Göz ucu ile geçmişi silip süpüren aus aklındakileri yazar ve kahvaltı gününe uçar
Betulina tatlım toparlanana kadar menüsüz devam et ... sana dediğim gibi gel her şekilde gel takımın havasını suyunu kokla
ErSeSi seni de grup içi takımlara alalım ve tam gaz başla .
Tam kilonu yazarsan bu haftadan alabilirim .
Nare83 enerji süpeeeer şekerim ... @DelyDoly den de çalkala gelmiş
mimu88 dün var ya hayrayrara rara rara rayyyyy halkası ile delirdik ... napak basketbol futbıl kadar tutmuyor bu ülkede ama Avrupa şampiyonu olduk muuu oldukkkk benim fenerliliğim efsane dozda ... anılarım burdan fizana yool olur ... heey gençlik heeey ...
_AYNURA_ Gözyaşlarını luzümsuz silah olarak kullanıp herkese vicdan yaptıran insandan korkarım ben . Allah kolaylık versin sana bacım ...
Veee @_SARAYCA_ Nın +2 sini de okuyup bayılıp ayıldığımagöre ...
kelebekolacam a da bi selam verip
Çıkabilirim ......
Anaaam kimse beni unuttun demesin arkamdan :) sabah çene çaldıklarımı istisna tuttum
beniistedigin takima bugun ekleyebilirsin canim 76.1 ciktim dune gire falza ama yazabilirsin bu sekildeGöz ucu ile geçmişi silip süpüren aus aklındakileri yazar ve kahvaltı gününe uçar
Betulina tatlım toparlanana kadar menüsüz devam et ... sana dediğim gibi gel her şekilde gel takımın havasını suyunu kokla
ErSeSi seni de grup içi takımlara alalım ve tam gaz başla .
Tam kilonu yazarsan bu haftadan alabilirim .
Nare83 enerji süpeeeer şekerim ... @DelyDoly den de çalkala gelmiş
mimu88 dün var ya hayrayrara rara rara rayyyyy halkası ile delirdik ... napak basketbol futbıl kadar tutmuyor bu ülkede ama Avrupa şampiyonu olduk muuu oldukkkk benim fenerliliğim efsane dozda ... anılarım burdan fizana yool olur ... heey gençlik heeey ...
_AYNURA_ Gözyaşlarını luzümsuz silah olarak kullanıp herkese vicdan yaptıran insandan korkarım ben . Allah kolaylık versin sana bacım ...
Veee @_SARAYCA_ Nın +2 sini de okuyup bayılıp ayıldığımagöre ...
kelebekolacam a da bi selam verip
Çıkabilirim ......
Anaaam kimse beni unuttun demesin arkamdan :) sabah çene çaldıklarımı istisna tuttum
Misafir ağırlama şampiyonluğumdan mı kutluyon benikız ahuuuuuuuu, ben de seni kutluyorum canım
Ol kız ol dün harbiden haydeee dedim
Cuma ctesi pazar varmı sporun yoksa bugünden cumaya 4 günün var Ersesiahuu beni spor cetelesine yazabilrisn canim
Öyle büyük bi olay deyil de e işte huzursuzluk...sen de normal hayatına geri dönmüşsün gözün aydın ahumAynura kuzum senin evde de olaylar olmuş sanırım Allah iyilik huzur versin inşallah
walla supersin ben gideeken bayagi fazlaydin diye hatrliyorum benden iki kilo nerdeyae eksiksin(
yok sporum bugun basliyorum
kaç kiloyum Cuma sabahı göreceğizBetül'üm teşekkür ederim az kaldı mezuniyetime inşallahhoşgeldin nasılsın tatlım? ♡♡♡ kaç kilosun söyle bakem
Ay kuzum çok mu kilo aldın yoksa ?kaç kiloyum Cuma sabahı göreceğizO sabaha kadar bi sıkayım da utancım azalsın
evet maşallahhhhh sana, 58 i de göreceğine hiç şüphem yok canımBetulina
cnm hoşgeldin , evet vvalla rüya gibi 64 oluveridm inşş 58 leride görürüüz sen nasısın ? ne alemde kilon
hosbuldum umutluyum yapamayacagim bisey degil ins yapicam sadece burdan gittigime cok pismanimMerhaba :))
Oncelikle tekrar hoşgeldin ne güzel farkına varıp dönmek.
Ama biraz umutsuz gördüm artık burdasin ve %50 lik kısmı basardin....
Halledersinnn merak etme gülümse mutlu oll))
topluca sorayım öglen ne yiyceksinizzzzz
bal karabiber limon karışımı yap canım iyi geliyormuş bende birazdan yapacam benimde öksürüğüm var... şimdi aile hekiminden geldim bir sürü ilaç yazdı ciğerlerimi dinledi temiz dedi öksürük şurubu ve balgam sökücü verdi onları kullanacam artık...kelebekolacam canım oğluna geşmiş olsun...benim kızda hasta...geceleri öksürüyo 2-4arası bi vakitte uyanıyo öksürükle.hiç böyle şey görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?