Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay şeri gözlerime inanamadım ya
anası degil , babası degil yahu onaneee
gönül istemiş almış yuh artıkkkk

herkes kedni kin ve nefretinde boguluyor cnm

Allah kimseyi benim yaşadıklarim ile sinamasin.
Kv dem bile eni konu kabullendi bu kadina anlam veremiyordum artık onu olduğu gibi kabullendim kendimi uzmicem
hiç kendini üzmee canım senin için önemli olan eşin ve kızın diğerleri dış kapının mandalları kapını örtersin biter.... sen elinden geleni yaptıysan onlar anlmıyorlarsa boşverr inşallah hayırlısıyla işinde olur....

Aynen bende seviyorum geri dönüşümü..birde bu takim 16 yillik ama 1 çizik yok hicbiryerinde..

Aynen bende seviyorum geri dönüşümü..birde bu takim 16 yillik ama 1 çizik yok hicbiryerinde..

ya tabikide, geçen bizim mobilyacı diyorki köşe yaptrıfıgım adam
lüks lüks villalardan eşya alıp kaplıyoruz diyor
eşya sürekli degiştiren orta gelirli aileleler diyor çok dogru gerçekten

ya tabikide, geçen bizim mobilyacı diyorki köşe yaptrıfıgım adam
lüks lüks villalardan eşya alıp kaplıyoruz diyor
eşya sürekli degiştiren orta gelirli aileleler diyor çok dogru gerçekten
Eslerin uyumuda onemli aslinda masumum..biz esimle bozulup kullanilmayacak duruma gelmeden degistirmeyiz..yenilik yapariz..ben asla kullanilir durumdaki bir esya icin modasi gecti degistirmek istiyorum demem..esimde esyaya niye harcayalim ona verecegimiz parayi cocugumuzun egitimine harcariz tatil yapariz der..

Sağol canım şimdi çıkıyorum hayırlısı olsun tabi.
Hayırlısı ise beri degilse geri demişler.

aynen biz bende valla hışı çıkana kadar kullandım herşeyimi
yatak odasını geçen yıl yaptırdım ama eski dolabımı hala balkonda kullanıyorum

bazalar çok pahalı idi bende eski bazamı döşettim kullanıyorum
masamı boyattım ...

eski salon takını otuma odasına aldım, 5 yıl oturdum
şimdi kaplatıp balkona koyucam benim hoşuma gidiyor böyle şeylerr
bütün eşyalarımıda severek kullandım

Oyyy işlerimi bitirdim 45dakikalık evde lesliemi yaptım baya ter attım banyomu yaptım yeşil çay+biberiye+zencefil çayımı içtim uzandım.dinlenme vaktiiii...fakat içtiyim çay miydemi bulandırdı afedersiniz çıkardım biraz...hiç böyle şey yaşamadım ki...bu ay ovulyasyonu da hiss etmedim...şiştim hafifce o kadar bi tek 12.gün ip atlarken oluşan sancı dışında.normalde karnım davul gibi olur bi de ve müthiş bi sancı duyarım...hamile ola bilirmiyim acepçok komik ya regl oldum bitti yinede düşünüyorum acaba mı diye.bi test var evde aslında ama komik geliyo test yapmak

Daydream- çok güzel olmuş yaaa...okuduklarım çok iyi oldu.bizde evi deyiştiricez bi kaç yıl içinde.brn mobilyaları da deyişmeyi düşünüyordum.sevdiyim renklerde alırım diye.ama imkanımız olmayacak biliyorum.bunu okumam çok iyi oldu...perdeleri falan yeniler kanepe masa ve sandalyeleri restore ettiririm...ay dolaplarım da var...onları ne yapa bilirim acep

Mobilyalarin kasalari saglamsa dosemelerini değiştirirsin Aynuram .

Bu arada yazamadim Damlaciga gecmis olsun. Simdi nasil??

Kedibochi canım aile durumları çok farklıdır.ben yaşadıklarımı anlatsam nasıl olur da dayanırsın bunlara dersiniz.ama ben bi yandan da üzülürüm.niye bunları yaşayalım ki.ne olurdu bizde güzel huzurlu ailelerden olsak diye.ama artık çok şükür iyiyim...yani demem o ki burdan sana ne desem doğru olmaz çocukta deyilsin zaten kendin en iyisini bilirsin.bi zamanlar çok kötü günler geçiriyordum aeben ablam Daydream- bi de arzu diye arkadaşım vardı burada çok akıl verdiler bana.ama bir şey yapamıyordum.kul kimki bir şey yapsın.Rabbim dualarımı duydu ve aydınlattı beni...çok şey oldu çok.ama şükür şimdi iyiyim...
Not: psikolojik sorunlu ve katakteri bozuk boşanmış görümcem vardı evde.o da annesi gibi sabah gelir akşam giderdi.şimdi evlendi...
Ayrıntılara girip te sizi şok etmeyeyim...

Son düzenleme:
Mobilyalarin kasalari saglamsa dosemelerini değiştirirsin Aynuram .

Bu arada yazamadim Damlaciga gecmis olsun. Simdi nasil??
Bilmem canım.böyle gündüzleri iyi.ara ara öksürüyo.bi tek gece bi defa kalkar ve spazm gibi öksürür geşmez.neyseki bu gece çabuk geçti.inşallah daha iyi olacak

doktora gitmekle iyi yaptın adacım...çocuk diye korkuyorum çok fazla karışımdan falan.ya alerjiyse.bal daha da tetiklemezmiki

Ayyy sanki kış ayındayız bi yagmur yagiyor sabahtan beri hava kapali karanlik gectigimiz 3 gunde boyleydi ayyy bunaldim valla... bide hastalik beni mahvetti ilaclarimi alip uzaniyorum kizimda uyudu ..... ben hemen gecer basit bi usutme sandim ama ben ciddi üşütmüş iyi hasta olmusum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…