takıma atmışsınız.ordada sadece bi kişi var o da ortada yok.kendi kendime konusuyorum.

walla supersin ben gideeken bayagi fazlaydin diye hatrliyorum benden iki kilo nerdeyae eksiksin(
yok sporum bugun basliyorum

Merhaba :))
Oncelikle tekrar hoşgeldin ne güzel farkına varıp dönmek.
Ama biraz umutsuz gördüm artık burdasin ve %50 lik kısmı basardin....
Halledersinnn merak etme gülümse mutlu oll ))

Betulina

cnm hoşgeldin , evet vvalla rüya gibi 64 oluveridm inşş 58 leride görürüüz sen nasısın ? ne alemde kilon
evet maşallahhhhh sana, 58 i de göreceğine hiç şüphem yok canım
Ben tartılmaya korkuyorum vallahi.. Cuma sabahı tartılacağım bakalım ne çıkacak
Ramazanda da dikkatle inşallah yaza sizin kadar olmasam da geçmişimden daha mutlu gireceğim

Merhaba :))
Oncelikle tekrar hoşgeldin ne güzel farkına varıp dönmek.
Ama biraz umutsuz gördüm artık burdasin ve %50 lik kısmı basardin....
Halledersinnn merak etme gülümse mutlu oll ))
hosbuldum umutluyum yapamayacagim bisey degil ins yapicam sadece burdan gittigime cok pismanim

kelebekolacam canım oğluna geşmiş olsun...benim kızda hasta...geceleri öksürüyo 2-4arası bi vakitte uyanıyo öksürükle.hiç böyle şey görmedim ben
bal karabiber limon karışımı yap canım iyi geliyormuş bende birazdan yapacam benimde öksürüğüm var... şimdi aile hekiminden geldim bir sürü ilaç yazdı ciğerlerimi dinledi temiz dedi öksürük şurubu ve balgam sökücü verdi onları kullanacam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…