aynen canım ona tepkisiz kalmadım telefon açtım agzıma geleni de söyledim.
nefreti ve kıskanclıgı onu bogacak
ben çok çok mutluyum eşimle kızımla.
kimsenin bunu bozmasına müsade etmem. o eşime dua etsin onun hatrı olmasa şimdi o mor gözüyle geziyordu.
kıskananlar çatlasın hepsi de çatlıyor eminim benden küçük eltilerim ve o hala müsveddesi hepsi kudursun !
hiç kendini üzmee canım senin için önemli olan eşin ve kızın diğerleri dış kapının mandalları kapını örtersin biter.... sen elinden geleni yaptıysan onlar anlmıyorlarsa boşverr inşallah hayırlısıyla işinde olur....Allah kimseyi benim yaşadıklarim ile sinamasin.
Kv dem bile eni konu kabullendi bu kadina anlam veremiyordum artık onu olduğu gibi kabullendim kendimi uzmicem
Aynen bende seviyorum geri dönüşümü..birde bu takim 16 yillik ama 1 çizik yok hicbiryerinde..Daydream-
cnm çok güzel olmuş eline saglık
bende bu eve gelince boyattıp eski masamı beyaza ve giydirme sandalye yaptırdım
ben geri döçnüşümü seviyorum ya
şimdiide eski koltularımı balkon için yaptırıyorum
eskide tahta , yeniside tahta degişen bir renk oluyor
çokta güzel oluyor valla
Sagol nehircimmm..
Aynen bende seviyorum geri dönüşümü..birde bu takim 16 yillik ama 1 çizik yok hicbiryerinde..
Eslerin uyumuda onemli aslinda masumum..biz esimle bozulup kullanilmayacak duruma gelmeden degistirmeyiz..yenilik yapariz..ben asla kullanilir durumdaki bir esya icin modasi gecti degistirmek istiyorum demem..esimde esyaya niye harcayalim ona verecegimiz parayi cocugumuzun egitimine harcariz tatil yapariz der..
ya tabikide, geçen bizim mobilyacı diyorki köşe yaptrıfıgım adam
lüks lüks villalardan eşya alıp kaplıyoruz diyor
eşya sürekli degiştiren orta gelirli aileleler diyor çok dogru gerçekten
Sağol canım şimdi çıkıyorum hayırlısı olsun tabi.hiç kendini üzmee canım senin için önemli olan eşin ve kızın diğerleri dış kapının mandalları kapını örtersin biter.... sen elinden geleni yaptıysan onlar anlmıyorlarsa boşverr inşallah hayırlısıyla işinde olur....
Eslerin uyumuda onemli aslinda masumum..biz esimle bozulup kullanilmayacak duruma gelmeden degistirmeyiz..yenilik yapariz..ben asla kullanilir durumdaki bir esya icin modasi gecti degistirmek istiyorum demem..esimde esyaya niye harcayalim ona verecegimiz parayi cocugumuzun egitimine harcariz tatil yapariz der..
Sağol canım şimdi çıkıyorum hayırlısı olsun tabi.
Hayırlısı ise beri degilse geri demişler.
Mobilyalarin kasalari saglamsa dosemelerini değiştirirsin Aynuram .Daydream- çok güzel olmuş yaaa...okuduklarım çok iyi oldu.bizde evi deyiştiricez bi kaç yıl içinde.brn mobilyaları da deyişmeyi düşünüyordum.sevdiyim renklerde alırım diye.ama imkanımız olmayacak biliyorum.bunu okumam çok iyi oldu...perdeleri falan yeniler kanepe masa ve sandalyeleri restore ettiririm...ay dolaplarım da var...onları ne yapa bilirim acep
Bilmem canım.böyle gündüzleri iyi.ara ara öksürüyo.bi tek gece bi defa kalkar ve spazm gibi öksürür geşmez.neyseki bu gece çabuk geçti.inşallah daha iyi olacakMobilyalarin kasalari saglamsa dosemelerini değiştirirsin Aynuram .
Bu arada yazamadim Damlaciga gecmis olsun. Simdi nasil??
doktora gitmekle iyi yaptın adacım...çocuk diye korkuyorum çok fazla karışımdan falan.ya alerjiyse.bal daha da tetiklemezmikibal karabiber limon karışımı yap canım iyi geliyormuş bende birazdan yapacam benimde öksürüğüm var... şimdi aile hekiminden geldim bir sürü ilaç yazdı ciğerlerimi dinledi temiz dedi öksürük şurubu ve balgam sökücü verdi onları kullanacam artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?