nesf canım yazı karakterin güzel ama hiiiç okunmuyor kiiiiiEvde olduğum günler 2 iki öğün yiyorum...
Saat 4-5 gibi Kıymalı semizotum var onu yerim günü kapatirim :))
Sen ne yiyeceksin?
limon iyi gelmez .onu ekleme.bal karabiber limon karışımı yap canım iyi geliyormuş bende birazdan yapacam benimde öksürüğüm var... şimdi aile hekiminden geldim bir sürü ilaç yazdı ciğerlerimi dinledi temiz dedi öksürük şurubu ve balgam sökücü verdi onları kullanacam artık...
bal karabiber limon karışımı yap canım iyi geliyormuş bende birazdan yapacam benimde öksürüğüm var... şimdi aile hekiminden geldim bir sürü ilaç yazdı ciğerlerimi dinledi temiz dedi öksürük şurubu ve balgam sökücü verdi onları kullanacam artık...
hoşgeldin betüşşşşşşMaşallah arkadaşlar hepinize kocaman MAŞALLAH
Kilolar gitmiş, ne harika görünüyorsunuzdur
aeben nasıl oldu kuzum ya, gitmemi mi bekledin kilo vermek için? Ya sen @Lunya ya sen Nare83 canım 64lere gelmişsin ya .. Sabreden derviş, muradına erermiş
@mimu88 ,kelebekolacam , @saydin78 ve daha niceleri, maşallah size ya
nesf canım yazı karakterin güzel ama hiiiç okunmuyor kiiiii
Evde olduğum günler 2 iki öğün yiyorum...
Saat 4-5 gibi Kıymalı semizotum var onu yerim günü kapatirim :))
Sen ne yiyeceksin?
Ahum canim benim ne guzel mesaj bu ya.Kedibochi dostum yeğenimin doğum günü kutlu olsun her anına şahit olduk yeğenimi gibi oldu.nice mutlu yaşları olsun inşallah
Tavuk haşlama, salata, yoğurttopluca sorayım öglen ne yiyceksinizzzzz
Ne güzel canım sevindim, hayırlısı olsun@Auscencia ayy kaptanim ben aslinda basket severim.
Maçını bile izlemisligim var canli canli.
Bilsem izlerdim bu maç da.
Cok mutlu oldum avrupa şampiyonu olmusuz.
Fener bizi futbolda üzüyor ama diger bazı spor dallarinda cok iyiler gurur duydum.
Bu arada eltimin tas koyması fos çıkacak görüşmeye gidiyorum esim gelip alacak kiza bakacak sonra bizi eve birakip geri dönecek işe he he 2 tasla 2 kus.
Bi bakalim neymiş şu iş
İki gündür mercimek çorbası içtim ..cnm bizdede mercimek çrobası , pilav üstü et ,çoban salata varmış
sadece et ve salata yemeyi düşünüyorum
mercimek kh bombası malum
4 günü iyi degerlendirmeliyim
Teşekkür ederim canım.Ne güzel canım sevindim, hayırlısı olsun
Eminim güzel geçecekTeşekkür ederim canım.
Ozenli ama telassiz olacagim.
Rahat olduğum zaman daha guzel geçiyor görüşmeler.
Vay be yillar varki görüşme yapmamıştım.
Tamam canim tesekkurlerlimon iyi gelmez .onu ekleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?