Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şery görüşmeyi ayarlayabilmene çok sevindim
hayırlısıysada işin olur inşallah

bu elti işlerinden son dönemde benimde ağzım yandı, nehirnil111 in dediği gibi koyundan post eltiden dost olmuyormuş,illa yaşayıpta öğrenmek lazım mış

Sağol begumcum.
Ben bu düşmanlığı anlamiyorum.
Eslerimiz kardeş ise bizde kardes2olmaliyiz sanki yalan mi.
Yani kardes olamayiz da en azindan dost olabilirdik.
Madem istemiyor bizde olmayız dimi.
Bu arada bana o cirkef lafı söyleyen halalarini alip eşimin2 abisi piknik yapmış. Bizi cagirmadan.
Yani hani çok kizmislar bi daha görüşmek istemiyorlardı onunla.
Taraflarını belli etmiş oldular boylece.
Birine zaten gitmiyordum ötekine de gitmem dedim eşim kızıyor.
Onların ayibiymis da bilmem ne.
Onların ayıbı diye tepki vermeyelim yani.
Kendisi gitsin otursun bundan sonra onlar bana merhaba merhaba.

şeryy bende öyle düşündüm en baştan,eltim benden çok küçük kardeşim gibi gördüm davrandım,senin dediğin gibi belki kardeş olmayı tam başaramasakta dost olurduk dedim,öyle hissettim davrandım taki kazığı yiyene kadar

aslında kazıkta sayılmaz yada sayılır bilmiyorum bana hatta bize karşı düşüncesini yakınlığını belli eden bir davranış yapınca hıımmm dedim demek benim hislerime karşı aynı şeyleri yaşamıyor hissetmiyormuşuz

çok üzüldüm ağladım kırıldım,hala alışmaya çalışıyorum üzgünlüğüm geçer ama kırgınlık kaldı

bende senin gibi eşime dedim bidaha görüşmem gitmem,eşim bana kızıyo olmaz öyle şey diye

uleyn onlar hatalı davranırken oluyo biz bunu paşa paşa kabulediyoruzda, buna karşılık gitmeyincemi suç oluyo

kadın bizi istemiyo yakınında yöresinde belli,neyi neden zorluyoruzki

sen git kardeşinle istediğin gibi konuş gez,(-ki bende kardeşi bunu bile haketmiyo)ama bizi neden zorla bir araya getiriyonuz ki,bu durumdan o mutsuz ben mutsuz amaç ne peki

Sheryy onlara su sarkiyi yolla imaninida kiyarim hukumetinide ))

Ahaha aynen Uzak mesafe iyiymiş yakınlaşmak iyi değilmiş bu işlerde

Bu elti kv yi dize getiren dimi.
Ee dinsizin hakkindan imansiz gelmiş ama sana da pay düşmüş anlaşılan.
Tam olarak ne oldu ne dedi peki.
Bu arada benim de eşim ayni fikirde.
Benim abimle görüşmemem konusunda da bizim aile çok tutkun değilmiş biribirine de bilmem ne.
Abim hata üstüne hata yaptı annem affetti ama biz diger kardeşler tepki verdik.
Yutmadik dediklerini yaptıklarını da bu bizim aile geleneğimizin yeterince bağlı olmamasindan miş miş miş.
Bunlarin aile gelenegi su. Onlar eşimin agzina etsin seviyorum evlenicem dedigi halde ilişkimize defalarca veto etsinler biz kaçak göcek evlenelim kizimiz dogsun abisi davet ettiğimiz halde1 kez evimize adim atmasin diğer abisi esimin verdiği4 bin tl yi çok ihtiyacımız varken istediğinde ben oyle birşey hatirlamiyorum deyip reddetsin. Halasi kizima o.cocugu yazsin facede onlar önce tepki gösteriyor gibi yapsın sonra başbaşa piknik yapsin vel hasıl onlar agzimiza etsin biz daha da daha da istiyorum diyelim.
İstediği bu !

o.çocugu mu

ayyy sheryyyy sinirden elim ayağım buz kesildi nedemek o. çocuğu iyi dayanmışsın ... ben olsam gider dava açardım ispatlayın hadi bakalım siz bir anneye bunları nasıl söylüyorsunuz diye tazminat davası açardım hakarettennnn ....

Ay o ne demek ya şok oldum

Eevet canım yanlıs gormedin
kocası demiş yegenini sevdin mi piknikte diye. hep beraher piknik yapılmıştı ya oda vardı.
facede yorum olarak soruyor oda diyor ki sokak cocugunu severim o cocugunu sevmem hem de o o ile başlayan kelimeyi ayan beyan yazmış.!

ben zaten dayanamadım ki ada o akşam kapısına dayanıp o psikolojisi fena halde bozuk deli kadına haddini bildirecektim.
eşim tuttu yoksa atlayıp gidiyordum
kv filan tamam dediler biz icabına bakıcaz öyle sustum baktım olay büyüyor allahından bulsun dedim
seni şikayet edeceğim de dedim tabi. ama ugraşmam zaten ona da bunun korkusu yeter.
geceleri onu akrepler ciyanlar ziyarete geliyorlarmış uykusunda. allah işte yanına bırakmıyor allahın delisiyle ugraşmicam.
ama abilerinin yaptıkları bana çok koydu eşim de bişi olmamış gibi davranıyor ama oda çok üzüldü.
kendisi bilir benim için onlar bitti !

çoookg züel olmuşşş bayıldımmmmm benim salon takımım siyah ben artık beyaz istiyorum eşim bunlar boyanmaz dediiii acaba beni mi kandırdı kiii ?
Boyanir zimparalarsin 3 kat atarsin boya..neden boyanmasin ne ki cinsi tahtanin..benim masayi goster esine :) bak oluyor diye..odanin havasi degisti tamamen..iyi ki yapmisim..2 gunumu aldi o kadarcik..sandalyeler cok zorladi ama bitiverdi iste..

sheryyy bunu onlara gönder kapak olsunnnnn hahahahah

zaten en küçük en sevdiği yegenini aldım ya bu kudurmalar bundan.
bu salak kadın benim 5 yıllık komşum.
beni çok iyi bilir kuduruyor kıskanclıgından kendi kocası 15 yaş büyük ben çıtır aldım ya oh oh oh yarasın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…