Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay o ne demek ya şok oldum
o gece sinir krizi geçirdim kafama kafama vuruyorum ellerimi ne yaptığımı bilmiyordum.
gittim alkol aldım yoksa gidip o kadını öldürecektim yemin ederim anca sakinleştim ertesi gün kızım da sütünden oldu.
allahından buluyor o gerek yok başka bişi yapmaya

deli ise deliliğini bilsin deli diye ağzına geleni söyleyemez o zaman gitsin hastanede yatsın kardeşimmm bir anneye bunlar söylenir mi ? evlatlarına 0 .. çocuğu diyor muuu ? akılsızsa dilini tutup oturacak haddiini bilecek.... terbiyesiz kadınnnn ....

ya benim bakış açım çook farklı hayaat yada insanların....

''yaaa diyelim ki bi insan çooook ama çoook kötü yoldan dönebilir yuva kurabilir Allahın affettiğini insanlar nasıl yargılıyor aklım almıyor ''' ....kii ben buna o denilmesine karşıyımmmm..... kaldıki hakaret çıldırığım nokta beniii

Ak
Akıl sağlığı normal biri o sözü söylemez belliki aklı gitmiş

evladı yok ki canım
zaten anne olan ya da olmayan bi kadın o yoldaki bi cocuga bile o cocugu diyemez dememeli.
bana öyle demesinin sebebi de daha önce evlenip boşanmış olmam.
onun mantığına göre bekar yegenini baştan çıkarmış bir o. yum.
o onun sorunu valla. gidip onu dövecektim yemin ederim ama seviyemi o kadar indirmedim.
indirmem de. benden uzak olsun şeytana yakın.
yakında o nefret zaten onu tüketip bitirecek.

hımmm parasını ver desen verir miii ? ne akıl sağlığı yemişim akıl sağlığınıııııı
onun derdi herkes ona deli muamelesi yapıp yaptıklarını hoş görüyor daha dogrusu görmezden geliyor.
eşek sudan gelene kadar dövüp saçını başını bi kere yolmama müsade edilse bir daha böle bişiye cesaret edemezdi aslında
hayatımda kimseyi böyle dövmek istemedim hiç böyle bi laf ile de karşılaşmadım bu kadar seviyesiz insanlar ile muhatap olmamıştım ama bir daha yaparsa 3. sü asla olmaz.
allah ne verdiyse dalarım ben ona. kimse benim meleğime hakaret edemez !

Evlen bosan ona ne . Eşin sevmiş istemiş kıskanç

İnsanları salak zannediyorlar gerçekten hiç ses etmeyelim istiyorlar hep onların sözü geçsin insanları pofpoflayalım istiyorlar O kelime söylenecek söz mü benim eltim de eşimle tartıştı ve tartışma sonunda sende malimüşavir olmuşsun da adam olamamışsın dedi eşinin abisine ve eşim o lafı hakedecek bir şey söylemedi annesini savundu eltim istedi ki beni pofpoflasınlarr hak versinler ben annelerinin kafasına çıkayım ama sussunlar kendi eşi sandı eşimiBizde konuşmuyoruz kendini bilmeyen insanlarla işimiz yok

yaaa kimeneee kime neee 2 de evlenir insan 3 te evlenir 4 te evlenir kimeneeeeee ..... ayyy sheryyy boşver cahil ötesiymiş bunlarrrrr.. ne dinden ne insanlıktan haberleri yok bunlarınnn..... yaaa insan boşanmak için evlenmiyorlar kiii yarın ne olacağımızı hangimi biliyoruzzz ? benim annem babam 38 yıllık evliliklerini bitirdiler yanii hayat garanti değil kiiii..... sheryyy Rabbim seninle boşver bu sana yeterrrr .... böyle yuva bozan insanların yatacak yeri yokkkkk onlar düşünsünnnn

aynen canım ona tepkisiz kalmadım telefon açtım agzıma geleni de söyledim.
nefreti ve kıskanclıgı onu bogacak
ben çok çok mutluyum eşimle kızımla.
kimsenin bunu bozmasına müsade etmem. o eşime dua etsin onun hatrı olmasa şimdi o mor gözüyle geziyordu.
kıskananlar çatlasın hepsi de çatlıyor eminim benden küçük eltilerim ve o hala müsveddesi hepsi kudursun !

ayyy boşver tabiii sen eşine kızına huzurlu evine bakkk..... Rabbimin adaleti çook büyük ... yarın kimin ne yaşayacağı belli olmaz... Rabbim insanların fesatlıklarından korusun...

ayyy boşver tabiii sen eşine kızına huzurlu evine bakkk..... Rabbimin adaleti çook büyük ... yarın kimin ne yaşayacağı belli olmaz... Rabbim insanların fesatlıklarından korusun...
Amin bitanem amin
Hayatimin aşkını bulmuşum ben. Bi avuç yelloz onu benden alamaz

Daydream-

cnm çok güzel olmuş eline saglık
bende bu eve gelince boyattıp eski masamı beyaza ve giydirme sandalye yaptırdım

ben geri döçnüşümü seviyorum ya
şimdiide eski koltularımı balkon için yaptırıyorum

eskide tahta , yeniside tahta degişen bir renk oluyor
çokta güzel oluyor valla

aynen canım payıma düşeni aldım hemde çok çabuk
insanları tanımak konusunda genelde iyiyimdir ama bu sefer bende sert kayaya çarptım
allaha havale ettim ama 2 çift lafım var söyleyemedim içimde kaldı onuda söylersem bu iş tamamen bitecek
en hayırlı zamanda gelirde o zaman lafımıda der noktamı koyarım

süper olmuş,eline koluna sağlık
püskürtmeli boyaylamı yaptın;etrafa sıçramıyomu peki?
bi soru daha hepsi böyle kaça maloldu?

aaa o nasıl bir lafaman allahım
bizde eşimizle tanıştık kaç sene flört ettik o zaman flört eden herkes o... mu oluyo görücü usulümü evlenmek lazım,ayy ne saçma salak bir düşünce,resmen kıskanmış seni

aile fenaymış şeryy sen aldırış etme boşver,yuvanda mutlusunya,sen mutlu oldukça onlar daha çok kıskanır çekemez,yukarda allah var herşeyi eğrisiyle doğrusuyla içimizdeki hislerimizle biliyo,ne demişler Allahın sopası yokki,olmasında böyle si gerçekten daha güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…